Jump to content

Overclock A64

gfa3

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 20:26]

Τελικα τα επιασα τα 2600 Dag :banging: :banging:

Αντεεεεεεεε Βουρ για τα 2700 :clap: :clap: :T:

Πάρε και ένα δικό μου 262 1:1 οι ADATA και πάνε και άλλο με ΜΟΝΟ 2.85 VDDR !!!!!

attachment.php?s=&postid=404235

πήγε πολύ καλά το CPU μπράβο!!!!! Δώσε κι άλλο vcore 1.75 είναι χαλαρό ;) Οι μνήμες τι είναι 2x512 μία ή 256? Το CPC το έχεις 1Τ εκεί?

Ειναι 2χ256 CPC 1T.Δεν εχω αποφασισει ακομη να δωσω τοσο ψηλα μαλλον μεχρι 1.7 θα παιξω αφου καψω λιγο τις μνημες γιατι σε υψηλοτερες συχνοτητες βγαζουν errors.Μαλλον η msi δεν τις χωνευει και πολυ.

2Χ512 @ CL3 4-4-4-8 1T @ 262 1:1 @ 2.85 VDDR είναι καλά για τώρα με τις δικές μου αλλά μάλλον θα χρειαστούν 3.2 volts για να πάνε στα 300 1:1 αρκεί να κάνω VTT Mod....

To άσχημο για εμένα είναι ότι εαν βάλω MAXIMIZER στην ΑΒΙΤ θα έχω μόνο 512ΜΒ διαθέσιμα αφού έχω ΜΟΝΟ 2 RAMM DIMM SLOTS..... :(

Αρχική απάντηση από Dagalidis

Toυ αγίου Σούτσου είναι καλά ???

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ακούνε τα volt αυτές οι μνήμες, μέχρι 3 volt πιστεύω θα τα ακούσουν. Γιατί δε δοκιμάζεις με την παλιά έκδοση του Uguru να δεις αν παίζει σωστά... τώρα το Vtt μια και άλλαξες revision ;)

Αρχική απάντηση από DMylonas

Και με 2.7v ρευματάκι (αν θυμάμε καλά), στα 245.....

εσένα είναι ένα bank όμως του gfa3 2 και του Dag 4. Όσο πιο πολλά τόσο πιο δύσκολο... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.