Insomniac58 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2012 Εχω φτιαξει μια υπογραφη για τα email μου και στην επεξεργασια εμφανιζεται οπως συνημμενο. Οταν στελνω ενα email εμφανιζεται μεσα σε ενα ασπρο πλαισιο με ενα κοκκινο χ επανω αριστερα Συναδελφοι που εχουν την ιδια μορφη υπογραφης και μου στελνουν emails τα βλεπω κανονικα. Θελει καποια ρυθμιση ? Ευχαριστω.
apotsi Οκτώβριος 1, 2012 #2 Οκτώβριος 1, 2012 Πάρτην με copy-paste από mail κάποιου συναδέλφου σου, και άλλαξέ την με τα δικά σου στοιχεία.
Insomniac58 Οκτώβριος 1, 2012 Author #3 Οκτώβριος 1, 2012 Αυτο εκανα και εβαλα τα δικα μου στοιχεια αλλα ενω στην αλλαγη εμφανιζεται σωστα οταν στελω ενα email εμφανιζεται στον παραληπτη σαν ενα μακροστενο κανο πλαισιο με ενα κοκκινο χ στην επανω αριστερη γωνια.Ευχαριστω παντως
anonymous-root Οκτώβριος 1, 2012 #4 Οκτώβριος 1, 2012 Την στέλνει ως εικόνα για αυτό. Βάλε το κείμενο της υπογραφής σου στις επιλογές ταχυδρομείου (ως κείμενο).
Insomniac58 Οκτώβριος 1, 2012 Author #5 Οκτώβριος 1, 2012 Ευχαριστω.Θα το κοιταξω πως γινεται αυτο αυριο στη δουλεια γιατι εδω δεν εχω καν εγκατεστημενο το προγραμμα αυτο.
Insomniac58 Οκτώβριος 11, 2012 Author #6 Οκτώβριος 11, 2012 Παω να κανω δημιουργια υπογραφης με την επιλογη για προχωρημενους και μου δνει την παρακατω εικονα Πατω Ναι αλλα λεει οτι δεν υπαρχει προγραμμα για να ανοιξει για να κανει κατι
nucleus Οκτώβριος 11, 2012 #7 Οκτώβριος 11, 2012 Δεν βάζεις κάποιο μεγαλύτερο screenshot δεν φαίνεται καν το λάθος
Insomniac58 Οκτώβριος 11, 2012 Author #8 Οκτώβριος 11, 2012 Τωρα νομιζω φαινεται Αυτη την απαντηση παιρνω
inetus3r Οκτώβριος 11, 2012 #9 Οκτώβριος 11, 2012 Αντέγραψε την υπογραφή από κάποιον συνάδελφό σου σε ένα αρχείο Word.Κάνε τις αλλαγές που θέλεις και αποθήκευσε σε αρχείο.Μην κλείσεις το Word.Στο παράθυρο των υπογραφών (Select signature to edit), δημιούργησε μια νέα και δώσε της ένα όνομα.Στο παράθυρο του κειμένου (Edit signature), κάνε επικόλληση το περιεχόμενο από το αρχείο του Word.Επιβεβαίωσε ότι στο παράθυρο της υπογραφής (Choose default signature), είναι επιλεγμένη η νέα.Δοκίμασε την αποστολή κι ενημέρωσέ μας.
Insomniac58 Οκτώβριος 11, 2012 Author #10 Οκτώβριος 11, 2012 Δοκιμασα αλλα στο νεο word δεν επικολα και το λογοτυπο της υπογραφης...ΕditΤελικα εβαλα και το λογοτυπο στο νεο word το αφησα ανοιχτο εκανα αντιγραφη ολο το περιεχομενο αλλα στην νεα υπογραφη δεν επικολα το λογοτυπο
nucleus Οκτώβριος 11, 2012 #11 Οκτώβριος 11, 2012 Ποιά έκδοση Outlook?Γιατί στο 2007 βλέπω αυτό Επίσης το Message Format είναι HTML έτσι όχι Rich ή Plain Text?
anonymous-root Οκτώβριος 11, 2012 #12 Οκτώβριος 11, 2012 Γιατί θέλεις να κάνεις "για προχωρημένους";Με το απλό δε σε καλύπτει; Εάν θέλεις να βάλεις εικόνα στην υπογραφή σου, κάνε δεξί κλικ -> Εισαγωγή εικόνας στο παράθυρο κειμένου.Όταν πατάς για προχωρημένους, προσπαθεί να ανοίξει το Word, και από ότι φαίνεται κάτι δεν έχει γίνει σωστά με την εγκατάσταση.
