pol2005 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2012 Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα toshiba satellite a300 λαπτοπ και χαλασε ο σκληρος που ειχε οταν τον αγορασα.Αγορασα εναν ssd ocz vertex 2 στη θεση του,τον εβαλα,δουλεψε 2 μερες και ξαφνικα χαλασε.Τον εβαλα και σε αλλο λαπτοπ,τον εβαλα και σε ενα imac που εχω αλλα ηταν καμμενος,κανενα δεν τον εβλεπε.Τον γυρισα πισω στο μαγαζι αφου ειχα εγγυηση και μου εδωσαν αλλο.Αυτη τη φορα κρατησε 3 μερες.Πηγα να ανοιξω το λαπτοπ εχθες το πρωι,πουθενα ο σκληρος.Τον εβγαλα,τον δοκιμασα και σε ενα αλλο λαπτοπ,τον εβαλα ξανα και αυτον στο imac και κανενα δεν τον βλεπει.Υπαρχει περιπτωση να εχει κατι το λαπτοπ μου και να τους καιει η ειμαι ο υπερτατος γκαντεμοσαυρος και επεσα καπακι σε 2 ελλατωματικους ssd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 μάλλον γκαντεμιά είναι.όταν επιστρέψεις τον 2ο πάρε άλλης εταιρείας πιο αξιόπιστης απο την OCZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol2005 Σεπτέμβριος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Αυτο θα κανω θα παρω αλλη μαρκα και βλεπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.