Jump to content

New pc έως 250 ευρώ!!!

ursus445

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου με windows 7, τα οποία και αυτά τα έχουνε τα χρονάκια τους, δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με παιχνίδια, κάτι που πιστεύω τα κατατάσει στα εγγυημένα λειτουργικά.( σε καμμία περίπτωση δεν θεωρείται ασταθές λειτουργικό)

Πάντως επιλογή σου είναι βέβαια το ποιό λειτουργικό θα επιλέξεις, απλά να σου θυμίσω οτι για να βλέπουν τα XP και τα 4 GB μνήμης του συστήματός σου θα πρέπει να πάς στην έκδοση XP 64 που είναι ότι πιο χάλια έχω δοκιμάσει, ιδίως σε υποστήριξη και σταθερότητα στα παιχνίδια.

@ntg Εγώ στα reviews βλέπω μπροστά τους A8 σε σχέση με τους i3 στο cinebench. Και ειδικά για gaming στα ίδια λεφτά με i3 σύστημα,

μπροστα ειναι ..ναι.Αν θυμαμαι τα νουμερα 3.5 ο α8 και 3,1 αν θυμαμαι καλα ο ι3...

Συγκρινοντας σε ενα multithreaded bench ενα 4πυρηνο με ενα διπυρηνο.

δεν υπάρχει review που να μην τους προτείνει.

πονεμενη ιστορια η συγκεκριμενη προταση.

Εκτος αν στη αμδ αρεσκονται να ακουν κακα λογια για να διορθωνονται.

Περαν αυτου για φτηνο συστημα με ολιγα παιχνιδια ανευ καρτας ειναι μια χαρα.

Η ισορροπιες χαλανε οταν ριξεις το budget και χωσεις καρτα γραφικων μεσα...οπου απλα δεν εχουν υποσταση σαν συστημα.

(το δευτερο κομματι ειναι απλα η εκτιμηση-αποψη μου..τα περι υποστασης δλδ...)

Για budget 200-250€ είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για all-around pc + gaming.

Και προσοχή και στους καινούριους trinity, γιατί δείχνουν το δρόμο των εξελίξεων. Η AMD είναι έτοιμη να ΣΑΡΩΣΕΙ σε price/performance, σε όποια κατηγορία πωλούνται συστήματα με on board graphics. (low budget desktop και laptop)

Υ.Γ. Και μένει να δούμε επειδή - οι ξεκλείδωτοι APU - δέχονται τρελό oc, μήπως αξίζει να ασχοληθεί κανείς και περαιτέρω. Τι ψάρια θα πιάνει π.χ. ένας Α10 5800K @ 5.0 GHz (on air) + discrete GPU που μέσω virtu MVP θα εκμεταλλεύεται και την on board gpu , όλα πάνω σε A85 chipset? Μιλάμε για low budget oc που παίζει να είναι πολύ ανώτερο σε gaming από πολύ ακριβότερες intel λύσεις.

ναι, αλλα το που μπορουν να φτασουν, με το που βρισκονται σημερα, ειναι 2 διαφορετικα πραγματα.

σημερα η αποδοση ανα πυρηνα του AMD ειναι σαφως πισω απο την ιντελ, αυτο δεν αμφισβητειται!! αυτο που σωζει την κατασταση ειναι οτι στις ιδιες τιμες παιρνεις περισσοτερους πυρηνες στην AMD και πολυ καλυτερα γραφικα (στα APU) απο οτι στην ιντελ. τπτ αλλο!

θα συμφωνησω απολυτα με κατι που ειπωθηκε πιο πριν. τα APU συμφερουν πραγματικα αν δεν βαλουμε στην εξισωση την εξωτερικη καρτα γραφικων..! αν ειναι να μπει και εξωτερικη καρτα γραφικων, για περιπτωσεις gaming, τοτε μπερδευεται πολυ το πραμα..!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.