Jump to content

660 sli or gtx 680

nikkolas

Recommended Posts

καλησπερα,ενω ειχα διαλεξει να αγορασω την asus gtx 680 direct cu ii ενας φιλος προτεινε στα ιδια λεφτα να παρω δυο gtx 660 giati

εχουν τεραστια διαφορα .Καταρχας ολα τα παιχνιδια υποστηριζουν sli και δευτερον ειναι οντος τοσο μεγαλη η διαφορα στα fps?

Ελεγα να ανοίξω ένα ίδιο θέμα χτες γτ και εγώ την ίδια απορία έχω. Επίσης έχω χάσει λίγο την μπάλα σε σχέση με τα pcb των καρτών, για παράδειγμα τα μοντέλα που έχουν custom ψύξη είναι το ίδιο σχέδιο με τα reference? γτ η 580 dcu2 είχε και custom pcb και είναι λίγο θέμα αυτό στο να βρεις waterblock και επειδή τα 660 θα τα βάλω στο νερό αν τελικά αποδειχθούν καλύτερα της 680 πως θα ξέρω αν το pcb είναι reference? γτ δεν έχω δει να το γράφουν κάπου.

οταν με την 680 εχεις σε ολα τα παιχνιδια πανω απο 60 fps το να δεις 70-80 δεν ειναι κ τοσο τρομερο κ παλι playable ειναι, κ γλυτωνεις κ απο θερμοκρασιες του sli αλλα κ ασυμβατοτητες παιχνδιων,αλλη περιπτωση βεβαια ειναι το να τις βαλεις στο νερο που κ παλι με ενα overclocking της 680 θα τις πιασεις τις επιδοσεις των 2 660.

Ελεγα να ανοίξω ένα ίδιο θέμα χτες γτ και εγώ την ίδια απορία έχω. Επίσης έχω χάσει λίγο την μπάλα σε σχέση με τα pcb των καρτών, για παράδειγμα τα μοντέλα που έχουν custom ψύξη είναι το ίδιο σχέδιο με τα reference? γτ η 580 dcu2 είχε και custom pcb και είναι λίγο θέμα αυτό στο να βρεις waterblock και επειδή τα 660 θα τα βάλω στο νερό αν τελικά αποδειχθούν καλύτερα της 680 πως θα ξέρω αν το pcb είναι reference? γτ δεν έχω δει να το γράφουν κάπου.

2 καρτες σε νερο αν αλλαζεις συχνα καρτες δεν συνφερει κατα τη γνωμη μου καλυτερα να παρεις απο την αρχη 2 με custom cooler παρα να δωσεις λεφτα για 2 wb

Οσο για το αν custom cooler σημαινει και custom pcb δεν ειναι και κανονας αλλα καλο ειναι πριν κανεις αγορα να ψαξεις αναφορες στο internet η να βρεις φωτο σκετο το pcb για να το συγκρινεις με τα reference

εγω φταιω που δεν το ανεφερα απο την αρχη,η οθονη μου υποστηριζει 2560 χ 1440.Οποτε υπαρχει ασυμβατοτητα σε παιχνιδια σε sli .Καλυτερα μαλλον να προτιμισω μια 680.

Tι ασυμβατοτητα λες, μια χαρα παιζει το sli σε ολες τις αναλυσεις.

Tι ασυμβατοτητα λες, μια χαρα παιζει το sli σε ολες τις αναλυσεις.

Πιθανων να εννοει ασβυματοτητα με τα παιχνιδια (που δεν ειναι οτι δεν θα παιζει αλλα μαλλον δεν θα αποδιδει οπως θα επρεπε το SLI)

Προσοχή η 660 ti δεν λέει ΚΑΘΟΛΟΥ για sli. Μόνο για solo καριέρα.

Γιατί αυτό; γιατί όσο ανεβάζεις AA μπουκώνεςι η μνήμη και γονατίζει!

στο τέλος το SLI 660 TI έχει ελάχιστα περισσότερες επιδώσεις από το SLI GTX 660.

EDIT

ΜΕ αυτή την ανάλυση που έχεις ξέχνα οτιδήποτε κάτω από 670!!!!

Βασικά αν δεν θες να παίζεις BOrderlands 2 πάρε 7950/70!!!!!

Προσοχή η 660 ti δεν λέει ΚΑΘΟΛΟΥ για sli. Μόνο για solo καριέρα.

Γιατί αυτό; γιατί όσο ανεβάζεις AA μπουκώνεςι η μνήμη και γονατίζει!

στο τέλος το SLI 660 TI έχει ελάχιστα περισσότερες επιδώσεις από το SLI GTX 660.

EDIT

ΜΕ αυτή την ανάλυση που έχεις ξέχνα οτιδήποτε κάτω από 670!!!!

Βασικά αν δεν θες να παίζεις BOrderlands 2 πάρε 7950/70!!!!!

Εε?? Δεν το επιασα αυτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.