Jump to content

Overclock A64

gfa3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα την τελευταια αναβαθμιση του bios της μητρικης μου ειπα να δω πως ανεβαινει αυτο το κοματι.

Ετσι μετα απο διαφορες προσπαθειες και πολλες ωρες burn-in σε μνημη και cpu εφτασα στο εξης αποτελεσμα:

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Το παραξενο ειναι οτι με αυτο το bios οι μνημες δεν "καθονται" σε fsb μεταξυ 211-215! με οποιες ρυθμισεις κι αν βαλω

με τα χαλαροτερα timings και ολο το ρευμα της μητρικης.

Τελικα επιασα 230 fsb με 2.85ν (δεν εχει αλλο).Εκανα μπουτ και με 235 αλλα δεν ηταν σταθερο μαλλον θελουν κι αλλο ρευμα οι μνημες.

Τη γνωμη σας για τα αποτελεσματα και μη μου πειτε να παρω μνημες να ανεβω κι αλλο γιατι αυτο το ξερω αλλα ουτε και mod στα ρευματα δεν ειμαι πολυ φιλος με αυτα.

εμενα μου φαινονται πολυ καλα τα αποτελεσματα βεβαια σε συγκριση παντα με το MOBILE μου!

μπορεις να τραβηξεις και κανενα pi και κανενα 3d?

αχ αυτο το pi στους A64 ειναι απιστευτο!

εγω στα 2700(μοβιλε βαρτον) και μνημες 460 με timings 3-3-3-11 βγαζω 39' :tomato:

Αρχική απάντηση από Mischeif [Σήμερα, στις 02:21]

εγω στα 2700(μοβιλε βαρτον) και μνημες 460 με timings 3-3-3-11 βγαζω 39' :tomato:

Kαι όταν ανεβάζεις FSB και έχεις 1ΜΒ Cache πάει ακόμη καλύτερα...... ;)

post-153-1416071159,2327_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Mischeif [Σήμερα, στις 02:21]

σε αυτα που λες, με 2-2-2-11 βγαζει 37

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.