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2012 #13 Οκτώβριος 11, 2012 Μηπως το αρχειο του λογοτυπου πρεπει να μπει χειροκινητα σε καποιον folder ?
Insomniac58 Οκτώβριος 11, 2012 Author #14 Οκτώβριος 11, 2012 Εχω την εκδοση 2003 παιδια...Με εισαγωγη εικονς θα θελει καθε φορα να το κανω...
swatoner Οκτώβριος 11, 2012 #15 Οκτώβριος 11, 2012 Εικόνα δεν παίρνει με copy paste η υπογραφή. Θα πρέπει να κάνεις εισαγωγή εικόνας και αν θέλεις να την κάνεις και με hyperlink την εικόνα υπάρχει άλλος τρόπος.
Insomniac58 Οκτώβριος 11, 2012 Author #16 Οκτώβριος 11, 2012 Εικόνα δεν παίρνει με copy paste η υπογραφή. Θα πρέπει να κάνεις εισαγωγή εικόνας και αν θέλεις να την κάνεις και με hyperlink την εικόνα υπάρχει άλλος τρόπος.Μπορω να την κανω μονιμα εισαγωγη στην υπογραφη ? Με hyperlink πως γινεται ?
swatoner Οκτώβριος 11, 2012 #17 Οκτώβριος 11, 2012 Μπορω να την κανω μονιμα εισαγωγη στην υπογραφη ? Με hyperlink πως γινεται ?Signature with Internet image and hyperlink | MSOutlook.infoΚαι επειδή υποψιάζομαι οτι δεν κατάλαβες.Εννοώ να κάνεις import image το οποίο να είναι και hyperlink και να σε βγάζει σε σελίδα όταν το πατάς.Αν δε την κάνεις import την εικόνα στο signature πάντα θα την στέλνει λευκή γιατί δε δέχεται με copy paste εικόνες.
inetus3r Οκτώβριος 11, 2012 #18 Οκτώβριος 11, 2012 Πρέπει να σώσεις την εικόνα τοπικά στον σταθμό εργασίας σου, κατά προτίμηση στο "My Documents".Μετά άνοιξε το κείμενο της υπογραφής και κάνε "Insert Picture" την εικόνα.Ακολούθησε τις υπόλοιπες οδηγίες.Είναι ιδιοτροπία του Office/Outlook 2003.Κάθε φορά που στέλνεις μήνυμα, προσπαθεί να ανασύρει την εικόνα που έχεις δηλώσει.Αν δεν την βρει, ο παραλήπτης λαμβάνει αυτό που αναφέρεις παραπάνω, το άσπρο πλαίσιο με ενα κόκκινο χ,που ονομάζεται image placeholder (δηλ είναι χώρος που δεσμεύεται για μια εικόνα που δεν μπορεί να δείξει).
Insomniac58 Οκτώβριος 11, 2012 Author #19 Οκτώβριος 11, 2012 Ευχαριστω παιδια...Θα δοκιμασω την Δευτερα στο γραφειο μιας και αυριο εχω μια μερα αδεια...Εδω στο σπιτι σε windows 7 χρησιμοποιω την την αλληλογραφια των vista (παλιο outlook express) που την εχω προσθεσει στα 7αρια με αλχημικο τροπο.
swatoner Οκτώβριος 11, 2012 #20 Οκτώβριος 11, 2012 Και γιατί δεν βάζεις το Windows Mail απο το live essentials που μοιάζει αρκετά με ms outlook στο σπίτι;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.