swatoner Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2012 Καλημέρα,Δεν ξέρω αν κάποιος ασχολείται με novell.Αλλά με ενδιαφέρει να στήσω ένα Virtual Machine που να τρέχει Windows με SQL και μια εφαρμογή.Δεν ξέρω αν γίνεται γιατί ψάχνοντας δεν βρήκα τίποτα αλλά μπας και έχει κανείς καμια ιδέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Εχω στησει σε XEN πλατφορμα, 4 x 2008Rr2, το ενα Domain contr, ενα backup DC, ενα με SQL κ ενα Με Terminal Services. Αρα σιγουρα γινεται και σε vmWare ! Τα παντα γινονται, αρκει το physical μηχανημα να ειναι δυνατο αρκετα ωστε να κανει process αυτα που θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Άλλο VMware και άλλο που θέλω πάνω σε Novell 6.5 να θέλω να στήσω Win2008R2 μέσω ενός Virtual Machine. Γενικά ψάχνω τρόπο μέσω του ήδη Novell 6.5 να τρέξω SQL Server. Εσύ σε Vmware έστησες απλά 4 VM servers το οποίο είναι απλό και λογικό... Είτε εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος μέσα στο χαζό κεφάλι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Γιατι δεν κανεις convert το Novel σε virtual machine και να το τρεχεις virtual ταυτοχρονα με τα 2008R2 ?Μπελαλιδικο, αλλα θα δουλεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Σεπτέμβριος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Γιατι δεν κανεις convert το Novel σε virtual machine και να το τρεχεις virtual ταυτοχρονα με τα 2008R2 ?Μπελαλιδικο, αλλα θα δουλεψειΑυτό είναι μια σκέψη που έχω ήδη κάνει απλά έψαχνα άλλο τρόπο για να το αποφύγω. Πρέπει να βρώ και σε τερματικό να τρέξω windows application Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.