Jump to content

Προγραμμα για ghost windows 7

kostas77733

Recommended Posts

Παιδες ακουστε το θεμα μου(γνωστο μεν εψαξα αρκετα απλα θελω να μου προτεινετε εσεις τον καλυτερο τροπο)

Εχω 7 pc στη δουλεια..Ολα εχουν τα ιδια πανω κατω προγραμματα(word, adobe photoshop, κλπ χρονοβορα για εγκατασταση προγραμματα)

Τι προτεινετε να κανω στο ενα Pc που το εκανα ΤΩΡΑ format και του περασα τωρα ολα τα προγραμματα ωστε να γραψω ενα καλο iso και να τα περασω και στα αλλα PC χωρις να χρειαστει ολη αυτη η ταλαιπωρια...

Εχω διαβασει Symantec Norton Ghost 15 , το WAIK_EN το MicrosoftDeploymentToolkit2012_x86 και το ApplicationCompatibilityToolkitSetup....

Αλλα καπου το εχασα στα αγγλικα...

Εχετε εσεις να προτεινετε καποιο τροπο εσεις?

Ευχαριστω πολυ

Α ωραιο μου φαινεται αυτο!!!Δηλαδη εγω θελω εστω να μου πειτε Ποιος ειναι ο ποιο ενδεδεικνυμενος τροπος...Εστω να φτιαξω ενα dvd windows 7 με καποια βασικα προγραμματα προεγκατεστημενα???

ειναι πολυ κουραστικο κ χρονοβορο να εγκαθιστας photoshop, word Κλπ....

Ειχα ανοιξει και εγω ενα θεμα πριν λιγο καιρο που ισως σε βοηθησει.

http://www.thelab.gr/windows-platform/programma-gia-clone-disk-112828.html

Η μεθοδος που ακολουθησα τελικα περιγραφεται στο τελευταιο ποστ.

Το ghost και το True image όπως λέει ένας φίλος πιο πάνω είναι οι καλύτερες λύσεις. Το ninite κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά είναι για την χαμαλοδουλεια των βασικών προγραμμάτων

Sent from my Nexus S using Tapatalk

Κάντα ghost με το Acronis. Το έχω δοκιμάσει και είναι πανευκολο στην χρήση, δεν χρειάζεται καν να διαβάσεις οδηγούς κτλπ, η δουλειά σου θα γίνει με απλά βήματα. Θα σου πάρει image ακριβώς όπως είναι ο σεταρισμένος υπολογιστής που παίρνεις και δεν θα κάνει πάνω απο 20-30 λεπτά να σετάρει τον καθένα απο τους υπόλοιπους. Απλά μην είναι διαφορετικό το hardware απο υπολογιστή σε υπολογιστή και δημιουργηθεί κάνα conflict με τους drivers.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.