Andrewk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2012 Καλησπέρα σας..Για τα επομενα χρονια θα βρισκομαι επαρχια για σπουδες και θελω τηλεοραση..Ελεγα μηπως επερνα μια καρτουλα τηλεορασης για το pc μπας και γλυτωσω κανα ευρω μιας και το μονιτορ μου ειναι καινουργιο και 22'..Τι να προσεξω στην αγορα καρτας τηλεορασης??Εχω νομιζω 2 pinnacle αλλα δεν νομιζω να κανουν για vista..Θα εχω καλη αναλυση??Ποσα λεφτα να διαθεσω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Σεπτέμβριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 πολύ καλή είναι αυτή: Avermedia AverTV Ultra PCI-E RDS | Skroutz.gr υποστηρίζει και 1080i DVB-t, από avermedia είμαι πολύ ευχαριστημένος. διαφορετικά : TV/FM TUNER :: Hauppauge Internal WinTV HVR-1100 Digital and Analogue PCI TV Tuner FM Radio with Remote Control Retail - Visionstudio.gr (ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα με το latency στην εικόνα ) Σε pinnacle δεν έμεινα ευχαριστημένος, δεν είχε καλή ποιότητα εικόνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 26, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Χμμ..Κατι σε ποιο οικονομικο δεν παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Σεπτέμβριος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να κόψεις τελείως την TV.Πέραν αυτού γιατί δεν δοκιμάζεις πρώτα να δείς τι μπορείς να κάνεις με τις κάρτες που ήδη έχεις? Ακόμα και να μην υπάρχουν νέοι drivers μπορείς να βάλεις XP σε Vitual Machine και να το έχεις μόνο για να βλέπεις TV. Έτσι χρησιμοποιώ εγώ μια αρχαία της Hauppauge. (στα 7 το έχω κάνει, για Vista δεν ξέρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Σεπτέμβριος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 επαρχια.....σπουδες..... και θελω τηλεοραση..Μπα, πίστεψε με δε θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Σεπτέμβριος 26, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Καλησπέρα σας..Για τα επομενα χρονια θα βρισκομαι επαρχια για σπουδες και θελω τηλεοραση..Ελεγα μηπως επερνα μια καρτουλα τηλεορασης για το pc μπας και γλυτωσω κανα ευρω μιας και το μονιτορ μου ειναι καινουργιο και 22'..Τι να προσεξω στην αγορα καρτας τηλεορασης??Εχω νομιζω 2 pinnacle αλλα δεν νομιζω να κανουν για vista..Θα εχω καλη αναλυση??Ποσα λεφτα να διαθεσω??AN...θα βαλεις ιντερνετ εκει που θα εισαι, τι να την κανεις την καρτα τηλεορασης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 26, 2012 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Αν δε βλέπεις πολύ και δε θες δηλαδή να έχεις τον Σουλεϊμάν σε HD, πάρε ένα τέτοιο που χω κι εγώ με 20 ευρώ και θα είσαι κύριος. Αν θες πάρε ίσως κάτι καλύτερο με κανένα δεκάρικο παραπάνω, αλλά μη δώσεις τώρα 50 ευρώ να βλέπεις τις σαχλαμάρες της TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Σεπτέμβριος 26, 2012 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Και εγώ πήρα κάρτα τηλεόρασης (και μάλιστα ακριβή). Ζήτημα να την έχω τρέξει μερικές φορές*. (κυρίως για να μεταφέρω VHS κασσέτες την πήρα, αλλά αυτό είναι άλλο).Βασικά δες πρώτα εάν παίζουν αυτές που έχεις, δοκίμασε drivers για το chipset (λογικά κανένα 8x8 της connexant θα έχουν) και από software δες το Dscaler.κατά τα άλλα συμφωνώ με τους παραπάνω, η τηλεόραση δεν έχει (απολύτως ; ) τίποτα πλέον να δεις. Εγώ έχω να δω κάπου στα 10 χρόνια περίπου.