EvilRyu Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2012 Λόγω περιορισμού χώρου στο παλιό μου case είχα τοποθετήσει τον ssd χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψεως.Τώρα πλέον έχω αλλάξει case και έχω τον ssd βιδωμένο σε 3.25" bay, έχουν όμως μείνει υπολείμματα κόλλας.Έχω προσπαθήσει να τον καθαρίσω με οινόπνευμα, ασετόν αλλά και ισοπροπυλική αλκοόλη αλλά χωρίς αποτελέσματα. Καμιά ιδέα; Γιατί από ότι φαίνεται αυτή η κολλά που είχε η ταινία που χρησιμοποίησα ήταν αρκετά δυνατή, αντιμετώπισα δυσκολίες όταν πήγα να τον ξεκολλήσω για να καταλάβετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Κάτι τέτοιο μήπως;Durostick - DUROSTICK DS-210 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilRyu Σεπτέμβριος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Φαίνεται ότι θα έχει αποτέλεσμα κάτι τέτοιο. Απλά φοβάμαι μη τυχόν χαλάσει την μεταλλική επιφάνεια του ssd γιατί από ότι είδα η χρήση του δεν είναι άμεση, ψεκάζεις την επιφάνεια και μετά από 4-5 ώρες αφαιρείς με ένα πανί την κόλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Έχω προσπαθήσει να τον καθαρίσω με οινόπνευμα, ασετόν αλλά και ισοπροπυλική αλκοόλη αλλά χωρίς αποτελέσματα. επομενο βημα με σειρα προτεραιοτητας: βενζινη/WD40/baby oil.σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις οταν εχουμε παχυ στρωμα κολλαςτο διαλυτικο απλα μαλακωνει την κολλα, δεν την εξαφανιζειοποτε εμεις πρεπει πριν εξατμιστει ο διαλυτης οντας μαλακη πλεον, να την απομακρυνουμεενας αποτελεσματικοτατος τροπος ειναι το ξυσιμο με μια τηλεκαρτα/πιστωτικη (κατα προτιμηση οχι ενεργη)που θα βγαλει τα πολλα και μετα με το ιδιο διαλυτικο σε ενα κομματι χαρτι κουζινας ξαναπερναμε για τα υπολειματα.δεν προσπαθεις να καθαρισεις απευθειας ολη την ποσοτητα της κολλας με χαρτι και διαλυτικο γιατι πιθανοτατα θα απλωσει η κολλα παντου, θα στεγνωσει το διαλυτικο και στο καπακι θα κολλησει και το χαρτι που χρησιμοποιειςκανοντας τα πραγματα χειροτερα απο πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilRyu Σεπτέμβριος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Thanks θα δοκιμάσω την μέθοδο της τηλεκάρτας, babyoil έχω σίγουρα, πιθανόν και βενζίνη. Να φανταστώ ότι θα πρέπει να επιμείνω για αρκετή ώρα ώστε να αφαιρεθεί όλη η κόλλα.Θα το δοκιμάσω και θα επιστρέψω με τα ριζόλτς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Σεπτέμβριος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Βενζίνη δοκίμασε, αλλά τσέκαρε μήπως ξεβάψει τίποτα. επίσης μπορείς να το ζεστάνεις λίγο με πιστολάκι να μαλακώσει η κόλλα ΑΛΛΑ δε το συνιστώ, πρέπει να μην κάνει και τόσο καλό στα τσιπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilRyu Σεπτέμβριος 28, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Θεαματικά αποτελέσματα με χρήση baby oil και τηλεκάρτας! Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.