Mobster Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19, 2004 Έχω κινητό NEC από εξωτερικό, συμβατό με i-mode. Οι ρυθμίσεις της cosmote δεν είναι εγκατεστημένες στο κινητό και δεν μπορώ να τις βρω πουθενά. Έχω μιλήσει με τη cosmote και δεν τις έχουν. Προφανώς θέλουν να αγοράσω κι άλλο κινητό Υπάρχει κανείς εκεί έξω που να τις έχει; Το APN είναι το i-mode, (χιχι το βρήκα μόνος στη τύχη) Τα υπόλοιπα όμως; server, portal κτλ??? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Αύγουστος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Δεν ποστάρεις στο http://www.myphone.gr καλύτερα; Εκεί ο κόσμος ξέρει περισσότερα για αυτά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Αύγουστος 20, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 ’σε, εκεί ξέρουνε αλλά δεν λένε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Μοbster..τι εννοεις ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Αύγουστος 24, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Είναι χρήστες του forum που έχουν τις ρυθμίσεις που ψάχνω εδώ και καιρό (καθώς και πολλοί άλλοι), και δεν θέλουν να τις δώσουν. Ούτε σε προσωπικό μήνυμα. Μάλιστα κάποιος μπήκε στο κόπο να μου στείλει προσωπικό μήνυμα λέγοντας ότι είχε χρόνο να μου τις στείλει. Μα καλά μιλάμε για μισή γραμμή τώρα. Να 'ναι καλά το παιδί που με ενημέρωσε. ’χ ρε ''Ελληνάρες'' για τα κλάματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 φίλε μου επειδή έχω i-mode να σου πω ότι δε μπορείς να δεις τις ρυθμίσεις δυστυχώς από το κινητό. Πατώντας στης Εργοστασιακές σε αφήνει μόνο να τις επιλέξεις αλλά όχι να δεις πιες είναι αυτές... Θα σου έλεγα να επιμείνεις στη Cosmote, και αν δεις ότι είναι τόσο καθυστερημένοι, να πας στη NEC και να κάνεις αναβάθμιση του firmware (έτσι και αλλίως χρειάζεται) σε ελληνική έκδοση (δηλαδή cosmote). Πάντως δεν αξίζει να συγχύζεσαι τόσο για το i-mode δεν αξίζει μία. Μεγάλη κλεψιά, πανάκριβο για υπηρεσίες της πλάκας. Για μένα δε νοείται να πληρώνεις για αποστολή και λείψη e-mail επιπλέον λεφτά από αυτά της ογκοχρέωσης τουλάχιστον... γενικά το χρησιμοποίησα μέχρι την λήξει της δοκιμαστικής περιόδου, από κει και μετά δε ξαναμπήκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Αύγουστος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2004 Αυτο δε βοηθαει?http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=32210 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Αύγουστος 26, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2004 Θα δοκιμάσω την τύχη μου στη ΝΕC μπας και γίνει τίποτα. Το θέλω το i-mode για να κατεβάσω κανένα χαζοπαίχνιδο (δεν έχει κανένα παιχνίδι το κινιτό μου) και για να στέλνω και καμια φωτογραφία. Ας υποστήριζε wap το κινητό και θα το είχα κλασμένο το i-mode.Samael το thread δεν έχει τίποτα, κι εκεί ψάχνονται εδώ και εβδομάδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.