*Ήξερα ότι θα πετάξω λεφτά, αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Σεπτέμβριος 26, 2012 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Φιλε μου αν το μονιτορ σου εχει hdmi γιατι δεν του βαζεις εναν αποδικοποιητη;;βεβαια παιζει και αν εκπεμπουν ψηφιακο σημα στο μερος που θα εισαι;;;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Σεπτέμβριος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 με 24 ευρω!! AVERMEDIA USB key DVB-T AVerTV Volar Green HD A835-ECO :αγορές, τιμές, αξεσουαρ AVERMEDIA USB key DVB-T AVerTV Volar Green HD A835-ECO - Pixmania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 27, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 Λοιπον εψαξα λιγο στην αποθηκη και βρηκα την pinnacle pctv 40i..θα ψαξω για drivers και θα την δοκιμασω αργοτερα..Στάλθηκε από το Optimus 2X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Edit:Δεν βρηκα καπου drivers,μπορω να βαλω αυτους που ηδη εχει και να επιλεξω συμφατοτητα Win xP??Με αυτην την καρτα θα βλεπω τιποτα ή τσαμπα ο κοπος βαλε βγαλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 28, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2012 Αυτη που εχω δεν μου δουλεψε σε win 7..Λεω να παω αυριο μεχρι την μεταμορφωση για αυτη AverMedia AVERTV TwinStar DVB-T (USB) - Κάρτες TV-Radio - plaisio.grΤι λετε?Εχει αναλογικα ή μονο ψηφιακα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 29, 2012 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 Τι λετε?Εχει αναλογικα ή μονο ψηφιακα?Αναπαραγωγή MPEG1 MPEG2 MPEG4 Άρα και τα δύο. Όμως θα είναι ανάλογα την περιοχή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 29, 2012 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 DScaler δοκίμασες με τις παλιές σου κάρτες; Στο έχει ήδη προτείνει ο [MENTION=1361]anonymous-root[/MENTION] και ΔΕΝ χρειάζεται drivers.Το DScaler το έχω σε win7 και με PCI Pinnacle και με PCI Leadtek και παίζει μια χαρά (10+ χρόνια παλιές και οι δύο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Σεπτέμβριος 30, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Λοιπον εβαλα τελικα το DScaler..Καμια βοηθεια για το πως θα βρω καναλια;;Στάλθηκε από το Optimus 2X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Οκτώβριος 3, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Τελικα δεν εβγαλα ακρη με το DScaler,δεν μπορω να βρω με τιποτα καναλια..Σε μια φαση βρηκα αλλα δεν ειχα ουτε εικονα ουτε ηχο..Δοκιμασα και το .Παω για καινουργια καρτουλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 3, 2012 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Λοιπον εψαξα λιγο στην αποθηκη και βρηκα την pinnacle pctv 40i..θα ψαξω για drivers και θα την δοκιμασω αργοτερα..Στάλθηκε από το Optimus 2X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Edit:Δεν βρηκα καπου drivers,μπορω να βαλω αυτους που ηδη εχει και να επιλεξω συμφατοτητα Win xP??Με αυτην την καρτα θα βλεπω τιποτα ή τσαμπα ο κοπος βαλε βγαλε?εδώ οι driver Pinnacle PCTV driversέχει συμβατότητα και για vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Οκτώβριος 3, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Εβαλα των βιστα αλλα δεν εβγαλα ακρη..Στάλθηκε από το Optimus 2X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Οκτώβριος 4, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 βγαίνω οφφ τοπικ, αλλά γιατί χρησιμοποιείς ακόμα vista; Δοκίμασες στα 7αρια να δεις τι παίζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Οκτώβριος 4, 2012 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 βγαίνω οφφ τοπικ, αλλά γιατί χρησιμοποιείς ακόμα vista; Δοκίμασες στα 7αρια να δεις τι παίζει;μα δεν αναφέρει ότι χρησιμοποιεί vista !! απλώς υπάρχουν οδηγεί έως τα vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.