deninho Σεπτέμβριος 23, 2013 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 [MENTION=15582]fantomas[/MENTION] πως πάει η συνύπαρξη με το rat 7; ενδιαφέρομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο mouse (κυρίως για τη δυνατότητα παραμετροποίησής του, σε θέματα μεγέθους και σχήματος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Η συμβίωση πάει καλά, απλά έχω μερικά θέματα με την ποιότητα κατασκευής και συγκεκριμένα με το ροδάκι, γιατί νόμιζα οτι έπεσα σε "τριζάτο" αλλά με λίγο που το έψαξα, το αντιμετωπίζουν και άλλοι. Στο χέρι, η παραμετροποίηση έκανε δουλειά, αλλά δεν θα φτάσει ποτέ το MX Revolution που είχα και που το θεωρώ αξεπέραστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Σεπτέμβριος 23, 2013 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Θα το συνιστούσες για αγορά ; Για την ποιότητα κατασκευής με ένα γρήγορο ψάξιμο διάβασα εν γένει πολύ καλά λόγια.Βασικά ενδιαφέρομαι γι' αυτό Mad Catz Cyborg R.A.T. 7 | Skroutz.gr σε μαύρο.To Contagion edition είναι το άσπρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 23, 2013 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Επίσης, να κάνουμε ένα μένσιο και τον [MENTION=119]Samael[/MENTION] να μας πει κι εκείνος που το έχει παραπάνω καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Αν δεν είστε κολλημένοι με κάποια features από το υπάρχον ποντίκι σας (πχ εμένα ακόμα μου λείπει το hyper fast scrolling) μια χαρά είναι. Και το βάρος και τα dpi και το μέγεθος ρυθμίζεται, όμορφο είναι.. Κομπλέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Σεπτέμβριος 23, 2013 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Το μόνο feature είναι το sniper button που απ' ότι είδα το έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 23, 2013 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Ναι και δεν είναι κακό. Αλλά έλεγα αν είστε έτοιμοι να αφήσετε - πιθανά - features από τα τωρινά ποντίκια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Σεπτέμβριος 23, 2013 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2013 Thanks man. Θα πάω αύριο σε κοντινό Public να το δώ και από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 24, 2013 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2013 Με τη ροδέλα δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν την δουλεύω και πολύ tbh στο PC του σπιτιού που έχω το RAT. Kατα τα άλλα δεν έχει εμφανίσει σημάδια φθοράς ακόμα. Η παραμετροποίηση ειναι δίκοπο μαχαίρι να ξέρετε, πάνω που λες τώρα το έφερα στα μέτρα μου, μπαίνεις στο πειρασμό να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Με αφήνει με ένα μόνιμο αίσθημα ανικανοποίησης νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Οκτώβριος 3, 2013 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Μετα από συμβίωση 10 ημερών περίπου, θα έλεγα ότι δεν είναι ΤΟ ποντίκι.Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει, χωρίς βέβαια να ισχύει στην πραγματικότητα. Θα το ήθελα κάπως πιο ψηλό (χοντρό) αντί του φάρδους που έχει και λίγο πιο βαρύ.Στα συν τα ανταλακτικά κομμάτια που έχει ,η παραμετροποίησή του και το software. Πάντως δεν το βρίσκω ανώτερο από το Corsair K60 που αντικατέστησε.Any way, πάντα χρειάζεται ένα δεύτερο ποντίκι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 18, 2014 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Παίδες ποιο mouse pad θα προτείνατε για το R.A.T. 7? Τώρα έχω το φτηνιάρικο υφασμάτινο qck αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Τιμή δεν απασχολεί τόσο αρκει να μην είναι εξωφρενική και το μέγεθος να μη πιάνει το μισό γραφείο edit: μαλλόν θα πάω για την σκληρή έκδοση που βγάζει η SteelSeries, το 4HD που δεν είναι και τελείως κατράμι, μιας και δεν είναι ο,τι καλύτερο για το RAT το μαύρο + Cloth Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franky_stein Ιανουάριος 18, 2014 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Το goliath εχω και με βολεύει πολύ. Όχι το μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 18, 2014 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2014 Δεν τα μπορώ τα Razer με τις γραμματοσειρές και τις πρασινίλες.. Μου "καγκουροφέρνουν" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.