Jump to content

Πρόβλημα με σύνδεση και Firefox

Aoratos77

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στην παρέα,

Εδώ και μερικές μέρες έχω τρομερό πρόβλημα με την σύνδεση μου. Το κακό ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες με την βλάβη που δημιουργήθηκε στην γραμμή του τηλεφώνου η όποια επηρέασε όλους τους ένοικους την οικοδομής που μένω.

Η βλάβη όπως με ενημέρωσαν από wind (στην οποία είμαι συνδρομητής) οφειλόταν σε καλώδιο του οτε, η αντικατάσταση του καλωδίου του οτε έγινε μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες και από τότε το δίκτυο μου σέρνεται κυριολεκτικά και το περίεργο είναι πως και ο Firefox κρασάρει συνέχεια (και μιλάω σε οποιαδήποτε σελίδα και κάθε λίγο και λιγάκι). Επίσης όταν λέω σέρνεται εννοώ πως ακόμα και για να γράψω αυτό το μήνυμα το κάνω με χρονοκαθυστέρηση.

Όποιος έχει καμία ιδέα και κάποια πρόταση είναι καλοδεχούμενα!

Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Ανέβασε λίγο τα στατιστικά από το modem σου (θόρυβο, εξασθένιση, ισχύ κλπ).

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά ήμουνα εκτός λόγο δουλειάς και σ'ημερα 'ανοιξα τον υπολογιστή.

Τα στατιστικά είναι τα παρακάτω, ελπίζω να είναι αυτά που ζήτησες γιατί δεν είμαι και ο ποιό σχετικός με το θέμα

Link StatusConnectedRate (Up/Down)1021/12308 kbpsNoise Margin (Up/Down)10.4/8.9 dbModulation TypeADSL_2plusLine Attenuation (Up/Down)6.6/11 dbOutput Power (Up/Down)12/18.6 dbmData Path (Up/Down)Interleaved/InterleavedMax Rate(Up/Down)1058/12252 kbpsInterleave depth8Annex TypeAnnexACRC errors2403

Αυτά τα CRC errors που έχεις δεν είναι καλά. Το noise margin είναι μέσα στα όρια που συνήθως παίζουν οι isp, αλλά καλύτερα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο και να τους πεις να το ανεβάσουν λίγο. Θα χάσεις σε ταχύτητα, αλλά ίσως σταθεροποιηθεί το δίκτυό σου.

Ναι, με τέτοιο attenuation, δε θα έπρεπε να έχεις τέτοια stats. Είτε η γραμμή είναι μαύρο χάλι - υπάρχουν ακόμα προβλήματα, είτε το modem σου δε την παλεύει. Και λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι "έφτιαξαν" την γραμμή πρόσφατα, μάλλον το 1ο είναι.

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Χθες το βράδυ κάθισα και απενεργοποίησα όλα τα add-on του Firefox και βελτιώθηκε η κατάσταση πάρα πολύ.

Καταρχήν σταμάτησε να κρασάρει κάθε λίγο και λιγάκι και η ταχύτητα έχει επανέλθει σχεδόν στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Το modem είναι αυτό που μου έχει δώσει η εταιρεία, είχα το δικό μου ένα netgear dgn2000 αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε να έχει σύνδεση στο ίντερνετ μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν ήξεραν να μου δώσουν κάποια λύση και να δοκίμαζα το δικό τους modem. Το έβαλα λοιπόν επάνω, έπαιξε και να πω την αλήθεια δεν την έψαξα περισσότερο για να το αντικαταστήσω. Μάλλον ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω...

Θα μιλήσω και μαζί τους να δω αν μου πούνε κι αυτοί κάτι..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.