sobi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2012 καλησπερα π..εχω παρει την Η100 επιτελους την εβαλα πανω στο μηχανημα αλλα παρατηρω εναν εκνευριστικο ηχο απο το μπλοκ...κανει συνεχεια εναν ενοχλητικο (χαμηλο) ηχο που αν μπορουσα να το περιγραψω θα εμοιαζε με γκρρ γκρρ χεχε (σοορυ αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω.. τι μπορει να συμβαινει? να ειναι προβληματικη η αντλια και να επικοινωνησω με την corsair ? η ειναι συνηθησμενος ηχος...δεν εχω ιδεα...πρεπει να ακουγεται το μπλοκ και γενικα η λειτουργια της ψυκτρας περα απο τα ανεμιστηρια ? παραθετω και ενα video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Στειλε το για RMA στην Corsair....τα ιδια ειχα με μια καινουργια H80. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Σεπτέμβριος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ!!! H60 / H80 / H100 “Buzzing” or “Grinding" - The Corsair Support Forums Corsair H100 / H80 / H60 noise, grinding pump - *fix* + official Corsair response Corsair H100 Pump Noise Fix - YouTube Διαφορετικά RMA στεγνό και καλή σου τύχη γιατί συνήθως σου στέλνουν 1-2 ελαττωματικά ακόμη να 'χεις να διασκεδάζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Σεπτέμβριος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Το εκανε και εμενα το πρωτο 3ημερο ..... μετα ΤΙΠΟΤΑ.... Λες και θελει "στρωσιμο"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 εχω ξενερωσει αφανταστα...λειπανε βιδες μεσα απο την συσκευασια..τις στειλα 2 φορες λαθος και την τριτη σωστα εν τελει...και τωρα αυτο ..σημερα την εβαλα να δουλεψει..δεν λεω απο εξυπηρετηση σουπερ αλλα το αποτελεσμα μετραει προς το παρων ..αναμενω απαντηση τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Σεπτέμβριος 29, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Πριν το στείλεις δοκιμασε να το ταρακουνήσεις/περιστρέψεις λίγο εκτός socket εν λειτουργία - από διάφορα που έχω διαβάσει πιο πολύ σαν φυσσαλίδα στην αντλία μου κάνει. Αν δε δεις διαφορά , στείλτο πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Θα το δοκιμασω αλλα λιγο κουλο μου φαίνεται. Ναι μεν υγρο αλλα φυσαλίδα. Απο που κ ως που.. Αλλοι λενε για πρβλημα τροφοδοσιας.. Αυτο το molex για να το φτιαξω τι πρεπει να παρω.; δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι αυτό. Που κολαμε... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 29, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Καλωδιάκι molex male-female χρειάζεσαι..οπως το παρακάτω... Το συγκεκριμένο ειναι sleeved ετοιμο..μπορεις να βρεις και απλο οχι sleeved και κανεις την δουλεια σου Και απλα τοποθετείς ανάμεσα μιά δίοδο 1Ν4001 Η 1Ν4002 Ενα κολητηρι και ενα κοφτη καλωδιων χρειάζεσαι..δεν ειναι δύσκολο BitFenix 4-Pin Molex to Molex Power Extension Sleeved Καλώδιο Red/Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 διοδο που βρισκω? ειμαι ασχετος...για το που θα βρω...σε μαγαζι με ηλεκτρολογικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 29, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Στο παρακάτω σποιλερ σου έχω βάλεια 3μαγαζιά..εκ των 2 εχω ψωνήσει και εγώ..αρκετά ευχαριστημένος..δυστηχώς δεν γνωρίζω σε ποιο απο ολα έχει τους συγκεκριμένους..(1Ν4001 Η 1Ν4002)MultiElectroStore.gr | Ηλεκτρονικός εξοπλισμόςwww.antoniou24.gr - Πωλήσεις προιόντων ηλεκτρονικής τεχνολογίας από το 1987.Αρχική | e-shop , ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη , Αλιφραγκής Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 εισαι θεος...ο ενας ειναι ακριβος διπλα μου..καλωδia molex εχω μονο η διοδος λειπει..ξερουμε ομως γενικα γιατι το κανει αυτο η ψυκτρα? προβλημα τροφοδοσιας ειναι δλδ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 29, 2012 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Το ποιό πιθανό ναι δοκίμασετο..έχει μηδενικό κόστος και δεν χάνεις και τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 μακαρι ...δευτερα η νεκροψια! χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Σεπτέμβριος 29, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Επίσης ενα ακόμα μαγαζί ..Λέει οτι δεν την έχει διαθέσιμο την δίοδο..αλλα δεν χάνεις να ρωτήσει κάτι... Δίοδος Ανόρθωσης 1Ν4001 Και άν τελικώς δεν βρείς κατι στα παραπάνω ρώτησε σε κάποιο μαγαζί της γειτονιάς σου με μικροηλεκτρονικά σίγουρα θα βρείς Αντε αντε με το καλο η νεκροψία και με το καλο να γινει η δουλεια σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 1, 2012 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 το ρευματάκι της αντλίας δεν το σύνδεσες στο 4πινο του cpu σωστά?Εγώ έτσι την είχα πατήσει με τον θόρυβο που περιγράφεις..το έβαλα με έξτρα adaptor καλωδιάκι σε ένα τετράπινο του τροφοδοτικού και ησύχασα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts0gl1s Οκτώβριος 1, 2012 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 ΣΟΛΩΜΟΥ 39, 106 82 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210-3828 748, 210-3803 000 FAX: 210-3847 896σίγουρα θα έχει την δίοδο που θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 1, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Τελικά Φίλε [MENTION=22530]sobi[/MENTION] πέτυχε η νεκροψία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Οκτώβριος 1, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 φιλε μου ετοιμος ημουν να γραψω και να πω οτι η νεκροψια εδειξε οτι δεν χαμπαριαζει η ψυκτρα μου και επειδη της αρεσει να κανει θορυβο θα κανει...εβαλα διοδο αλλα τιποτα...εστειλα μαιλ στην κορσαιρ μου παν για rma με εκνευρισαν να σου πω την αληθεια γιατι μου παν να στειλω την ψυκτρα με το κουτι της και μετα απο 7-10 μερες αφου παραλαβουν θα εχω καινουργια πισω(φεξε μου και γλυστρα δηλαδη )....ξενερωσα για να μην λεω ψεμματα και εστειλα στο αμαζον απο οπου ειχε αγοραστει η ψυκτρα και χωρις να κλαφτω καθολου απλα αναφεροντας τους το προβλημα οι ανθρωποι μου παν οτι αυριο μου στελνουν μια καινουργια και να επιστραφει μεχρι τις 25 οκτωμβρη η παλια και θα μου στειλουν τα μεταφορικα πισω (τωρα αν ανηκω στην κατηγορια που θα αποζημιωθω για τα μεταφορικα κανεις δεν ξερει) ...το ρεζουμε ειναι οτι δεν θα μεινω ουτε μερα χωρις ψυκτρα και απλα ευχομαι η καινουργια να μην εχει και αυτη προβλημα ...αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sobi Οκτώβριος 1, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 1, 2012 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Κρίμα πάντως που δεν "πετυχε"....Καλό κουράγιο και υπομονή με την αντικατάσταση και με τα μεταφορικά... Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.