Jump to content

Μετατροπές Avi σε VCD ή DVD

soc

Recommended Posts

Εγώ παιδιά πάντως τόσο καιρό αυτό έψαχνα να κάνω

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=387877

Βέβαια κάνω ότι λένε εκεί τα παιδιά αλλά εμένα η όλη διαδικασία μου βγάζει προβλήματα μέχρι στιγμής. Το ψάχνω... και αφού εκεί λένε ότι το σύστημα δουλεύει αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται για το ίδιο πράγμα αν κάνει τη διαδικασία ας μας ενημερώσει!

Αρχική απάντηση από Hemispasm

Μπορεις να δοκιμασεις και το συγκεκριμενο παρακατω οδηγο :)

GUIDE: Convert Avis to MPEGII (SVCD-DVD) with TMPGEnc

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ο οδηγός και θα τον δοκιμάσω. Δεν βλέπω όμως πως μπορώ να ενσωματώσω ελληνικούς υπότιτλους στην όλη διαδικασία έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω την ταινεία μου σε home dvd

Αρχική απάντηση από soc

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ο οδηγός και θα τον δοκιμάσω. Δεν βλέπω όμως πως μπορώ να ενσωματώσω ελληνικούς υπότιτλους στην όλη διαδικασία έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω την ταινεία μου σε home dvd

Για ολα υπαρχει λυση :)

GUIDE: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ AVIs ΜΕ ΤΟ VIRTUAL DUB

2 threads πιο πανω

Εύγε!

Ας μπω λοιπόν σε διαδικασίες "κατεβασμάτων" και μετατροπών και ο Θεός να μας βοηθήσει το SP2 για winXP να μην παρουσιάζει ασυμβατότητες με όλα αυτά γιατί θα την πληρώσει πάλι ο DJD :p

Eνώ έβλεπα την ταινία κανονικά από το media player (αρχείο xvid) για κάποιο λόγο το Virtual Dub έδινε εκείνο το error. Έβαλα πάλι τους codecs και λειτούργισε.

Έκανα και τη διαδικασία και το άφησε να μαγειρεύεται. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Μου έδωσε και ένα error ήχου όταν έκανε import το avi αλλά αν τελικά ενσωματωθούν οι υπότιτλοι και έχω αίσιο τέλος θα επανέλθω να σας ζαλίσω :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.