Jump to content

Kingston Hyper X Fan

psyber

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχει κανείς υπόψιν το συγκεκριμένο φανακι; τι λέει από απόδοση και θόρυβο; Απο ότι φαίνεται παίρνει και ιδιαίτερα ψηλές μνήμες.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I3LUIS9Z6lA]Kingston HyperX Blue LED Aluminum Dual 60mm RAM Fan Unboxing & First Look Linus Tech Tips - YouTube[/ame]

Καλησπέρα φίλε μου...Έχω ακριβώς το ίδιο...το λειτουργούσα 1 χρόνο σχεδόν στα μισά από στροφές το είχα συνδεδεμένο σε fan controler...

Από θόρυβο θα το καταλάβεις μόνο στο τέρμα όταν τα έχεις τα fans και όταν δεν έχεις τίποτα άλλο ανοιχτό στο Pc σου.. όπως άλλα fans... Από απόδοση δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν είχα άλλο παρόμοιο cooler είναι το πρώτο μου..και μπορώ να πω ότι την δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω...αν και δεν πολύ χρειάζεται να ψύχεις τις μνήμες σου αν χρησιμοποιείς το Pc σε απλή χρήση(serf στο νετ κτλ)...αν είναι clocked τότε αν θες το χρησιμοποιείς.. αλλά μην νομίζεις ότι θα δεις τρελές διαφορές έτσι(θα γίνεται μια ψύξη ικανοποιητική)...

πάντως σαν εμφάνιση και με τα Led είναι κουκλάκι ;)

Ελπίζω να σε βοήθησα...

Θάνος

απλά φίλε θάνο επειδή έχω custom watercooling δεν υπάρχει ανεπιστήρας για την περιοχή αυτή. έχεις υποψιν κάτι άλλο που να ψυχει τις μνήμες ή και ότι είναι γύρω από αυτές. κάτι δηλαδή που να κρατάει έναν ανεμιστήρα από πανω τους.

Αφού έχεις custom w/c γιατί δεν πάς και για νεράκι για τις μνήμες?η βγαίνεις εκτως υπολογισμού?

Τότε η πάρε το fanάκη απο πάνω ;) θα σε βολέψει η πάρε 2η3 αναλογα ποσο θελεις να βγει custom μικρά φανάκια..καντα 1 και κάνε μια δικιά σου fan-ψυχτρα για τις μνημες σου ;)

Εγω το έχω ακόμα το συγκεκριμένο..δεν μου έχει βγάλει τίποτα..εκτως του 1 led Που καηκε :p

edit : Αν κάνεις δικό σου custom πιστεύω θα σου βγει ποιο καλό και θα το χαρείς περισσότερο επειδη ειναι δικιά σου δουλειά...

Ενας σιμφουρίτης έχει κάνει κάτι παρόμοιο με 3μικρά fans...τα ένωσε και έκανε μια πολυ ωραία χειροποιήτη ψύχτρα ;)

Θάνος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.