Jump to content

Chaintech ZNF3-250 +3400+NC

Lewnidas

Recommended Posts

Eδω και 2 μερες βασανιζομαι με τη 8ερμοκρασια του επεξεργαστη,μου δειχνει 72 idle sto bios ,εχω ενεργοποιησει το shut down 70c αλλα δεν σβηνει το μηχανημα ,ειμαι με μαμα ψυκτρα και Αs5,το μηχανημα συμπεριφερεται πολυ σωστα ετρεξα το 3δ μαρκ 100 loops μια χαρα,ακουμπαω τη ψυκτρα και δεν φενεται κα8ολου για 70 Δεν 8ελω να αγορασω αλλη ψυκτρα προ το παρων.

Κατεβασα το τελευταιο βιος,αστα να πανε δεν δουλεθουν οι μνημες στα 400 μονο 333,και για να δουλεψει στα 400 πρεπει να βγαλω τη μια αχχχχ,το καλο με το καινουριο βιος ειναι οτι η 8ερμοκρασια πευτει κανα 6 βα8μους πιο κατω.

Οριστε και ενα screen shot απο την αναβα8μιση που εκανα:

Μεχρι στιμγης η γνωμη μου ειναι ο επεξεργαστης πρεπει να φτανει πολυ ψηλα!

post-1074-1416071159,3513_thumb.jpg

Γιατί να μην δουλεύουν είναι διαφορετικές; Καταρχήν αν είναι διαφορετικές βάλε τα timings από spd λογικά θα κρατήσει αυτά της χειρότερης από τις 2. Αν όχι βάλτα μόνος σου όσο πιο μεγάλα γίνεται πχ 3,3,3,8

OI μνημες γραφουν στα chips πανω W94258ΨΗ-5,ενα αλλο που ξενερωσα ειναι οτι με το παλιο μηχανημα 3200xp η καρτα μου εφτανε 420/1130 ανετα ,τωρα κολαει στα 400/1100 ,μηπως ρε γαμωτο πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο?

Εφυγα για δουλεια τα λεμε το βραδυ!!

η μητρικη δειχνει 70 γιατι ειναι βλαμμενη,απλα μην δινεις σημασια!

για βιοσ εχει εχει βγει ενα beta που διωρθωνει τα προβληματα με τους διαιαρετες,γενικα τσμπα 200 ευρω φιλε!Καλυτερη ειναι η απλη εκδοση!

Φιλε 170 ηταν και σκευτομουν ποια να παρω την μσι η αυτη και λεω με 30 παραπανω παιρνεις την chaintech που εχει τα κερατα της πανω αλλα απο οτι βλεπω δεν με εχει ικοανοποησει στο μεγιστο αν και αλλοι που εχω δει σε ξενα φορουμς εχοθν φτασει 300 μπας με τη συγκεκριμενη μητρικη!

Αρχική απάντηση από unstoppable

300 μπας, lololol:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Γιατι πολλα ειναι??Η σου φαινονται απιστευτα? :shifty:

Εδω η δικια μου με μαμα ψυξη στο chipset κ εχει 290,αν της βαλεις κ ενα coller της προκοπης τα 300 ειναι δυσκολα λες?

Δε ξερω γιατι αλλα ολοι τα εχουν με την Chaintech τελικα!Βεβαια με 2 ΒIOS ολα κι ολα κ γω δεν ειμαι κ πολυ ικαναποιημενος αλλα κατα τα αλλα η ΜΟΒΟ ειναι παρα πολυ καλη σε ολους τους τομεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.