Jump to content

Αυτά τα DVD τι λένε;

Οδυσσέας

Recommended Posts

2-3 που έχω γράψει με 4x καλά φαίνονται...

Θα 'ναι το ίδιο καλά και αργότερα ή θα κλαίω τα δεδομένα μου μετά από 1-2 μήνες όπως την έπαθα με τα Bulkpak;

Τώρα χρησιμοποιώ ΤΥ bulk αλλά αυτά τα Princo είναι αρκετά φθηνότερα.

post-1155-1416071158,9419_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από jdrogas

Εγω εδω κι ενα χρονο μεταξυ αλλων εχω χρησιμοποιησει κι αυτα μια χαρα ειναι εχω γραψει πολλες ταινιες και παιζουν ολες οκ.

καλα ειναι.......αλλα χαραζονται πολυ ευκολα/

Δηλαδη απο ποιοτητα σκ@τα.

Φτηνα και καλα ειναι τα Ridisk.

Αρχική απάντηση από kallileo

καλα ειναι.......αλλα χαραζονται πολυ ευκολα/

Δηλαδη απο ποιοτητα σκ@τα.

Φτηνα και καλα ειναι τα Ridisk.

Εμένα με ενδιαφέρει να διαβάζονται σωστά τουλάχιστον όταν δεν είναι γρατσουνισμένα. Αν γρατσουνιστούν θα φταίω εγώ. Μου έχουν τύχει πολλά DVD (πχ bulkpak) που ενώ είναι αχρησιμοποίητα (παρά μόνο την εγγραφή) και αγρατσούνιστα αλλά δεν διαβάζονται.

Ridisk έχω χρησιμοποιήσει μόνο ένα, προχτές. Μου το έφερε κάποιος για να του γράψω μια ταινία. Η εγγραφή έγινε στα 4x. Δεν πέρασε ούτε το "verify data" του Nero. 2 στα 9 αρχεία δεν ήταν προσπελάσημα. Το δισκάκι ήταν φυσικά καινούριο, στη θήκη του, αγρατσούνιστο. Ούτε τα bulkpak τέτοια χάλια... :(

Αρχική απάντηση από Οδυσσέας

Εμένα με ενδιαφέρει να διαβάζονται σωστά τουλάχιστον όταν δεν είναι γρατσουνισμένα. Αν γρατσουνιστούν θα φταίω εγώ. Μου έχουν τύχει πολλά DVD (πχ bulkpak) που ενώ είναι αχρησιμοποίητα (παρά μόνο την εγγραφή) και αγρατσούνιστα αλλά δεν διαβάζονται.

Ridisk έχω χρησιμοποιήσει μόνο ένα, προχτές. Μου το έφερε κάποιος για να του γράψω μια ταινία. Η εγγραφή έγινε στα 4x. Δεν πέρασε ούτε το "verify data" του Nero. 2 στα 9 αρχεία δεν ήταν προσπελάσημα. Το δισκάκι ήταν φυσικά καινούριο, στη θήκη του, αγρατσούνιστο. Ούτε τα bulkpak τέτοια χάλια... :(

μονο που τα ακουμπας γραντζουνιζονται.......

Αρχική απάντηση από Hemispasm

Τα Princo δεν φημιζονται για την ποιοτητα τους, δε θα τα χρησιμοποιουσα για αποθηκευση σημαντικων δεδομενων.

Φυσικά όχι! Princo μόνο για ταινίες. Για δεδομένα, παιχνίδια, κτλ μόνο ΤΥ, σε θήκη - όχι bulk.
Αρχική απάντηση από kallileo

μονο που τα ακουμπας γραντζουνιζονται.......

Ωχχ... :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.