thanulee Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2012 Γεια χαρα, τι μπορω να παρω ωστε να βγαλω στο μπροστινο μερος usb 3.0 ports? εχω την asus p9x79 deluxe και νομιζω εχει εξοδο για extra μπροστινα usb 3.0 panels περα απο να βαλω extra πισω σε pci - e. ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Εννοείς ενα front panel ετοιμο που να έχει θυρες?Τσέκαρε το παρακάτω..είναι της Shinobi...Και σου βγάζει 2 x usb3.0 + 2 x usb2.0http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2037/Bitfenix-Shinobi/Outlaw-USB-3.0-Upgrade-KitΤο συγκεκριμένο Kit βγαίνει έτοιμο πανω σε βάση και τα καλωδιάκια του..Οπότε το παίρνεις το κοτσάρεις μπροστα ειτε με mod ειτε με ταινια διπλης οψεως στο κουτι σου και εισαι άρχοντας..Ελπίζω να βοήθησα..Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 thanx alot dude. Ειδα κατι αλλα κλειστα, εχεις ιδεα τι παιζει? πχ κατι τετοιο Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://usb.brando.com/prod_img/thumb/UHUBS034900_01_M.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 thanx alot dude. Ειδα κατι αλλα κλειστα, εχεις ιδεα τι παιζει? πχ κατι τετοιο Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://usb.brando.com/prod_img/thumb/UHUBS034900_01_M.jpgusb 3.0 - Case Panels | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Ναι ειναι περίπου στο ίδιο απλα σου βγάζει 4 usb 3.0..Και καταναλώνει μια θύρα 5.25 κατω απο το dvd rom σου για παραδειγμα..Να σαν το παρακάτω κάπως ειναι σκεψου το..Το παρακάτω έχει : Συμβατό με 5.25" driveCard Reader με 6 υποδοχέςΥποστηρίζει πάνω από 60 κάρτες μνήμης4 θύρες USB 2.0, 2 θύρες USB 3.0 και 1 διεπαφή eSATA1 θύρα μικροφώνου, 1 θύρα ακουστικώνRAIDSONIC ICY BOX IB-863-B 5.25'' CARD READER WITH MULTIPORT FRONT PANEL - MULTIBAY - E-SHOP.GRΑπλα σε αυτά δεν αξίζει π.χ να δώσεις 50ευρό μονο για να έχεις ενα front panel με 4Usb 3.0 Καλυτερα να παρεις κατι να συνδυάσεις και διαχείρηση ανεμιστήρων..Θάνοςedit : Σωστός ο [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Ευχαριστω πολυ παιδες. Ελεγα να παρω ξεχωριστα για fans αυτο εδω SCYTHE Kaze Master Pro 5.25" (KM03-BK) ή κατι αντιστοιχο ισως και πιο φθηνο. Τι λετε? @nephlim ακριβως κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 τα περισσότερα είναι 3.5". Δεν ξέρω αν το κουτί που έχεις σου βγάζει μπροστά 3.5" θέση. Το καλύτερο είναι αυτό το 5.25" που σε πρότεινε ο Θάνος αν και είναι ακριβό. Επίσης μπορεί να πάρεις κάποιου είδους adapter από 3.5" σε 5.25" ώστε να το χώσεις μπροστά σε μία από τις θέσεις 5.25" που σίγουρα έχει και να έχεις άμεση πρόσβαση με τις USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 τα περισσότερα είναι 3.5". Δεν ξέρω αν το κουτί που έχεις σου βγάζει μπροστά 3.5" θέση. Το καλύτερο είναι αυτό το 5.25" που σε πρότεινε ο Θάνος αν και είναι ακριβό. Επίσης μπορεί να πάρεις κάποιου είδους adapter από 3.5" σε 5.25" ώστε να το χώσεις μπροστά σε μία από τις θέσεις 5.25" που σίγουρα έχει και να έχεις άμεση πρόσβαση με τις USB Εχω το cosmos S εχει μια 3.5 θυρα πανω. Εχω παραγγειλει το Haf X αλλα μαλλον δε θα το παρω γιατι δεν εχει νοημα αν μπορω να βαλω usb 3 μπροστα, μονο αυτο με χαλαει στο cosmos πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 29, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 ε τότε δεν έχεις πρόβλημα χτύπα ένα 3.5" άρη όπου το βρεις σε καλή τιμή και είσαι κομπλέ, υπάρχουν πολλά στο skroutz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 29, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 SCYTHE Kaze Master Pro 5.25" (KM03-BK) Το συγκεκριμένο που είπες ειναι αρκετά καλό το έχω και εγώ στο δικο μου κουτάκι.. Το πηρα μεταχειρισμένο μεν αλλα ειναι τελειο... Εχει 2μειον ομως...δεν αφορανε την λειτουργεία του..αλλα καποιους τους χαλαει.. εμενα οχι α) Δεν μπορεις να αλλαξεις το χρώμα των γραμμάτων ειναι το μπλε που φαινεται στην φωτο.. β) Εμενα έχει εδω και λίγο καιρό οπου στα διακοπτάκια αν βάλεις λιγο παραπάνω δυναμη στο γυρισμα αυτα γυριζουν και "χανουν το κεντρο τους"δηλαδη την μηδενικη τους θεση με την γραμμουλα.. Θα μου πεις τι σε ενοχλει..ε απλά το αναφέρω... Επίσης με το συγκεκριμένο σου δινει και αισθητήρες θερμοκρασίας...ετσι ωστε αν συνδεσεις ενα σε καθε fan με την αλλαγη στον καθενα θα βλεπεις και θερμοκρασίες... Εμενα με εξυπηρετει πλήρως.. τον προτείνω..εκτως αν βρείς κάτι σε καλύτερη τιμή.. Οπως και με το USB 3.0 Μπροστινο.. Ειναι αναλογα και δικια σου απόφαση ανάλογα τι οικονομικό προυπολογισμό έχεις... Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Καλα ουτως ή αλλως νομιζεις οτι μου αρεσει αυτη η καγκουρια το cosmos s? To blue led θα το χαλασει ετσι οπως ειναι? χαχα Απλα ειναι γαμω τα κουτια. Αν διαλεγα design θα επαιρνα κατι τυπου mac Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 29, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 xaxaxaxaxaxaxa Για μένα Mac αξίζει μονο για τα προγράμματα επεξεργασίας Ήχου-Εικόνας-Βιντεο και αλλα των ιδιων κατηγοριών Ε ρε συ ειναι ωραιο κουτακι..full tower χωρις την υδροψυξη ανετα.. Τι να πούμε και εμεις ακόμα με το Midi και ATX μητρικη και υδροψυξη σχεδον ολη μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanulee Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Δε γουσταρω μια το OS απο τα μακ. Επισης να πληρωσω 5-6 χιλιαρικα για κατι που σε windows το εχω μια 1.5-1.7? Βιντεο κανω και animation και δε χρειαζομαι μακ για κανενα λογο xD Παντως δεν εχω να πω : ωραιο design! Oμως δεν παιρνω καναπε, υπολογιστη παιρνω χαχα. Cosmos S και καγκουροleds ftw xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 29, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 χαχαχαχαχαχα κάτι καλυτερο...mid tower Με atx μητρικη..7fans με ιδιο Led Μεσα και uv Lights στην τρεις πλευρες του κουτιου.. Και υδροψυξη με το ξυγειο απο έξω Ελα ας μην πάμε αλλο off topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.