Jump to content

Προσχέδιο νέου pc και συμβουλές

mpourdas2007

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή και έχω βρει συγκεκριμένα μέρη όποτε θέλω να μου δώσετε τις συμβουλές σας για τυχόν βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο όλο project προς το βέλτιστο. Το οικονομικό πρέπει να μείνει κάτω από 900 ευρώ και το παρόν μηχάνημα θα εξυπηρετεί διάφορες δουλειές στο σπίτι όπως ταινίες, μουσική, εργασίες για το πτυχίο (οικονομικά), και περιστασιακό gaming όπως League of Legends, World of Warcraft κ.τ.λ.π. Επίσης ήδη διαθέτω μια οθόνη με 1920x1080 ανάλυση. Η σύνθεση θα είναι η εξής:

COOLERMASTER RC-692B-KKN5 CM 690 II VERSION 2 BLACK (MIDI TOWER)

INTEL CORE I5-3470 3.20GHZ

COOLERMASTER HYPER 612S

ASROCK Z77 EXTREME4-M

2x CORSAIR CMZ4GX3M1A1600C9 VENGEANCE 4GB

SAPPHIRE RADEON HD7770 GHZ EDITION OC 1GB

SEAGATE ST31000524AS 1TB BARRACUDA 7200.12 SATA3

OCZ ZS SERIES POWER SUPPLY 650W

Οτιδήποτε λείπει από την περιγράφη ζητήστε μου να το προσθέσω.

Μια χαρα εισαι, μνημη θα εβαζα 8 γιγα προσωπικα μιας και ειναι φθηνες πλεον και ψυκτρα θα αφηνα στοκ

Θέλω να φτιάξω έναν υπολογιστή και έχω βρει συγκεκριμένα μέρη όποτε θέλω να μου δώσετε τις συμβουλές σας για τυχόν βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν στο όλο project προς το βέλτιστο. Το οικονομικό πρέπει να μείνει κάτω από 900 ευρώ και το παρόν μηχάνημα θα εξυπηρετεί διάφορες δουλειές στο σπίτι όπως ταινίες, μουσική, εργασίες για το πτυχίο (οικονομικά), και περιστασιακό gaming όπως League of Legends, World of Warcraft κ.τ.λ.π. Επίσης ήδη διαθέτω μια οθόνη με 1920x1080 ανάλυση. Η σύνθεση θα είναι η εξής:

COOLERMASTER RC-692B-KKN5 CM 690 II VERSION 2 BLACK (MIDI TOWER)

INTEL CORE I5-3470 3.20GHZ

COOLERMASTER HYPER 612S

ASROCK Z77 EXTREME4-M

2x CORSAIR CMZ4GX3M1A1600C9 VENGEANCE 4GB

SAPPHIRE RADEON HD7770 GHZ EDITION OC 1GB

SEAGATE ST31000524AS 1TB BARRACUDA 7200.12 SATA3

OCZ ZS SERIES POWER SUPPLY 650W

Οτιδήποτε λείπει από την περιγράφη ζητήστε μου να το προσθέσω.

Σου χρειάζεται σίγουρα Ζ77 μητρική; Το λέω επειδή έχεις επιλέξει κλειδωμένο επεξεργαστή. Μπορείς να κοιτάξεις και κάτι σε Η77, ώστε να κερδίσεις κάποια χρήματα.

Μια χαρα εισαι, μνημη θα εβαζα 8 γιγα προσωπικα μιας και ειναι φθηνες πλεον και ψυκτρα θα αφηνα στοκ

2 x CORSAIR CMZ4GX3M1A1600C9 VENGEANCE 4GB :)

Να σου πω την αλήθεια δεν μπόρεσα να βρω μητρική Η77 με διάταξη crossfire (καθώς υπολογίζω στο μέλλον για μια δεύτερη καρτα γραφικών να ανεβάσω τις αποδόσεις του υπολογιστή όταν χρειαστεί) και να συμβαδίζει με το υπόλοιπο σύστημα.(π.χ. 2x PCI Express 3.0 , μέγεθος κατάλληλο για το κουτί)

To τροδοφοτικο που επελεξες ειναι αρκετα μεγαλο και θα πληρωνεις αδικα ρευμα.

άστοχο αυτό που λες.

το τροφοδοτικό θα παρέχει ισχύ όσο είναι να δαπανήσει το συστήμα.

οταν ενα σύστημα χρειάζεται 300watt για να λειτουργήσει είτε βάλεις 300 watt τροφοδοτικό είτε 1500watt την ίδια κατανάλωση ρεύματος θα έχεις . το πολύ πολύ το μικρό τροφοδοτικό να ζορίζεται περισσότερο απο το μεγάλο και άμα δε φτάσει η ισχύς του να σβήσει.οικονομία δε θα σου κάνει σε καμία περίπτωση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.