kolobaki Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2012 Παιδιά Καλησπέρα.Λοιπόν Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Πριν μερικές μέρες αγόρασα έναν Celeron g530(s1155) και μια μητρικη MSI h61m-e33.Ότν τα συνδέω και ανοίγω το pc ξεκινάει όμως η οθόνη δεν δείχνει τίποτα.Έχουν ελεχτει τα πάντα και είναι όλα λειτουργικοτατα.Στο site και της Intel αλλά και της MSI δείχνουν ότι είναι συμβατα.Έχω την εντύπωση πως μάλλον χρειάζεται η μόμπο BIOS update όμως εγώ δεν έχω άλλη CPU να βάλω για να την αναβαθμισω.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το πετύχω με την ίδια CPU η κάποιος έχει κάποια ιδέα για το τι άλλο μπορεί να φταίει?Κάθε βοήθεια δεκτή.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
petroSEXtreme Σεπτέμβριος 25, 2012 #2 Σεπτέμβριος 25, 2012 Καλωδια τροφοδοτικου-μνημες εχεις τσεκαρει αν κουμπωσαν σωστα?Αν εχεις ενα buzzer βαλτο πανω να δεις αν βαραει.
Rusty_Tool Σεπτέμβριος 25, 2012 #3 Σεπτέμβριος 25, 2012 στην hdmi θύρα εχεις συνδεσει την οθόνη?εχεις προσπαθει με καποια pci-e κάρτα γραφικών?
kolobaki Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #4 Σεπτέμβριος 25, 2012 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.Ναι παιδιά τα έχω checkαρει όλα.buzzerακι έχει ενσωματωμένο η μητρικήΜάλιστα πήγα τα πράγματα σε ένα κατάστημα και μου κουμπωσε CPU Και το pc άνοιγε κανονικά με τα δικά μου εξαρτήματα όμως μου ζήταγε 30 ευρώ Και σαλταρα.Στο θέμα της συνδεσμολογιας πάντως δεν τίθεται θέμα.
kolobaki Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #5 Σεπτέμβριος 25, 2012 στην hdmi θύρα εχεις συνδεσει την οθόνη?εχεις προσπαθει με καποια pci-e κάρτα γραφικών?Ναι δοκίμασα και με PCI-e αλλά και onboard.
jesus Σεπτέμβριος 25, 2012 #6 Σεπτέμβριος 25, 2012 Κατσε το pc δλδ ανοιγει κανονικα απλα δεν στελνει σημα στην οθονη?Και οταν λες οτι τα πηγες σε καταστημα εννοεις οτι πηγες το hw σου και κουμπωσε αυτος αλλη cpu?
kolobaki Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #7 Σεπτέμβριος 25, 2012 Τι εννοείς αν ανοίγει κανονικά?Ανοίγει αλλά για να κλείσει πρέπει το power button να μείνει παρατεταμένο.Για το δεύτερο είναι ακριβώς όπως τα είπες.
jesus Σεπτέμβριος 25, 2012 #8 Σεπτέμβριος 25, 2012 Αν ανοιγει κανονικα εννοω αν ακους μπιπ απο το buzzer εστω.Στο καταστημα αυτα που πηγες τα εβαλαν σε αλλο case?Σε ρωταω αυτο για να αποκλεισουμε την πιθανοτητα βραχυκυκλωματος με το κουτι σου.Αν τους πηγες το pc ολοκληρο εβαλαν αλλη cpu και δουλεψε, τοτε λογικα θελει κανα update το bios.
kolobaki Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #9 Σεπτέμβριος 25, 2012 Αν ανοιγει κανονικα εννοω αν ακους μπιπ απο το buzzer εστω.Στο καταστημα αυτα που πηγες τα εβαλαν σε αλλο case?Σε ρωταω αυτο για να αποκλεισουμε την πιθανοτητα βραχυκυκλωματος με το κουτι σου.Αν τους πηγες το pc ολοκληρο εβαλαν αλλη cpu και επαιξε τοτε λογικα θελει κανα update το bios.Όχι όχι το μπαζερακι δεν βγάζει ΚΑΝΕΝΑΝ ήχο.δεν το έβαλε σε άλλο κουτί όπως του Το πήγα χύμα το βάλε πάνω στο γραδλφειο του και το τσέκαρε.(Δεν το χω σε κουτί).
jesus Σεπτέμβριος 25, 2012 #10 Σεπτέμβριος 25, 2012 Για να δουλευει τοτε με την δικια του cpu και οχι με την δικια σου και απο την στιγμη που δεν παιζει θεμα ασυμβατοτητας η κατι αλλο, μονο bios update σου μενει να κανεις.
kolobaki Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #11 Σεπτέμβριος 25, 2012 Για να δουλευει τοτε με την δικια του cpu και οχι με την δικια σου και απο την στιγμη που δεν παιζει θεμα ασυμβατοτητας η κατι αλλο, μονο bios update σου μενει να κανεις.Να κάνω όμως υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς να κουμπωσω άλλη CPU?
Predator_Crack Σεπτέμβριος 25, 2012 #12 Σεπτέμβριος 25, 2012 Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι όχι. Θές ένα λειτουργικό CPU γι'αυτό που ζητάς.Πού μένεις. Το thelab είναι τεράστια κοινότητα και αμφιβάλλω ότι ΔΕΝ θα βρείς έστω ένα φιλότιμο άτομο να σε βοηθήσει πηγαίνοντας στον χώρο του και τοποθετώντας ένα cpu να κάνεις την δουλεία σου. Άν δέν κάνω λάθος επιτρέπεται να ανοίξεις αγγελία με ΕΠΕΙΓΟΝ στην ΖΗΤΗΣΗ σύμφωνα με τα μυνήματα και την ημερομηνία εγγραφής που έχεις.
kolobaki Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #13 Σεπτέμβριος 25, 2012 Χαχα ωραία τα λες ρε τρελε.Πάτρα είμαι .Θα ποστάρω αν είναι στο άλλο section.Σας Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.