bafoKrator Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2012 Καλησπέρα παιδιά!Εδώ και 2 μέρες είμαι κάτοχος του razer naga epic, είχα πριν το naga το απλό αλλά το πήρα κυρίως για το wireless feature που προσφέρει!Η αγορά έγινε από ένα συμφουριμητη και το παλικάρι μου είχε διευκρινίσει από την αρχή ότι wireless δεν το χρησιμοποιούσε και ομολογώ να πω οτι εξηγήθηκε μια χαρά δεν έχω πρόβλημα με το παιδί! Αλλά το mouse εδώ και 2 μέρες κοντεύει να με τρελάνει!Μου προκαλεί BSOD σχεδόν όλη την ώρα! Ψάχνοντας σε διάφορα forums πολύ αναφέρουν ότι προκαλεί θέμα το synapse 2 το driver του! Δοκίμασα με ποιο παλιά drivers πριν το synapse αλλά απλά δεν τα δέχεται δεν αναγνωρίζει το mouse καν! Έκανα update firmware και στο dock και στο mouse αλλά πάλι χωρίς επιτυχία! Τελικά για ένα περίεργο λόγο σταθεροποιήθηκε το σύστημα μου κάπως αλλά το mouse ενώ το δουλεύω σε wireless ξαφνικά είτε χάνει το σήμα, είτε δεν το αναγνωρίζει το driver, είτε το driver απλά κολλάει! Παρά πολλοί αναφέρουν ότι κυρίως το θέμα γίνεται λόγω drivers αλλά άλλοι επίσης αναφέρουν ότι έχει καμιά φορά θέμα το ίδιο το hardware συνεπώς πάει rma!Το θέμα είναι ότι προσπαθώ να βρω άκρη γιατί και με το παλικάρι δεν θέλω να έχω θέμα αλλά επίσης να κρατήσω το mouse ενώ δεν με βολεύει και ήθελα το wireless δεν έχει κάποιο νόημα!Αν κάποιος έχει κάποια λύση η έχει το ίδιο mouse και έχει βγάλει μια άκρη θα με γλίτωνε από πολύ κόπο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγγνώμη για το μακρύ κείμενο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Δεκέμβριος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 φιλε το mouse εχει προβλημα.Εκανα 3 καπανοτα RMA και ολα εχουν προβλημα στο wireless.απλα ΔΕΝ δουλευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Δεκέμβριος 30, 2012 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2012 και θα συνεχειζω να το κανω RMA φιλε για πολυ καιρο ακομα.Το ιδιο σου προτεινω να κανεις και εσυ...μονο και μονο επιδη πληρωσαμε High end mouse 130 ευρω.Ειδαλος,να παραδεχτει η razer οτι εχει προβλημα το mouse αυτο και να μας κανει επιστροφη χρηματων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.