PolomanGR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2012 Το καλωδιο του G9 καπου χανει επαφη,με την παραμικρη κινηση σβηνη-αποσυνδεεται.Ναι μεν θα προσπαθησω να το φτιαξω αλλα ακομα και ετσι θα το δωσω σενα φιλο μου που δεν θα το ζοριζει πολυ...(Εχω τον υπολογιστη σε τηλειραση,G19 συνδεμενει με προεκταση USB,και το G9 πανω στο HUB του G19,και για αυτο το λογο τρωει λιγα παραπανω τραβηγματα απο το συνηθισμένο)Ενω θα βολευε ασυρματο δεν μου πολυαρεσουν (θελουν φορτιση,εχουν καποιο delay,ειναι αρκετα πιο αρκιβα,και τα ποντικια που με βολευουν δεν βγαινουν σε ασυρματο).Εχω δοκιμασει sidewinder( πολυ "μεγαλο"),deathader & mamba (πολυ μακρια) και kone (αυτο με ψιλοβολεψε,αλλα οχι οσο το G9)....Το G9 με εχει βολεψει παρα πολυ και γιαυτο σκεφτομαι για G9x,επισης αποτι βλεπω το CYBORG RAT 7 εχει παρομοιο σχημα και ειναι παραμετροποίησημο.Αλλες προτασεις παρομοιου σχηματος ποντικια (claw grip νομιζω λεγεται [???]) και ποιο θεωρειτε καλυτερο...;;Επισης δεν θελω να δωσω παραπανω απο 100 €.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 [ame=http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JGA6GO/ref=s9_simh_gw_p147_d0_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1T0MD3GJNX8X9AFMKNV6&pf_rd_t=101&pf_rd_p=317828027&pf_rd_i=468294]Cooler Master CM Storm Spawn Optical Mouse (Wired,USB,7 Button Programmable) - Black and Red: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Σεπτέμβριος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Για δες και το Corsair Vengeance M60. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Μήπως να τεστάρεις πρώτα την προέκταση και το hub που έχεις βάλεις μήπως αυτά είναι που προκαλούν το πρόβλημα ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Εχει φθαρει το σημειο που ενωνεται το καλωδιο με το βυσμα USB,και εκει χανει επαφη...Το CΜ ειναι optical,προτιμω laser.Το Corsair μαρεσε πολυ,θα ψαξω να δω αν μπορω να το "πιασω" καπου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 29, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Το CΜ ειναι optical,προτιμω laser.Αν ψάχνεις για laser, δες κι αυτό, αν και προορίζεται για palm grip και όχι claw που θέλεις εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Τι εχει το optical δηλαδη ? ψωριαση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Σεπτέμβριος 30, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Τι εχει το optical δηλαδη ? ψωριαση ? Ειχα την εντυπωση οτι εχουν μικροτερη ακρίβεια απο τα laser,αλλα τωρα που το'ψαξα λιγο,το CM spawn θεωρειτε απο τα καλυτερα ποντικια,και κανει καλο combο με το steelseries I-2 μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 30, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Στειλε και ενα μαιλ στη logitech καλου κακου...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Σεπτέμβριος 30, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Έχω και το g9x και το spawn. O sensor του spawn είναι σαφώς ανώτερος,με το 61 firmware ποιάνει 5 m/s πάνω στο Qck,ενώ το g9x σταματάει στα 2,5 m/s. Τώρα στο θέμα της εργονομίας,το g9x είναι πιο μακρύ αλλά και πολύ πιο βαρύ(εκτός αν το χρησιμοποιείς χωρίς το κάλυμμα του).Το spawn όμως έχει πολύ άκαμπτο καλώδιο,το οποίο γίνεται ενοχλητικό αν δεν το έχεις μαγκώσει κάπου. Imo αν παίζεις με σχετικά low sensitivity και σε βολέυει το σχήμα του spawn,είναι πολύ καλύτερη επιλογή από το g9x. Πάρε και μια photo πλάι πλάι για να δεις τις διαφορές στο σχήμα τους. Όπως φαίνεται το g9x μαζεύει σκόνη πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Σεπτέμβριος 30, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Έχω και το g9x και το spawn. O sensor του spawn είναι σαφώς ανώτερος,με το 61 firmware ποιάνει 5 m/s πάνω στο Qck,ενώ το g9x σταματάει στα 2,5 m/s. Τώρα στο θέμα της εργονομίας,το g9x είναι πιο μακρύ αλλά και πολύ πιο βαρύ(εκτός αν το χρησιμοποιείς χωρίς το κάλυμμα του).Το spawn όμως έχει πολύ άκαμπτο καλώδιο,το οποίο γίνεται ενοχλητικό αν δεν το έχεις μαγκώσει κάπου. Imo αν παίζεις με σχετικά low sensitivity και σε βολέυει το σχήμα του spawn,είναι πολύ καλύτερη επιλογή από το g9x. Πάρε και μια photo πλάι πλάι για να δεις τις διαφορές στο σχήμα τους. Όπως φαίνεται το g9x μαζεύει σκόνη πλέον. Μαλλον μεπεισες για το spawn... Χρησημοποιω το αλλο καλυμμα και ολα τα βαριδια για το G9,αλλα δεν νομιζω ναχω θεμα με το spawn. Θα μιλησω με logitech αλλα στην καλυτερη θα μου δωσουν 50% coupon(μου τοχουν κανει ηδη δυο φορες οταν χαλασε η G25 (εκτος εγγυησης) και τα z5500 (εντος εγγυησης αλλα δεν το ανεφερα :whistle2: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Σεπτέμβριος 30, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Χρησημοποιω το αλλο καλυμμα και ολα τα βαριδια για το G9Fyi το g9x είναι πιο βαρύ χωρίς καθόλου βαρίδια(ούτε καν το cartrige δεν έχω μέσα),από το spawn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Σεπτέμβριος 30, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Fyi το g9x είναι πιο βαρύ χωρίς καθόλου βαρίδια(ούτε καν το cartrige δεν έχω μέσα),από το spawn.