Jump to content

Γνώμες για Cyborg R.A.T.

Spirosssss

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά,

Απόλυτα ικανοποιημένος και φανατικός χρήστης ενός Logitech MX Revolution (οχι το bluetοoth) εδώ και 5+ χρόνια. Αγορασμένο μάλιστα από Πλαίσιο στοκ και άντεξε τόσο καιρό. Το θέμα είναι όμως οτι μάλλον τα έφαγε τα ψωμιά του ο πομπός του ποντικιού γιατί μόλις αρχίζει να πεφτει η μπαταρία η χρήση του είναι σχεδόν αδύνατη. Εστω και μια σκαλα απο τις τρεις να κατέβει η επικοινωνία πομπού/δέκτη είναι πάρα πολύ δύσκολη με τρελό lag. Παλιότερα κοκκινιζε η ενδειξη και αυτο εκει, σκυλί..

Λέω λοιπόν να παω σε RAT.. Αλλά δεν ξέρω.. 9 η 7? δλδ ασύρματο η ενσύρματο? δεν θελω παλι προβλήματα με αποκριση και δεν διαβάζω τα καλύτερα για το 9 σε αυτο το θέμα αλλά και για την μπαταρία του. Το μόνο σίγουρο είναι οτι το hyper scrolling του MX θα μου λείψει αφάνταστα.. Σκεφτόμουν μέχρι και το σετ με το πληκτρολόγιο (ΜΧ 5500) ώστε να το ξαναποκτήσω καινούριο αλλά τελικά λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο. Άλλες ιδέες ευπρόσδεκτες και αν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει τι ροδέλα του ΜΧ, ρίχτε το!!

ΥΓ. Είμαι FPSας σε οτι έχει να κάνει με παιχνίδια αν και τα έχω ελαττώσει δραματικά.

Εχω δει το Rat 7 σε φιλο και ηταν απιστευτο!

Φοβερη ποιοτητα κατασκευης και το φερνεις στα μετρα σου οπως ακριβως θελεις.

Τωρα στο θεμα ενσυρματο ή ασυρματο ειναι αναλογα τι θες.

Προσωπικα δεν μπορω να γυρισω σε ενσυρματο μετα το Mamba.

(Δεν βρισκω και το λογο)

Aν δεν σε απασχολει το οικονομικο και μιας και ησουν με ασυρματο πριν, πηγαινε για το Rat 9.

Εχε υπ'όψιν σου οτι ειναι και αυτο οπως και το Μamba στο 1ms σε αντιθεση με το Revolution που ειχε 8ms και αισθητο lag.

(Tο ειχα και αυτο παλαιοτερα, πολυ καλο για all around χρηση αλλα για gaming λογω lag ουτε λογος)

Εγώ αντίθετα, έχω εμπειρία από mamba φίλου (αρκετά καλό και βολικό στο χέρι) αλλά από RAT τίποτα. Και εδώ Πολωνία που είμαι δυστυχώς δεν υπάρχουν μαγαζιά με μεγάλη ποικιλία να πας από κοντά να δεις και να δοκιμάσεις. Η μεγαλύτερη ποικιλία σε pc parts μπορεί να βρεθεί σε media markt :hehe:

Το καλό με το mamba είναι το γεγονός οτι μπορεί να είναι και ενσύρματο και ασύρματο οπότε είσαι καλυμμένος από όλες τις απόψεις. Και εγώ έχω βολευτεί την έλλειψη καλωδίου αλλά με τα τελευταία θέματα το πήρα από φόβο να ξαναπάω σε ασύρματο. Μου αρέσει αρκετά το RAT και η παραμετροποίησή του και ειδικά το RAT 7 Contagion (άσπρο) είναι κούκλα.

Αν υπάρχει κάποιος χρήστης του 9 και δεν αντιμετώπισε προβλήματα, ίσως το σκεφτώ σοβαρά και για αυτό.

ΥΓ. Μα γιατί δεν βγάζουν κ τις ειδικές εκδόσεις του 7 και για το 9????

Μαλλον θα παω για το Contagion. Ειναι οντως θεμα οτι εχουν αισθητηρα Philips??

Δεν μου λετε, το SS Kana ειναι πιο πολυ all around, οχι τοσο ενα high performance ποντικι ε? και ειναι κ οπτικο αν δεν κανω λαθος?

Triple post FTW (εσείς φταίτε που δεν απαντάτε :p)

Υπάρχει άραγε κάποιος κάτοχος να επιβεβαιώσει αν αυτό το thumb wheel που έχει το RAT στα αριστερά μπορεί να σεταριστεί ώστε να λειτουργεί και αυτό σαν scroll wheel?

