veteranos123 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2012 Καλησπέρα.Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να κάμω overclock στον επεξεργαστή.Έχω διαβάσει και εκτυπώσει τον οδηγό που υπάρχει στο γειτονικό forum αλλά έχω κάποιες απορίες.1)Όταν πηγαίνω στο vcore δεν μπορώ να ανεβάσω το ρεύμα δηλ έχει την επιλογή ignore και μια τιμή2)Δεν μπορώ να βρω που είναι τα fsb του επεξεργαστή για να τα ανεβάσω.Δεν θέλω να κάνω τρελό overclock.Θέλω από τα 2,00 GH να τον πάω στα 2,4 GHυγ.Το bios που έχω είναι το american megatrendsΕυχαριστώ εκ των προτέρων.
Jerry007 Σεπτέμβριος 28, 2012 #2 Σεπτέμβριος 28, 2012 Για αρχη ριξε μια ματια σε αυτο τον οδηγο, θα σου λυσει πολλες αποριες σχετικα με Overclocking σε Core 2 Duohttp://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=515316Επειτα θα πρεπει να αφιερωσεις λιγο χρονο για να βρεις το "sweetspot" του επεξεργαστη σου. Δηλαδη δεν ειναι μια standar τιμη vcore σε ολους τους επεξεργαστες, καθε ενας ειναι διαφορετικος. Οποτε θες να βρεις την ελαχιστη τιμη vcore στην οποια ειναι σταθερος ο επεξεργαστης σου και δεν σουδημιουργει προβληματα.Sent from my iPad using Tapatalk HD
stm00192 Σεπτέμβριος 30, 2012 #4 Σεπτέμβριος 30, 2012 Καλησπέρα.Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να κάμω overclock στον επεξεργαστή.Έχω διαβάσει και εκτυπώσει τον οδηγό που υπάρχει στο γειτονικό forum αλλά έχω κάποιες απορίες.1)Όταν πηγαίνω στο vcore δεν μπορώ να ανεβάσω το ρεύμα δηλ έχει την επιλογή ignore και μια τιμή2)Δεν μπορώ να βρω που είναι τα fsb του επεξεργαστή για να τα ανεβάσω.Δεν θέλω να κάνω τρελό overclock.Θέλω από τα 2,00 GH να τον πάω στα 2,4 GHυγ.Το bios που έχω είναι το american megatrendsΕυχαριστώ εκ των προτέρων.H μητρική σου δεν προσφέρεται για για oc και κατα πάσα πιθανότητα δεν έχει καν την δυνατοτητα αλλαγής των επιλογών για της οποίθες μιλας.Αυτο το vcore που βλέπεις εσύ είναι το monitoring και όχι για να το αυξομειώνεις!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.