Jump to content

Αγορά Κάρτας και προβλιματιμος

Aluc4ard

Recommended Posts

Καλημέρα στο forum

Είμαι καινούριος εδώ ελπίζω να πόσταρα σε σωστό σημείο για την σκέψη μου για την απόκτηση μιας κάρτας γραφικών και να ρωτήσω και τους πιο έμπειρους του χώρου μιας και αρκετή έχετε προμηθευτή κοπιώ μοντέλο από αυτές που σκέπτομαι.

Το σύστημα που έχω είναι το εξής

Intel 2500k 4,20

Ati radeon hd6950 dirt edition 2gb

Gigabayte mobo z68 (δεν θυμάμαι το ακριβές μοντέλο)

8Gb ram vengece black

Κουτί Thermaltake Chaser

Και τροφοδοτικό tagan 750

Σκεφτούμαι να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου σε Nvidia και βεβαία σε κάποια

gtx 670

κυρίως εστιαζόμουν στην Asus gtx 670 Direct cu 2 top μόνο που όπου και αν έχω ψάξει της δίνουν 15 μέρες + ενώ την είχα παραγγείλει Ίδη εδώ και 10 μέρες, μίλησα με το κατάστημα και με ενημέρωσε ότι η εταιρία που της φέρνει δεν ξέρουν πότε θα έρθει αλλά σίγουρα 15+ μέρες. Πάντα κοιτάζω για την εδώ αγορά που την βρήκα στα 460 ευρώ.

Τώρα μιας και είμαι σε αδιέξοδο ειμαι ανάμεσα στην Asus gtx 670 direct cu 2 και την Gigabyte gtx 670 Oc με τούς 3 ανεμιστήρες.

Αυτές θεωρώ πώς είναι η επιλογές μου σε αυτές της επιδόσεις και σε αυτά τα λεφτά

Το ερώτημα μου είναι το εξής θα δω διαφορά σε σχέση με την τωρινή κάρτα γραφικών μου? Σε επίπεδα θορύβου και επιδόσεων πια μου προτείνετε από της 3 αξίζει να περιμένω άπειρον για την τοπ η να κινηθώ σε μι άλλη αγορά? έχετε να προτείνετε κάποια άλλη καρτούλα με ενδιαφέρει να μπορώ να την clokaro χωρίς όμως να κάννη υπερβολική φασαρία.

Τα ρωτώ αυτά γιατί έχω ακούσει ότι συνήθως στις ήδη κλοκαρισμενες κάρτες διαλέγουν καλύτερα τσιπάκια από τις άλλες και ας είναι ίδιο μοντέλο όπως η asus.

Οιαδήποτε άλλη πρόταση θα χαρώ να την τσεκάρω

Ευχαριστώ για το διάβασμα έκτον προτέρων τυχόν ορθογραφικά ζητώ συγγνώμη ένεκα δυσλεξίας που έχω.

Υ.Γ.: ενδιαφέρομαι και στο μέλλον για 3D Gaming και να αντέξη κάνα δυο χρόνια γιατί λευτα γιοκ..... :banging:

να κανω εγω μια ερωτηση ? η 6950 που σε περιοριζει ?? σε τι αναλυσεις παιζεις? και για ποιον λογω εχεις μπει στο τρυπακι να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπι αφου η καρτα σου ειναι κατι παραπανω απο αξιοπρεπεστατη...

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα τον ενοχλει ο θορυβος.

H asus παρεις ή gigabyte , χαμενος δε βγαινεις.

Εγω θα προτιμουσα της gigabyte επειδη η ψυκτρα της μοιαζει με ψυκτρα απο accelero.

Δεν ειναι τοσο αποδοτικη και τοσο αθορυβη , αλλα πλησιαζει.

Παντως αν σε ενοχλει μονο ο θορυβος , και δε σε νοιαζουν τα cuda και τα physx , βαλε μια aftermarket ψυκτρα σ αυτη που εχεις τωρα , να ησυχασεις.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για της απάντησης

Δύστυχος η εμπειρία μου στης nvidia σταματά στο laptop μου δλδ στην 9800 GT.

Δεν γνωρίζω υπεροχή η μη τον cuda, physx έχω δει πως είναι απλά την 6950 τη αγόρασα τα Χριστούγεννα και όχι δεν έχω θέμα σε games κλπ. βεβαία δεν κλοκαρετε όσο θα περίμενα. ο θόρυβος είναι ένα θέμα κai έχω σκεφτεί την αγορά της Arctic Cooling Accelero Xtreme III, σε κάτι λύγα που είδα δεν είναι τόσο θορυβώδης και έχει και πολύ καλή ψύξη.

Κυρίως είχα σκεφτεί να μην μηνώ πίσω σε generation καρτών στο μονό game που θεωρώ ότι ζορίστηκε είναι το Witcher 2 και αυτό μάλλον λόγο του ότι το μεγάλο patch δεν κατεύηκε σωστά κατά ταλλα σε crisis dragon age skyrim mass effect δεν είχα κανένα θέμα η ανάλυση είναι 1920*1080 απλά μόλις γκαζώνει από το 60% τα ανεμιστήρα της sapphire γίνετε λίγο χαμός.

Επίσης ένας φίλος που έχει την 670 μου σύστησε ναι μεν ότι θα δω διαφορά από της τεχνολογίες τις αλλά να περιμένω μέχρι να βγουν η καινούριες της nvidia.

Στην ουσία απλά σκεφτόμουν μια αναβάθμισή της υπάρχουσας κάρτας αλλά αν προ στον παρών δεν αξίζη δεν έχω θέμα να περιμένω αν δηλαδή η 6950 μας βγάλει μέχρι καλοκαίρι αβίαστα έστω και με κάποιο έχτρα cooler δεν θα έλεγα όχι αρκεί να έχω ψύξη και να είναι και αθόρυβο.

Ευχαριστώ έκτων προτέρων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.