Jump to content

5850 η 6850

typakos12

Recommended Posts

Eπειδη η cpu σου ειναι παλια και αδυναμη δεν θα επιτρεπει σε πολλες περιπτωσεις στην καρτα γραφικων σου να βγαλει οτι μπορει να βγαλει.

θα την κραταει πισω με λιγα λογια.

ποια καρτα γραφικων εχεις τωρα ? και τι αναλυση εχει η οθονη σου? συμφωνω με quad core αλλα ποια μητρικη εχει τον υποστηριζει ? , αλλιως πας σε καινουριο συστημα

5850,6850 μονο σα μεταχειρισμενες αξιζει γυρω στα 80-100ε , αν ειναι να δωσεις 150 για 6850 καινουρια καλυτερα δωσε κατι παραπανω και πηγαινε σε 7850

Όντως jesus δεν πέζουν πολλά φράγκα..

predator εννοείται πως αν βρω θα την πάρω( αν μπόρω βέβαια)

Αstrovasilis εμ.. ναι..σιγουρα..θα την έκανα την δουλεία μου..και με το παραπάνω

Absolom τώρα έχω την GeForce GT 520 -Η μητρική μου ειναι η Gigabyte GA-G41MT-S2P

H ανάλυση μου είναι 1280x1024

αν είχα 150 ευρώ θα πήγαινα σίγουρα για κάτι καλύτερο απο την 5850,5870,6850

για την αναλυση σου μια 4850-4870 μεταχειρισμενη στα 40-50e φτανει και οταν μαζεψεις καποια χρηματα κανεις ολικη αναβαθμηση + οθονη δηλαδη , για πες και τι τροφοδοτικο εχεις να μαστε σιγουροι, μην ειναι κανενα noname 400w

η δεν παιρνεις τιποτα και και πας για ολικη αναβαθμηση οταν εχεις τα χρηματα.

εγω θα προτιμουσα το δευτερο

η μητρικη σου υποστηριζει και quad core αν βρεις καποιον μεταχειρισμενο

GIGABYTE TECHNOLOGY Socket 775 - Intel G41 - GA-G41MT-S2P (rev. 1.3)

εδω αξιζει να παρεις μια καρτα 5850-6850 αλλα θα παει 100 + cpu και παιρνεις και μια οθονη και τελειωνεις ,ευχομαι να χεις τουλαχιστον 4gb μνημη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.