Το καταλαβα,αλλα το βαρος δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα...Πιο πολυ οι διαστασεις με ενδιαφερουν (σχετικα πλατυ και κοντο).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 4, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Μηπως κατα τυχει ξερει κανενας και κανα μαγαζι να το παρω το storm spawn;;;Γιατι δεν το βρισκω πουθενα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 5, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 [MENTION=12324]PolomanGR[/MENTION] Παρε logitech...αν εισαι μεσα στην εγγυηση θα σου δωσουν καινουργιο. Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω πριν 2 εβδομαδες (περιεργα dcs αναβοσβηνε κλπ) Πηρα logitech (στην αρχη δεν ειχα βρει την αποδειξη οποτε πηγα με serial number) και μου ειπαν το serial με εβγαζε εκτος εγγυησης ...(ειμουν σιγουρος οτι δεν τα ειχα φαει τα 3 χρονια οριακα). Μου προτεινε να μου αφησει λιγο καιρο για να βρω την αποδειξη ΑΛΛΑ αν ΔΕΝ την εβρισκα θα μου εδινε ενα κουπονι για να παρω καινουργιο με -50% εκπτωση Λεω οκ και ψαχνω να βρω την αποδειξη... Τελικα την βρισκω (υποψην μου ειπε οτι απλα πρεπει να ειναι μεσα στο 2012 η ληξη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΗΝΑ ...) Εμενα ηταν 3 Οκτωβριου η θεωρητικη ληξη (αγορασμενο 3 οκτωμβριου του 2009) αλλα οπως μου ειπε το παληκαρι ακομα και 31 δεκεμβρη να ηταν παλι θα μου το αλλαζε. Για να ολοκληρωσω τελικα μου εστειλαν σε 4-5 εργασιμες ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ το g9x ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ μου ειπαν να κρατησω και το τρεχων για backup!!! Αντε μετα να μην ξαναγορασεις logitech. Συμβουλη μου: παρε Logitech και αν δεν στο προτεινουν πες τους αν μπορουν να σου κανουν καποια εκπτωση για να παρεις αλλο (το g9x με 50% εκπτωση βγαινει κατω απο 40 ευρω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 5, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 [MENTION=12324]PolomanGR[/MENTION] Παρε logitech...αν εισαι μεσα στην εγγυηση θα σου δωσουν καινουργιο.Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω πριν 2 εβδομαδες (περιεργα dcs αναβοσβηνε κλπ) Πηρα logitech (στην αρχη δεν ειχα βρει την αποδειξη οποτε πηγα με serial number) και μου ειπαν το serial με εβγαζε εκτος εγγυησης ...(ειμουν σιγουρος οτι δεν τα ειχα φαει τα 3 χρονια οριακα). Μου προτεινε να μου αφησει λιγο καιρο για να βρω την αποδειξη ΑΛΛΑ αν ΔΕΝ την εβρισκα θα μου εδινε ενα κουπονι για να παρω καινουργιο με -50% εκπτωση Λεω οκ και ψαχνω να βρω την αποδειξη... Τελικα την βρισκω (υποψην μου ειπε οτι απλα πρεπει να ειναι μεσα στο 2012 η ληξη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΗΝΑ ...) Εμενα ηταν 3 Οκτωβριου η θεωρητικη ληξη (αγορασμενο 3 οκτωμβριου του 2009) αλλα οπως μου ειπε το παληκαρι ακομα και 31 δεκεμβρη να ηταν παλι θα μου το αλλαζε. Για να ολοκληρωσω τελικα μου εστειλαν σε 4-5 εργασιμες ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ το g9x ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ μου ειπαν να κρατησω και το τρεχων για backup!!! Αντε μετα να μην ξαναγορασεις logitech. Συμβουλη μου: παρε Logitech και αν δεν στο προτεινουν πες τους αν μπορουν να σου κανουν καποια εκπτωση για να παρεις αλλο (το g9x με 50% εκπτωση βγαινει κατω απο 40 ευρω). Ειχα την εντυπωση οτι το ειχα παρει το 2008,αλλα ειναι μαρτιο του 2009,ειμαι μεσα στην εγγυηση δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου;;; Πρεπει να βρω και την αποδειξη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 5, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Ειχα την εντυπωση οτι το ειχα παρει το 2008,αλλα ειναι μαρτιο του 2009,ειμαι μεσα στην εγγυηση δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου;;;Πρεπει να βρω και την αποδειξη....Εμενα ετσι μου ειπε...δεν χανεις τπτ να παρεις ενα τηλ. Πες του πρωτα το serial μπας και στο βγαλει εντος εγγυησης και μετα πες του οτι το αγορασες 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Οκτώβριος 5, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 ΑΨΟΓΟΙ,απλα αψογοι...Σε ενα τεταρτακι ειχα τελειωσει και περιμενω αντικατασταση...Μακραν το καλυτερο support που εχω δει ποτε...(καλυτεροι και απο το αγγλικο support που μιλησα οταν ειχε χαλασει η G25) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Οκτώβριος 5, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 ΑΨΟΓΟΙ,απλα αψογοι...Σε ενα τεταρτακι ειχα τελειωσει και περιμενω αντικατασταση... Μακραν το καλυτερο support που εχω δει ποτε... (καλυτεροι και απο το αγγλικο support που μιλησα οταν ειχε χαλασει η G25) Θελω δωρο που σε γλυτωσα 100E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.