Jump to content

Η100 προβλημα..τα φωτα σας

sobi

Recommended Posts

καλησπερα π..εχω παρει την Η100 επιτελους την εβαλα πανω στο μηχανημα αλλα παρατηρω εναν εκνευριστικο ηχο απο το μπλοκ...κανει συνεχεια εναν ενοχλητικο (χαμηλο) ηχο που αν μπορουσα να το περιγραψω θα εμοιαζε με γκρρ γκρρ χεχε :) (σοορυ αλλα δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω..

τι μπορει να συμβαινει? να ειναι προβληματικη η αντλια και να επικοινωνησω με την corsair ? η ειναι συνηθησμενος ηχος...δεν εχω ιδεα...πρεπει να ακουγεται το μπλοκ και γενικα η λειτουργια της ψυκτρας περα απο τα ανεμιστηρια ?

παραθετω και ενα video...

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ!!!

H60 / H80 / H100 “Buzzing” or “Grinding" - The Corsair Support Forums

Corsair H100 / H80 / H60 noise, grinding pump - *fix* + official Corsair response

Corsair H100 Pump Noise Fix - YouTube

Διαφορετικά RMA στεγνό και καλή σου τύχη γιατί συνήθως σου

στέλνουν 1-2 ελαττωματικά ακόμη να 'χεις να διασκεδάζεις. :)

εχω ξενερωσει αφανταστα...λειπανε βιδες μεσα απο την συσκευασια..τις στειλα 2 φορες λαθος και την τριτη σωστα εν τελει...και τωρα αυτο ..σημερα την εβαλα να δουλεψει..

δεν λεω απο εξυπηρετηση σουπερ αλλα το αποτελεσμα μετραει προς το παρων ..αναμενω απαντηση τους..

Πριν το στείλεις δοκιμασε να το ταρακουνήσεις/περιστρέψεις λίγο εκτός socket εν λειτουργία - από διάφορα που έχω διαβάσει πιο πολύ σαν φυσσαλίδα στην αντλία μου κάνει. Αν δε δεις διαφορά , στείλτο πίσω.

Θα το δοκιμασω αλλα λιγο κουλο μου φαίνεται. Ναι μεν υγρο αλλα φυσαλίδα. Απο που κ ως που.. Αλλοι λενε για πρβλημα τροφοδοσιας.. Αυτο το molex για να το φτιαξω τι πρεπει να παρω.; δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ειναι αυτό. Που κολαμε...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Καλωδιάκι molex male-female χρειάζεσαι..οπως το παρακάτω...

Το συγκεκριμένο ειναι sleeved ετοιμο..μπορεις να βρεις και απλο οχι sleeved και κανεις την δουλεια σου ;) Και απλα τοποθετείς ανάμεσα μιά δίοδο 1Ν4001 Η 1Ν4002 ;)

Ενα κολητηρι και ενα κοφτη καλωδιων χρειάζεσαι..δεν ειναι δύσκολο ;)

BitFenix 4-Pin Molex to Molex Power Extension Sleeved Καλώδιο Red/Black

Στο παρακάτω σποιλερ σου έχω βάλεια 3μαγαζιά..εκ των 2 εχω ψωνήσει και εγώ..αρκετά ευχαριστημένος..δυστηχώς δεν γνωρίζω σε ποιο απο ολα έχει τους συγκεκριμένους..

(1Ν4001 Η 1Ν4002)

MultiElectroStore.gr | Ηλεκτρονικός εξοπλισμός

www.antoniou24.gr - Πωλήσεις προιόντων ηλεκτρονικής τεχνολογίας από το 1987.

Αρχική | e-shop , ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη , Αλιφραγκής

εισαι θεος...ο ενας ειναι ακριβος διπλα μου..

καλωδia molex εχω μονο η διοδος λειπει..ξερουμε ομως γενικα γιατι το κανει αυτο η ψυκτρα? προβλημα τροφοδοσιας ειναι δλδ ?

Επίσης ενα ακόμα μαγαζί ..Λέει οτι δεν την έχει διαθέσιμο την δίοδο..αλλα δεν χάνεις να ρωτήσει κάτι...

Δίοδος Ανόρθωσης 1Ν4001

Και άν τελικώς δεν βρείς κατι στα παραπάνω ρώτησε σε κάποιο μαγαζί της γειτονιάς σου με μικροηλεκτρονικά σίγουρα θα βρείς ;)

Αντε αντε με το καλο η νεκροψία και με το καλο να γινει η δουλεια σου! ;)

το ρευματάκι της αντλίας δεν το σύνδεσες στο 4πινο του cpu σωστά?Εγώ έτσι την είχα πατήσει με τον θόρυβο που περιγράφεις..το έβαλα με έξτρα adaptor καλωδιάκι σε ένα τετράπινο του τροφοδοτικού και ησύχασα!

φιλε μου ετοιμος ημουν να γραψω και να πω οτι η νεκροψια εδειξε οτι δεν χαμπαριαζει η ψυκτρα μου και επειδη της αρεσει να κανει θορυβο θα κανει...εβαλα διοδο αλλα τιποτα...

εστειλα μαιλ στην κορσαιρ μου παν για rma με εκνευρισαν να σου πω την αληθεια γιατι μου παν να στειλω την ψυκτρα με το κουτι της και μετα απο 7-10 μερες αφου παραλαβουν θα εχω καινουργια πισω(φεξε μου και γλυστρα δηλαδη )....ξενερωσα για να μην λεω ψεμματα και εστειλα στο αμαζον απο οπου ειχε αγοραστει η ψυκτρα και χωρις να κλαφτω καθολου απλα αναφεροντας τους το προβλημα οι ανθρωποι μου παν οτι αυριο μου στελνουν μια καινουργια και να επιστραφει μεχρι τις 25 οκτωμβρη η παλια και θα μου στειλουν τα μεταφορικα πισω (τωρα αν ανηκω στην κατηγορια που θα αποζημιωθω για τα μεταφορικα κανεις δεν ξερει) ...

το ρεζουμε ειναι οτι δεν θα μεινω ουτε μερα χωρις ψυκτρα και απλα ευχομαι η καινουργια να μην εχει και αυτη προβλημα ...αυτα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.