Jump to content

Πρόγραμμα σχεδιασμού προσόψεων....Ξέρει κανεις?

hipro5

Recommended Posts

Ψάχνω γιά ένα πρόγραμμα πού να μπορώ να σχεδιάζω προσόψεις κουτιών - ξέρετε , διαστάσεις , γραμματάκια , τρύπες , κ.τ.λ....... :)

Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα περί τούτου?.....Ευχαριστώ.... :)

Θα έλεγα autocad αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Μπορείς να κάνεις και τρισδιάστατα σχήματα μ' αυτό αν και δεν είναι φτιαγμένο γι' αυτή τη δουλειά. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα πχ 3dstudio max6 το οποίο είναι πολύ δύσκολο. Α ο eleven χρησιμοποιεί στη δουλειά του κάποια για σχεδιασμό blocks ίσως μπορεί να σε βοηθήσει αυτός

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Μάθε To Studio Max.Θα σε ωφελήσει και στο μέλλον.Αν είναι το Studio Max δύσκολο το Maya ti είναι?

Πιο δύσκολο μάλλον. To edgecam δεν χρησιμοποιείς εσύ eleven; Ή υπάρουν πολλά;

Αν χρειαζεσε παντως autocad ευχαριστως να σε βοηθησω Hipro...απλα στειλε μου το σχεδιο σε mail και θα το εχεις σε autocad ...και καλλιτεχνικες συμβουλες δινω αμα λαχι (να το κανουμε ομορφο).

Εχω και την κοπελα μου που δουλευει σε laser (www.vetasa.gr) και κοβει οτι θες σε μεταλλο και αλλα υλικα.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Ηipro....θες να σχεδιασεις κανα 5.25 ή 3.5 πανελάκι ???? :D

Tο πιο πιθανο αυτο ειναι ....και numbered κιολας για να εχουν συλλεκτικη αξια στο ebay !!HIPRO θελω το νο1.............................ΤΩΡΑ!!

Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 12:23]

Αν χρειαζεσε παντως autocad ευχαριστως να σε βοηθησω Hipro...απλα στειλε μου το σχεδιο σε mail και θα το εχεις σε autocad ...και καλλιτεχνικες συμβουλες δινω αμα λαχι (να το κανουμε ομορφο).

Εχω και την κοπελα μου που δουλευει σε laser (www.vetasa.gr) και κοβει οτι θες σε μεταλλο και αλλα υλικα.

Μμμμμ.......Ξέρεις άν φτιάχνουν και αυτοκόλλητες προσόψεις με 3Μ κόλλα?..... :)

Αρχική απάντηση από hipro5

Μμμμμ.......Ξέρεις άν φτιάχνουν και αυτοκόλλητες προσόψεις με 3Μ κόλλα?..... :)

Αυτο δεν το ξερω αλλα για εξηγησε λιγο τι εννοεις γιατι δεν ειμαι και ο πλεον σχετικος για να την ρωτησω...παντως απο τιμες αν οχι τσαμπα στο κοστος σιγουρα...να βοηθησουμε και εμεις το project λιγο.

Για το σχεδιαστικο παντως κοβει οτιδηποτε θες και οσο μικρο και αν ειναι( τα laser μαμανε).

Αρχική απάντηση από ison [Σήμερα, στις 15:36]

Αυτο δεν το ξερω αλλα για εξηγησε λιγο τι εννοεις γιατι δεν ειμαι και ο πλεον σχετικος για να την ρωτησω...παντως απο τιμες αν οχι τσαμπα στο κοστος σιγουρα...να βοηθησουμε και εμεις το project λιγο.

Για το σχεδιαστικο παντως κοβει οτιδηποτε θες και οσο μικρο και αν ειναι( τα laser μαμανε).

Σ'ευχαριστώ..... :)

Η πρόσοψη πού λέω είναι άν έχεις δεί κάτι(οτιδήποτε) πού να είναι πλαστικό μπροστά με τα γραματάκια του.......Πάρε παράδειγμα ένα σημερινό UPS - την πρόσοψή του - και θα καταλάβεις..... ;)

μηπως θα βολευε να εχεις ετοιμα κομματια διαφανου πλεξυ παχους 3mm

πισω απο τα οποια θα μπαινει ειτε ζελατινα με τυπωμενα τα γραφικα και τα γραματα που θες...

ειτε οποιοοδηποτε αυτοκολλητο (σε διαφορα χρωματα ωστε να ταιριαζει με ολα τα κουτια...)

κατι σαν αυτο water_mark_ak_fc_03_panels.jpg

ειναι πλακες οι οποιες μαπινουν πισω απο το πλεξι και στερεωνονται με βιδες

με αρκετα καλο οπτικο αποτελεσμα....

μπορεις να βαλεις απο πισω ακομα και αυτοκολλητο αλουμινιο, απομιμηση κάρμπον κ.τ.λ

το τελικο αποτελεσμα ειναι καπως ετσι....water_mark_ak_fc_03_black.jpg

ιδια μεθοδο αντιμετωπισης της προσοψης

συναντησα και στην προσοψη του ραδιο-cd μου για το αυτοκινητο....

Αρχική απάντηση από hipro5

Σ'ευχαριστώ..... :)

Η πρόσοψη πού λέω είναι άν έχεις δεί κάτι(οτιδήποτε) πού να είναι πλαστικό μπροστά με τα γραματάκια του.......Πάρε παράδειγμα ένα σημερινό UPS - την πρόσοψή του - και θα καταλάβεις..... ;)

Τιποτα αδερφε αλλωστε εδω εσυ κοντευεις να ξεπερασεις ολοκληρη ocz...!!!

Λοιπον ολα καλα αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα.Η εταιρεια ανοιγει αρχες Σεπτεμβρη οποτε αν κανεις κουραγιο ολο και κατι θα γινει.Λογικα αυτο που λες πρεπει να γινεται γιατι απο οτι μου ειπε κοβουν τα παντα και σε πλαστικο αρκει να υπαρχει η πρωτη υλη.

Ας πουμε τα πανελακια που εχει βαλει ο κοπριτης δεν πιστευω να ειναι κατι δυσκολο.

Για να καταλαβεις εκει εχουν προγραμμα που οταν θελεις να κοψεις κατι στα διευθετει ετσι ωστε να υπαρχει οσο λιγοτερο αχρησιμοποιητο υλικο.

Οποτε αν ασ πουμε θελεις να κοψεις 50 τετοιες προσοψεις θα χρησιμοποιησουν το ελαχιστο δυνατο υλικο...(οποτε και λιγοτερη χρεωση).

Τελοσπαντων αυτα απο Σεπτεμβρη με το καλο αν δεν βιαζεσε(αν και απ οτι βλεπω στο αλλο thread γινεται ο χαμος...)

Φιλικα :)

Επι της ευκαιρίας παιδιά, που θα βρώ δίάφορα προγράμματα για μελέτες, προυπολογισμούς, στατικών, επιμετ΄ρσης, αναλύσεις τιμολογίων, κλπ οικοδομικών εργων ή σε ότι αφορά Δημόσια Εργα? (αν είναι free ακόμη καλύτερα).

Κανένας πολιτικός που να γνωρίζει ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.