nikkolas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2012 καλησπερα,ενω ειχα διαλεξει να αγορασω την asus gtx 680 direct cu ii ενας φιλος προτεινε στα ιδια λεφτα να παρω δυο gtx 660 giatiεχουν τεραστια διαφορα .Καταρχας ολα τα παιχνιδια υποστηριζουν sli και δευτερον ειναι οντος τοσο μεγαλη η διαφορα στα fps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Σεπτέμβριος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Αν παίζεις σε 1080p δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από: GTX 660ti/GTX 670 ή AMD 7950/7970.Οπότε θα πρότεινα μία από τις παραπάνω κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 30, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Ελεγα να ανοίξω ένα ίδιο θέμα χτες γτ και εγώ την ίδια απορία έχω. Επίσης έχω χάσει λίγο την μπάλα σε σχέση με τα pcb των καρτών, για παράδειγμα τα μοντέλα που έχουν custom ψύξη είναι το ίδιο σχέδιο με τα reference? γτ η 580 dcu2 είχε και custom pcb και είναι λίγο θέμα αυτό στο να βρεις waterblock και επειδή τα 660 θα τα βάλω στο νερό αν τελικά αποδειχθούν καλύτερα της 680 πως θα ξέρω αν το pcb είναι reference? γτ δεν έχω δει να το γράφουν κάπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Σεπτέμβριος 30, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 οταν με την 680 εχεις σε ολα τα παιχνιδια πανω απο 60 fps το να δεις 70-80 δεν ειναι κ τοσο τρομερο κ παλι playable ειναι, κ γλυτωνεις κ απο θερμοκρασιες του sli αλλα κ ασυμβατοτητες παιχνδιων,αλλη περιπτωση βεβαια ειναι το να τις βαλεις στο νερο που κ παλι με ενα overclocking της 680 θα τις πιασεις τις επιδοσεις των 2 660. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 30, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Ελεγα να ανοίξω ένα ίδιο θέμα χτες γτ και εγώ την ίδια απορία έχω. Επίσης έχω χάσει λίγο την μπάλα σε σχέση με τα pcb των καρτών, για παράδειγμα τα μοντέλα που έχουν custom ψύξη είναι το ίδιο σχέδιο με τα reference? γτ η 580 dcu2 είχε και custom pcb και είναι λίγο θέμα αυτό στο να βρεις waterblock και επειδή τα 660 θα τα βάλω στο νερό αν τελικά αποδειχθούν καλύτερα της 680 πως θα ξέρω αν το pcb είναι reference? γτ δεν έχω δει να το γράφουν κάπου.2 καρτες σε νερο αν αλλαζεις συχνα καρτες δεν συνφερει κατα τη γνωμη μου καλυτερα να παρεις απο την αρχη 2 με custom cooler παρα να δωσεις λεφτα για 2 wbΟσο για το αν custom cooler σημαινει και custom pcb δεν ειναι και κανονας αλλα καλο ειναι πριν κανεις αγορα να ψαξεις αναφορες στο internet η να βρεις φωτο σκετο το pcb για να το συγκρινεις με τα reference Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 30, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Σε 1080ρ το sli δεν αξιζει.Παρε την πιο δυνατη μονοπυρηνη της αγορας κλοκαρε την και καθαρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikkolas Σεπτέμβριος 30, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 εγω φταιω που δεν το ανεφερα απο την αρχη,η οθονη μου υποστηριζει 2560 χ 1440.Οποτε υπαρχει ασυμβατοτητα σε παιχνιδια σε sli .Καλυτερα μαλλον να προτιμισω μια 680. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Σεπτέμβριος 30, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 εγω φταιω που δεν το ανεφερα απο την αρχη,η οθονη μου υποστηριζει 2560 χ 1440.Οποτε υπαρχει ασυμβατοτητα σε παιχνιδια σε sli .Καλυτερα μαλλον να προτιμισω μια 680.Tι ασυμβατοτητα λες, μια χαρα παιζει το sli σε ολες τις αναλυσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 30, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Tι ασυμβατοτητα λες, μια χαρα παιζει το sli σε ολες τις αναλυσεις.Πιθανων να εννοει ασβυματοτητα με τα παιχνιδια (που δεν ειναι οτι δεν θα παιζει αλλα μαλλον δεν θα αποδιδει οπως θα επρεπε το SLI) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikkolas Οκτώβριος 1, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 αυτο ακριβως,οτι δεν θα αποδιδει τοσο καλα οσο μια μονη καρτα γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Οκτώβριος 1, 2012 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Προσοχή η 660 ti δεν λέει ΚΑΘΟΛΟΥ για sli. Μόνο για solo καριέρα.Γιατί αυτό; γιατί όσο ανεβάζεις AA μπουκώνεςι η μνήμη και γονατίζει!στο τέλος το SLI 660 TI έχει ελάχιστα περισσότερες επιδώσεις από το SLI GTX 660.EDITΜΕ αυτή την ανάλυση που έχεις ξέχνα οτιδήποτε κάτω από 670!!!!Βασικά αν δεν θες να παίζεις BOrderlands 2 πάρε 7950/70!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikkolas Οκτώβριος 1, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Που το εχεις διαβασει αυτο blade, μπορεις να στειλεις ενα λινκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 1, 2012 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Προσοχή η 660 ti δεν λέει ΚΑΘΟΛΟΥ για sli. Μόνο για solo καριέρα.Γιατί αυτό; γιατί όσο ανεβάζεις AA μπουκώνεςι η μνήμη και γονατίζει!στο τέλος το SLI 660 TI έχει ελάχιστα περισσότερες επιδώσεις από το SLI GTX 660.EDITΜΕ αυτή την ανάλυση που έχεις ξέχνα οτιδήποτε κάτω από 670!!!!Βασικά αν δεν θες να παίζεις BOrderlands 2 πάρε 7950/70!!!!! Εε?? Δεν το επιασα αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Οκτώβριος 1, 2012 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Έχει μικρότερο memory bus(192bit) οπότε δεν τα πάει καλά σε μεγάλες αναλύσεις / φίλτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Οκτώβριος 1, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Για asus gtx 670 dc2 top εχεις δει ? πιστευω ειναι αρκετα καλη και ισως σε ικανοποιει σε αυτη την αναλυση που παιζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikkolas Οκτώβριος 2, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2012 ναι την εχω κοιταξει αλλα δεν ειναι διαθεσιμη για αρκετο καιρο,εδω και κανα διμηνο παει απο εβδομαδα σε εβδομαδα και δεν ερχετε ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Οκτώβριος 3, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 στα €427 τελική με μεταφορικά τσίμπησα την zotac 670 amp! edition η οποία στα default ρολόγια υποστηρίζουν πώς είναι 9% πιο γρήγορη από την 670 και 3% από την 680δες ένα review εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.