Jump to content

LG IPS277L-BN MONITOR

haritos14

Recommended Posts

Ε η 27'' ειναι πιο ωραια για ταινιες.

Εν τω μεταξυ υπαρχει και η M2752D LG M52 Premium Personal TV | 27" Τηλεόραση πολλαπλών χρήσεων,USB Quick View,HDMI | LG Electronics Greece

Και οι δυο εχουν AH IPS πανελ και η δευτερη ειναι και τηλεοραση. Αν βγαλεις το λεπτο πλαισιο της 277 και την TV της 2752 τι αλλες διαφορες να εχουν.

δε θελω να ειναι και τηλεοραση διπλα εχω 32'' ,

φιλε csaris και εγω ετσι λεω,να δω ποσο θα μου ανεβασουν την επιδοτηση και

μακαρι να την τσιμπησω.

έχεις δίπλα μία 32", λογικά 1920*1080, μία 23" πάλι 1920*1080 και θα πάρεις άλλη μία στην ίδια ανάλυση, 27" αυτήν τη φορά; Προσωπικά θα πήγαινα για 27" @ 2560*1440, για να το μεγαλύτερο desktop.

την 32 τη τηλεοραση δεν την εχω στο pc,την dell 23 εχω στο pc και λεω να την αντικαταστησω με την 27 δυστηχως πρεπει να τη παρω απο το πλαισιο απο κει ειναι η

επιδοτηση και απ οτι ειδα δεν εχει ips monitor με αναλυση 2560*1440

Θα συμφωνησω πως το να ανεβεις 3" παραμενοντας στην ιδια αναλυση δεν σου προσφερει τιποτα το ιδιαιτερο (περα απο το μεγαλυτερο καδρο φυσικα)

Χωρια που η Dell σου παιζει και να εχει κατα τι καλυτερο πανελ (απο πλευρας ποιοτητας απεικονησης) σε συγκριση με την LG

Γιατι δεν παιρνεις κατι αλλο που να χρειαζεσαι περισσοτερο?

Η πουλα την επιδοτηση σου+την Dell και παρε μια 27αρα @ 2560*1440 :p

Βεβαια, αν παιζεις παιχνιδια, η αυξηση στην αναλυση απο την αλλαγη της οθονης θα επιρεασει, οποτε θα πρεπει να συνυπολογισεις και αυτον τον παραγοντα.

Προσωπικα παντα, εγω δεν θα εδεινα αυτα τα φραγκα για να κερδισω 3" εφοσον ηδη διαθετω ενα πολυ ποιοτικο μονιτορ

βρες καποιον φιλο σου που να θελει να παρει κινητο για να σου κανει την εξυπηρετηση ή πουλησε την εναλλακτικα

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη φυσικα και κατι που εγω θα εκανα εαν ημουν στην θεση σου ;)

εχεις δικιο αλλα μαλλον για πουλημα θα παω που να ψαχνω τωρα καποιον που να θελει να παρει κατι απο το πλαισιο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.