Hydra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2012 Καλησπέρα, έχω ένα mp3 playre 8GB, αλλά το χρησιμοποιώ μόνο σαν μέσο αποθήκευσης αρχείων.Θέλω να βάλω τα Windows 7 και να το κάνω bootable για να κάνω format σ' έναν φίλο.Το πρόβλημα είναι ότι ~4,9GB από τα συνολικά 8 είναι δεσμευμένα και παρολαυτά δεν βλέπω αρχεία για να διαγράψω.Είχα μια ταινία και κάτι τραγουδάκια, όμως τα έσβησα και έχουν μείνει τα 4,9, που δε ξέρω από τί είναι.Υποπτεύομαι πως οφείλεται στο γεγονός ότι είχα ξανακάνει παλιότερα τη συσκευή bootable για να βάλω τα 7 σε άλλο pc. Αν θυμάμαι καλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν έσβησα τα αρχεία των Windows από το drive. Μάλλον όμως δεν δούλεψε η αποδέσμευση χώρου. Ιδέες; Πώς σβήνω κάτι που δεν υπάρχει; Κανένα program;Ευχαριστώ πολύ!! Καλό ΣΚ! :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Η πιο ανώδυνη λύση είναι να σβήσεις το partition και να το ξαναφτιάξεις. (εκτός αν έχει κανένα περίεργο περιορισμό μιας κι ειναι mp3 player) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 :baby: noob alert :baby: με ποιό πρόγραμμα το κάνουμε; (αν θέλει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Απο δειαχειριση δισκων μπορεις.ΑΛλιως κατεβασε το easeus partition pro (καπως ετσι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Υποθέτω ότι έχεις windows 7. Start->diskmgmt.msc. Δεξί κλικ στο volume που θέλεις και delete volume. Και με τον ίδιο τρόπο δημιουργείς και το νέο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Βασικά έκανα μια διαμόρφωση και τα έσβησε. Όλο άδειο τώρα. Thanks btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.