Jump to content

Ρυθμίσεις i-mode

Mobster

Recommended Posts

Έχω κινητό NEC από εξωτερικό, συμβατό με i-mode. Οι ρυθμίσεις της cosmote δεν είναι εγκατεστημένες στο κινητό και δεν μπορώ να τις βρω πουθενά. Έχω μιλήσει με τη cosmote και δεν τις έχουν. Προφανώς θέλουν να αγοράσω κι άλλο κινητό :p

Υπάρχει κανείς εκεί έξω που να τις έχει;

Το APN είναι το i-mode, (χιχι το βρήκα μόνος στη τύχη)

Τα υπόλοιπα όμως; server, portal κτλ???

Ευχαριστώ

Είναι χρήστες του forum που έχουν τις ρυθμίσεις που ψάχνω εδώ και καιρό (καθώς και πολλοί άλλοι), και δεν θέλουν να τις δώσουν. Ούτε σε προσωπικό μήνυμα. Μάλιστα κάποιος μπήκε στο κόπο να μου στείλει προσωπικό μήνυμα λέγοντας ότι είχε χρόνο να μου τις στείλει. Μα καλά μιλάμε για μισή γραμμή τώρα. Να 'ναι καλά το παιδί που με ενημέρωσε. ’χ ρε ''Ελληνάρες'' για τα κλάματα.

φίλε μου επειδή έχω i-mode να σου πω ότι δε μπορείς να δεις τις ρυθμίσεις δυστυχώς από το κινητό. Πατώντας στης Εργοστασιακές σε αφήνει μόνο να τις επιλέξεις αλλά όχι να δεις πιες είναι αυτές...

Θα σου έλεγα να επιμείνεις στη Cosmote, και αν δεις ότι είναι τόσο καθυστερημένοι, να πας στη NEC και να κάνεις αναβάθμιση του firmware (έτσι και αλλίως χρειάζεται) σε ελληνική έκδοση (δηλαδή cosmote). Πάντως δεν αξίζει να συγχύζεσαι τόσο για το i-mode δεν αξίζει μία. Μεγάλη κλεψιά, πανάκριβο για υπηρεσίες της πλάκας. Για μένα δε νοείται να πληρώνεις για αποστολή και λείψη e-mail επιπλέον λεφτά από αυτά της ογκοχρέωσης τουλάχιστον... γενικά το χρησιμοποίησα μέχρι την λήξει της δοκιμαστικής περιόδου, από κει και μετά δε ξαναμπήκα.

Θα δοκιμάσω την τύχη μου στη ΝΕC μπας και γίνει τίποτα. Το θέλω το i-mode για να κατεβάσω κανένα χαζοπαίχνιδο (δεν έχει κανένα παιχνίδι το κινιτό μου) και για να στέλνω και καμια φωτογραφία. Ας υποστήριζε wap το κινητό και θα το είχα κλασμένο το i-mode.

Samael το thread δεν έχει τίποτα, κι εκεί ψάχνονται εδώ και εβδομάδες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.