Jump to content

5850 η 6850

typakos12

Recommended Posts

Ναι..όμως εγώ έχω ακόυσει ότι η 6850 είναι πολύ κατώτερη από την 5850..

Φίλε μου η 6850 είναι όντως κατώτερη της 5850, αλλά στις αναλύσεις που θέλεις να παίζεις δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά ακόμα κι αν όλα τα παιχνίδια τα παίζεις στο φούλ απο ρυθμίσεις!

Ασε που όπως σου είπα και παραπάνω η 5850 είναι πιο ενεργοβόρα και ανεβάζει περισσότερο θερμοκρασίες.

μια χαρα , οποτε πας σε μια απο τις 6850-5850-6870-5870 μεταχειρισμενη με την προυποθεση ομως να βαλεις και εναν quad core Q9... και αργοτερα μια μεγαλυτερη οθονη

Δεν έχω πρόβλημα στις θερμοκρασίες..εχω fan.. εμένα με νιάζει στα games να παίζω ήρεμα να μην έχω σπασίματα.. και κολλήματα.!

Και με 4890 που λέει ο λόγος θα είσαι αστέρι!

Εγώ σε 1440χ900 παίζω τα πάντα στο φούλ:thank_you2:

Που λέει ο λόγος...

Εγώ όμως δεν λέω οπότε πάω σε 5850,5870.6870,και αν είναι και sapphire..θα είμαι.. πολύ πιο ευχαριστημένος..

Αν ΔΕΝ αλλαξεις οθονη τα χρηματα σου δεν θα πιασουν τοπο παιρνοντας μια απο τις παραπανω καρτες.

εγω βαζω πρωτη την καρτα γραφικων να μπορει να παιζει και κανα παιχνιδι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.