Jump to content

Winter Ski - Snowboard

THANOSJ3

Recommended Posts

Νομίζω οτι δεν υπάρχει άλλο παρόμοιο θέμα απο το ψαχτήρι που έκανα....

Να αρχίσω εγώ λοιπόν...10χρόνια συνολικά κάνωντας σκι...

Τα 2 τελευταία σε ομάδα 15+άνω...και αγώνες όσους μπόρεσα να κατέβω...

Να πω την εντύπωση μου για τα ελληνικα χιονοδρομικά κέντρα....

Ειμαστε πολύ πίσω και σε αυτόν τον τομέα...

Μικρές εγκαταστάσεις-*Επικινδυνες*-Σε πολλα κέντρα δεν υπάρχουν ούτε τα ελάχιστα μέτρα ασφαλείας...

Κάποια απο τα χιονοδρομικά που έχω τρέξει και έχω γευτεί και με τα χέρια-μουτρα ειναι..

Σέλι-Βασιλίτσα-3*5 Πηγάδια-Καιμάκτσαλαν-Λαιλιάς-Πισοδέρι-Φαλακρό-Βίτσι..και 1φορά Παρνασό που δεν το ευχαριστήθηκα λόγω υπερβολικά πολλού κόσμου..

Ειχα την ευκαιρία να πάω και έξω για σκί...Βουλγαριά : Bansko-Borovets απίστευτα κέντρα και τα δύο...αξίζουν με το παραπάνω να πληρώσεις για να πάς απο ότι ελλάδα...

Και πέρσυ ειχα την ευκαιρία να πάω Αυστρία για 4μέρες αποκλειστικά για ΣΚΙ..

Υπέροχο κέντρο-εγκαταστάσεις..οτι και να πείς ειναι λίγο..

Το Σετ μου τα τελευταία χρόνια ειναι :

Μποτες : Tecno Zone Pro Comfort..μοντέλο 4χρονών..αλλα κρατάει απίστευτά καλά..και με έχει βολέψει απίστευτα στο πόδι..Χρώματος Μαύρο-Ματ με βαμμένα κοκκινα μεταλικο τα clips της.

Πέδιλα : TECNO Pro RPX300 αρκετά καλό μοντέλο και αυτό 3χρονών..δυστηχώς 2χρονιά καθόταν στο ράφι με αποτέλεσμα ηταν σαν καινούργιο...Ακριβώς όπως το παρακάτω.

rpx300_158.jpg

Μπαστούνια : Φετινά αγορασμένα Race GSX Curved 2012 με Pole Guards πάνω τους..

Θώρακα πλάτης : Zandona Soft BackX8 2012

Μάσκα : Έχω την Argo της εταιρίας Briko

Κράνος : Μέχρι πριν 4χρόνια ειχα ενα Junior της Briko...μοντελο δεν θυμαμαι :p

Στολή οχι κατι ιδιετερο φανταχτερο...Μαυρη σαλοπέτα κάτω..και κόκκινο απο πάνω NoName μάρκας...

Άλλος fan??

Ελα να μαζευόμαστε...

Θάνος

Ειχα την ευκαιρία να πάω και έξω για σκί...Βουλγαριά : Bansko

Εγώ κάνω που και που snowboard. Eχω πάει bansko πριν 2-3 χρόνια και όντως φοβερό χιονοδρομικό!

Βέβαια δεν ξαναπατάω:

Αν πληρώσεις με euro (το είδα να συμβαίνει πολλές φορές) σου λέει αντιστοιχία 1 ευρώ = 1 λεβα!!!

Στο supermarket παντα θα σου χτυπησει 1-2Ε ψευτικά προιοντα και θα πρεπει να τους πριξεις για να στα σβησει.

Μαφία παντού, αφού όλα εκεί τα διαχειρίζονται αυτοί...

Πρέπει να υπάρχει φοβερή καταπίεση των ντόπιων αφού δεν βλέπεις ποτέ να πλησιάζουν στην τουριστική περιοχή.

Είπαμε πάμε και για διασκέδαση, αλλά είμαστε και άνθρωποι, οπότε δεν τους ξαναδίνω ούτε cent και να φάνε τα χιόνια.

Σε αυτό με την αναλογία έχεις ενα Point ;) αλλα κάνεις την εξής μαγκιά πάς σε ανταλακτήρια και κανεις την μετατροπη σου των euro-λεβα..

Δεν κανεις μεγαλα ποσα ετσι ωστε να μην σου πανε χαμενα τα περισσεουμενα.. :)

Απο εγκαταστάσεις ειναι 10χρονια μπροστά απο την ελλάδα αστο.. ;)

Εγώ σε ανταλλακτήρια έκανα. Αλλά αυτό που είπα ειναι ενδεικτικό.

Από εγκαταστάσεις το είπα και εγώ. Αλλά δεν πρόκειται να πάω κάπου και να προσπαθουν να με κλεψουν συνεχως.

Το συνολικό πακέτο μετράει, όχι μονο οι πίστες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.