darkCount Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2004 Μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει δει θερμοκρασίες υπό το μηδέν με την ΑΝ7?Εγώ μόνο μέχρι 0 βλέπω, παρακάτω δεν δείχνει μένει εκεί. Και μέσα απο το βιος και μέσα στα win. Τι κουφό ειναι τούτο?Δεν μπορεί να έχω idle 0 βαθμούς και full load επίσης 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 προφανώς δε θα δείχνει κάτω από 0 Γενικά δεν έχει βάλει κανένας phase σ αυτή την μητρική για να ξέρουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Αύγουστος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 μπορει να βραχυκυκλωσε ο αισθητηρας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 18, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 ’φαντε δεν νομιζω να φταίει ο αισθητήρας. Γενικά πάνω από το 0 δείχνει και συμπεριφέρεται κανονικά.Όταν ανεβούν αρκετά τα watt του επεξεργαστή ανεβαίνει πάνω από το μηδέν και παίζει idle και full load διαφορά.Εκεί στο μηδέν μου τα χαλάει όμως.Εντάξει δεν καίγομαι κιόλας γιατί όταν ανεβάσω τον επεξεργαστή μέχρι όπου πάει, δεν θα είμαι με αρνητικές θερμοκρασίες πια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 δεν έχει αισθητήρα κάτω από το socket το AN7 χρησιμοποιεί την on die. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 18, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Πάγωσαααααααααααααα τον αισθητήραααααααα!!!!!!! :tomato: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 18, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Πάντως και να είχε αισθητήρα στο socket.......με τόσο coating, dielectric grease και νεοπρεν που έχει μέσα θα έδειχνε ρακτακλακτακπακ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 όχι βρε δε παθαίνει τίποτα ο αισθητήρας της die, απλά η Abit έχει διορθώσει κάτι χαζά που έκανε το BIOS με τις θερμοκρασίες και φαίνεται τα μαγείρεψε λίγο. Βάλε κανένα παλιό BIOS 1.2 π.χ να διαπιστώσεις μήπως και έχεις καλές ενδείξεις, αν δε βαριέσαι βέβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.