soc Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Εγώ παιδιά πάντως τόσο καιρό αυτό έψαχνα να κάνωhttp://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=387877Βέβαια κάνω ότι λένε εκεί τα παιδιά αλλά εμένα η όλη διαδικασία μου βγάζει προβλήματα μέχρι στιγμής. Το ψάχνω... και αφού εκεί λένε ότι το σύστημα δουλεύει αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται για το ίδιο πράγμα αν κάνει τη διαδικασία ας μας ενημερώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 3, 2004 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Μπορεις να δοκιμασεις και το συγκεκριμενο παρακατω οδηγο GUIDE: Convert Avis to MPEGII (SVCD-DVD) with TMPGEnc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 3, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman [25-08-2004 09:23] Ούτε με Fast recompress; cherryman sorry τωρα ειδα την ερωτηση σου - nope ουτε με fast recompress δουλευει, δυστυχως, μονο σε full processing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soc Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Hemispasm Μπορεις να δοκιμασεις και το συγκεκριμενο παρακατω οδηγο GUIDE: Convert Avis to MPEGII (SVCD-DVD) with TMPGEnc Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ο οδηγός και θα τον δοκιμάσω. Δεν βλέπω όμως πως μπορώ να ενσωματώσω ελληνικούς υπότιτλους στην όλη διαδικασία έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω την ταινεία μου σε home dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 3, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από soc Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ο οδηγός και θα τον δοκιμάσω. Δεν βλέπω όμως πως μπορώ να ενσωματώσω ελληνικούς υπότιτλους στην όλη διαδικασία έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω την ταινεία μου σε home dvd Για ολα υπαρχει λυση GUIDE: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΣΕ AVIs ΜΕ ΤΟ VIRTUAL DUB 2 threads πιο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
soc Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Εύγε! Ας μπω λοιπόν σε διαδικασίες "κατεβασμάτων" και μετατροπών και ο Θεός να μας βοηθήσει το SP2 για winXP να μην παρουσιάζει ασυμβατότητες με όλα αυτά γιατί θα την πληρώσει πάλι ο DJD Link to comment Share on other sites More sharing options...
soc Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 E καλά αρχίσαμε τις πατάτες!!! Καμιά βοήθεια; ’σχετος εντελώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Σεπτέμβριος 3, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Πάτα ΟΚ και συνέχισε όπως σου λέει, βάλε στο video Direct Stream Copy, αλλά μάλλον όπως είπανε παραπάνω δεν θα έχει αποτέλεσμα. Δοκίμασε πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 3, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 το xvid το εχεις εγκαταστησει?http://www.xvid.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soc Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Eνώ έβλεπα την ταινία κανονικά από το media player (αρχείο xvid) για κάποιο λόγο το Virtual Dub έδινε εκείνο το error. Έβαλα πάλι τους codecs και λειτούργισε. Έκανα και τη διαδικασία και το άφησε να μαγειρεύεται. Θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Υ.Γ. Μου έδωσε και ένα error ήχου όταν έκανε import το avi αλλά αν τελικά ενσωματωθούν οι υπότιτλοι και έχω αίσιο τέλος θα επανέλθω να σας ζαλίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm Σεπτέμβριος 3, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 αν σου εβγαλε λαθος αναφορικα με το variable bitrate του αρχειου πιθανοαττα να εχεις καποια καθυστερηση στον ηχο. Ενημερωσε αν οντως υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
soc Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Όντως έχω καθυστέρηση στον ήχο. Φτιάχνει αυτό ή θα φάμε όλη μας τη ζωή στις μετατροπές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.