ΥΓ: Thumb wheel είναι, έτσι? Μην είναι απλά καμμιά βίδα και γίνω ρεζίλι :hehe:

δεν θελω παλι προβλήματα με αποκριση

ΥΓ. Είμαι FPSας σε οτι έχει να κάνει με παιχνίδια αν και τα έχω ελαττώσει δραματικά.

Safe σίγουρες λύσεις βάση των παραπάνω.

Zowie EC2 eVo avago 3090

cm spawn avago 3090

Old time classic razer deathadder 3G/3.5G/BLACK (3G avago S3668 / 3.5G avago S3888)

+

Νεοεισερχόμενος παίχτης cm storm recon (avago 3090)

Να σε καλα, αλλα, αν οντως ασχοληθεις σοβαρα με FPS παρε κ ενα φτηνο optical.

Πλεον πανω στο γραφειο εχω το RAT για all around χρηση γιατι εργονομικα με βολευει πολυ, αλλα για το BF3 πχ εχω ενα Logitech G400 σε ενα cloth pad απο την Zowie (Spawn).

Να σε καλα, αλλα, αν οντως ασχοληθεις σοβαρα με FPS παρε κ ενα φτηνο optical.

Πλεον πανω στο γραφειο εχω το RAT για all around χρηση γιατι εργονομικα με βολευει πολυ, αλλα για το BF3 πχ εχω ενα Logitech G400 σε ενα cloth pad απο την Zowie (Spawn).

Ισως πάρω τοτε αργοτερα και το Steelseries ΚΑΝΑ σε λευκο, πολυ ομορφο ποντικι και διαβαζω πολυ καλα λογια! Αν βολευτω ομως θα μεινω με το RAT, ειδωμεν.. Εδω εκανα δουλεια με το MX που αντεδεικνυται για FPS με το RAT θα κωλοσουμε? :hehe:

έχω ακόμα Mx Rev. 4+ χρόνια. Σκυλί πραγματικά και η μπαταρία του (κρατάει 1 Βδομάδα ++ και το ίδιο το ποντίκι). Βέβαια για παιχνίδια δεν κάνει!

Πάμε ον τοπικ τώρα

το ρατ9 το έχω κανα 2μηνο. Είναι φοβερό και τρομερό. μόνο που είχα κακομάθει με την μπαταρία του MX και τώρα μου κακοφαίνεται γιατί αν αποφασίσεις να ΛΙΩΣΕΙΣ όλη μέρα παίζει να μην σε βγάλει η μπαταρία του (μικρο το κακό βέβαια γιατί έχει 2 και δεν μένεις ποτέ χωρίς)

Το δεύτερο wheel προγραμματίζεται αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμα γιατί δεν είχα χρόνο-όρεξη να κάτσω να το ψαξω

Ναι ισχυει αυτο με τη μπαταρια αποτι διαβαζω γιαυτο λεω να παω στο 7, να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο αυτα τα πραγματα.

Εν τω μεταξυ ρε γμτ, οσο το ψυριζεις, τοσο το μπλεκεις. Σημερα επεσα σε καλη προσφορα για G700, το οποιο εχει το μαγικο ροδακι οπως το MX Revo ειναι και διπλης φυσης οπως το Mamba (ενσυρματο/ασυρματο) εχει και καμπωσα πληκτρα πανω και με σκαλωσε.

Αυτο το hyper scrolling το εχω λατρεψει, τι να κανω..

• 3 months later...
QFT, ναι δουλευει κανονικα ως scroll wheel.

Ρε συ μπορεις να μου πεις πως το σεταρες ως scroll wheel? H μηπωςε εννοουσες μονο μεσα σε παιχνιδια? Γιατι πχ θελω να το κανω να scollαρω τις σελιδες στον chrome πανω κατω και δν μπορω.

Ρε συ μπορεις να μου πεις πως το σεταρες ως scroll wheel? H μηπωςε εννοουσες μονο μεσα σε παιχνιδια? Γιατι πχ θελω να το κανω να scollαρω τις σελιδες στον chrome πανω κατω και δν μπορω.

BTW έχω και γω το ιδιο θεμα

Ποιο πηρες τελικα το 7 η το 9?

Στο ενα βαζεις το "Up" και στο αλλο το "Down", απλα πατας μια φορα το εκαστοτε βελακι απο το πληκτρολογιο κατα τον προγραματισμο. Μη ξεχασετε να κανετε save αλλα και activate το προφιλ.

Στο ενα βαζεις το "Up" και στο αλλο το "Down", απλα πατας μια φορα το εκαστοτε βελακι απο το πληκτρολογιο κατα τον προγραματισμο. Μη ξεχασετε να κανετε save αλλα και activate το προφιλ.

Δούλεψε! Ευχαριστώ! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.