sobi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2012 καλησπερα....χτες τελικα καταφερα και εστησα το μηχανημα της υπογραφης μου...αφου περασα λοιπον windows κλπ μπηκα στο μπιος να κανω ρυθμησεις για ahci οπου παρατηρησα μερικα πραγματα-προβληματα....οπως δλδ το αλλαξα απο ide --> ahci ενω εκανα μεταφορες αρχειων απο τον εναν σκληρω στον αλλο το μηχανημα κολλαγε...μεσα η μητρικη ειχε το f9 bios ...μπορει κανεις να βοηθησει και να μου πει γιατι το κανει αυτο ?η αληθεια ειναι οτι ειναι η πρωτη μητρικη τετοιας κατηγοριας που παιρνω και εχω ψιλο χασει τον μπουσουλα...παρακαλω πολυ αν μπορει καποιος να με βοηθησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Σεπτέμβριος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Δυστυχώς δέν είμαι κάτοχος της μητρικής για να γνωρίζω λεπτομέρειες απλώς με ένα γρήγορο τσέκ που έκανα, υπάρχει σάν τελευταίο bios το f10b όπου αναφέρει τα εξής και ίσως κάνει κάποια διαφορά:Beta BIOSUpdate CPU AGESA 1.2.7.1Update AHCI ROM 3.1.0.0Improve SSD compatibility Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 30, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 problem fixed....για οσους το παθουν μιας και εγω παιδευτηκα αρκετα ενημερωνω οτι ειναι προβλημα του αχρειαστου driver ahci/raid της ati... τον οποιο δεν εβαλα και βρηκα την υγεια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Οκτώβριος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 δοκίμασε ποιο πρόσφατο driver, είναι του τωρινού μήνα αυτός που είχες;επίσης, λόγω αλλαγής rom αλλάζει και εντελώς η συμπεριφορά αν έχεις παλαιότερο η κακογραμμένο driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Οκτώβριος 1, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 εκανα φορματ .. περασα μονο οδηγους για καρτα δικυτου και ηχου που κατεβασα απο το σιτε της gigabyte και ολα πανε ρολοι...τον τελευταιο driver ahci/raid που τον κατεβασα απο το σιτε μου εκανε τα κολληματα...ημουν ετοιμος να αυτοκτονησω..:shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Οκτώβριος 1, 2012 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 αν τους κατέβασες από την gigabyte τότε ναι, σίγουρα δεν είναι οι current, είναι πολύ παλιότεροι (του 2010), δεν ταιριάζουν ΚΑΝ με το bios update που έκανες (2012).Θα κατεβάσεις αυτούς, που παίζουν σωστά. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Οκτώβριος 1, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 ok!!! ευχαριστω !! αλλα αν σου πω οτι το αντιμετωπιζω λιγο με δυσπιστια γιατι παιδευτηκα αρκετα και δεν θελω να το ξανα παθω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Οκτώβριος 1, 2012 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 εγώ είχα πάθει χειρότερο : data corruption από drivers του 2008 στην αρχή των windows 7.Αν δεν δοκιμάσεις δεν μαθαίνεις, δοκίμασε αυτούς που έστειλα για να δουλέψει όπως πρέπει το board. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Οκτώβριος 2, 2012 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2012 Στη UD3 και με παλιο BIOS F4, δεν ειχα κολληματα μεχρι τωρα με τους 12.8 drivers. Το μονο κακο ισως ειναι οτι μπορει να εχει καλυτερη αποδοση το msahci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Οκτώβριος 6, 2012 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2012 Στα iops φαίνεται η διαφορά παλιότερα με Nforce 4, μετά bios-update 99% ήθελες και ξανά πέρασμα τα windows με τους καινοιύριους drivers αλλιώς έκανε bosds με τος παλιούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.