Jump to content

New pc έως 250 ευρώ!!!

ursus445

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλοι την κοινότητα του forum θα ήθελα να αγοράσω ένα νέο υπολογιστή έως 250-260 ευρώ.

Τα links είναι τα εξ εις:

CASE :: Supercase SKP-370 Midi Case No PSU Black - Visionstudio.gr

MEMORY :: Kingston 2GB DDR3 Non ECC CL9 1333MHz (KVR1333D3N9/2G) - Visionstudio.gr

2 καρτες μνημης

PROCESSOR :: AMD Athlon II X4 640 3.0 GHz Quad Core Socket AM3 95W Box (ADX640WFGMBOX) - Visionstudio.gr

και

MOTHERBOARD :: Asus Socket AM3 M5A78L-M LX Vga GLan Audio Raid - Visionstudio.gr .

Θα ήθελα να μάθω εάν μπορώ να παίξω games άνετα με αυτά εδώ εγώ παίζω 2 παιχνίδια Cod4 και cs 1.6 θα ήθελα να μάθω εάν θα lagaro σε θέμα fps.

Τι άλλη πρόταση έχετε να μου κάνετε έως 250 ευρώ ώστε να μπορώ να παίξω κάνα Call of duty 4 :D

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Εννοείται ότι θα lagg-άρεις τρελά με την on-board vga της μητρικής.

Η καλύτερη επιλογή σου είναι να πας σε AMD Α8 cpu, αλλά και πάλι, χωρίς discrete κάρτα γραφικών δε θα περίμενα πολλά πράγματα. Χρειάζεται να ανεβάσεις το budget τουλάχιστον στα 500€ για να φτιαχτεί κάτι αξιοπρεπές.

Μωρέ είμαι μικρός και δεν έχω τα λεφτά και την οικονομική δυνατότητα για κάτι καλύτερο θα ήθελα να μάθω αν πχ θα έχω θελα στο lag δηλαδή ότι θα έχω ένα κώλυμα σαν να αλλάζουν photos :p...

Άλλο που θέλω να μάθω μου έχουν πει ότι η AMD γενικώς δεν είναι καλή ισχύ;;

Η μητρική πως σας φαίνεται λέω να πάω σε αυτό το μοντέλο και να του βάλω μια κάρτα γραφικών ποια μπορώ να βάλω και θέλω να μάθω την τιμή του

Σας ευχαριστω για την βοηθια

επειδη δεν ειναι υπερ-απαιτητικα παιχνιδια, αυτα τα 2 που αναφερεις, πιστευω οτι με τον A8 θα εισαι οκ.

προσοχη, δεν λεω οτι θα τα παιζεις ολα στο FULL, αλλα θα μπορεις να παιξεις ανετα!

Τι οθόνη έχεις; Σε τι ανάλυση θα παίζεις;

A8 3870Khttp://www.skroutz.gr/s/416649/AMD-A8-3870K.html

Gigabyte A75 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-A75-D3H-s-FM1-A75-DDR3-GAA75D3H-00-G.htm

2x2GB RAM http://www.skroutz.gr/s/295579/G-Skill-F3-10600CL9D-4GBNT-2Gx2.html

Σημείωση: η παραπάνω mobo δέχεται ΜΟΝΟ SATA δίσκους. Δε θα μπορέσεις να συνδέσεις κάποιον παλιό IDE

Τα υπόλοιπα parts τα έχεις; HDD, PSU ?

Κάτι ακόμα όλα αυτά που είπες gdp77 έχει δοκιμαστή είναι καλό πολύ καλύτερο από τα παραπάνω που έγραψα μου φαίνεται το κουτί κάνει αυτό γιατί ξέρω ότι δεν είναι όλα ιδιά.

CASE :: Supercase SKP-370 Midi Case No PSU Black - Visionstudio.gr

Και τι ψηχτρα θελω για αυτο;;;

Κουτί πάρε το φθηνότερο που θα βρεις (ή χρησιμοποίησε το παλιό σου)

Δε χρειάζεται να αγοράσεις ψύκτρα. Θα χρησιμοποιήσεις τη μαμά που ψύκτρα του επεξεργαστή. (εκτός αν θες να ασχοληθείς και με OC)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.