Jump to content

Athlon 1.4 - Mα ερώτιση

jose

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω εναν ATHLON 1.4 πανο σε μια EPOX motherbord η Mobo μου πηρε φωτια και μου εμεινε η cpu , τωρα λεω να παρω μια mobo (ΜSI K7ND D) αλλα ξερω οτι ειναι για ATHLON Socet A

τωρα ο 1.4 ειναι socet A ή socet 745 ?

επανω στην mobo εκει που ειναι η CPU γραφει socet 745

θα μπορω εγω να βαλω αυτην την cpu στην MSI Mobο ?

και γιατι πανω στην mobo γραφει 745 ???

αρα θα μπορω να τον βαλω στην νεα mobo μεχρι να παρω αλλη cpu???

Αφού λέει Κ7... είναι για socket A άρα μπαίνει ο 1.4. (Για πόσταρε καμιά εικόνα)

Socket 745 δεν υπαρχει, (εκτος και αν εννοεις 754) αλλα η mobo που λες (ΜSI K7ND D) ειναι για socket A αρ κανει για τον Tbird σου, δεν θα εχεις προβλημα.

745 - 754 τα μπερδεψα, αρα θα κανει δεν εχει σχεσει οτι η παλια μου mobo γραφει διπλα στην cpu Socet 754 ?

Τhanks παιδια

Αρχική απάντηση από jose

........η παλια μου mobo γραφει διπλα στην cpu Socet 754 ?

Τhanks παιδια

socket 462 μαλλον γραφει αφου ετσι λγεται το socket Α αλλιως

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα .Όλοι οι άθλον πλην των 64 μπιτων είναι σοκετ Α

υπαρχουν και slotA thunderbird ο οποιος περα απο τα λιγοτερα μυρια εχει 100 mhz φσβ αντι για 133..

ο 1.4 ειναι σοκετ Α μονο!

Μήπως απλά η μητρική σου έχει το SiS745? διότι λες ότι το 745 το γράφει δίπλα και όχι πάνω στο socket.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.