Jump to content

Η100 προβλημα..τα φωτα σας

sobi

Recommended Posts

Επειδη υπαρχει ιδιο προβλημα για να μην ανοιγω αλλο thread θεωρησα πιο καλο να γραψω εδω.Η κατασταση ειναι ιδια με του φιλου μονο που εμενα αν την χτυπησω ελαφρα ο θορυβος σταματαει, ακομα και μετα απο restart / shutdown παραμενει ησυχη, αλλα αν το pc "κατσει" για περισσοτερη ωρα κλειστο μετα επανερχεται.Βεβαια λιγο να κουνησω το block ξανακανει φασαρια.Πρεπει να δοκιμασω και εγω την διοδο κτλπ.? ή υπαρχει καποια αλλη λυση?ρωταω 1ον)επειδη σε πολλους αλλους οτι και να της κανανε δεν σταματαγε κ 2ον) μπασ και γλυτωσω ολο αυτο με την διοδο γιατι δν "το χω" ιδιαιτερα.Thanks!

Η προσθήκη διόδου σε σειρά με την τροφοδοσία δεν κάνει τίποτε άλλο από το να την υποβιβάζει κατά 0,7V περίπου. Μην περιμένεις μαγικά , ακόμα και να υπάρξει κάποια βελτίωση αυτή θα έχει να κάνει με την ελάχιστη μείωση των στροφών. Δεν έχω τέτοια ψύκτρα για να μλάω με σιγουριά , όμως έχω χρόνια ένα Tidewater και συμβαίνει (κατά την εγκατάσταση της ψύκτρας) να εγκλωβίζεται φυσσαλίδα αέρα μέσα στην αντλία η οποία κάνει αφύσικο θόρυβο και που μετά από κάποια κουνήματα και επανεκκινήσεις αυτός εξαφανίζεται.

Ty για την απαντηση.Απο γενικοτερο ψαξιμο μετα την διοδο εξαφανιζεται τελειως ο θορυβος ,τουλαχιστον ετσι διαβαζω, για να απεγκλωβιστει η φυσσαλιδα αερα μπορω να κανω κατι ? Αν δεν φτιαξει με την διοδο , θα δοκιμασω και ενα 3Pin to 4Pin header , θα την αφησω και λιγο χωρις να την πειραζω και αμα δεν φτιαξει μονη της θα αναγκαστω να την παω πισω, ο θορυβος που κανει δεν αντεχεται.

Edit:Εβαλα την διοδο και δουλεψε,ησυχια απο εδω και περα:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.