Jump to content

Περίεργες κλήσεις

Nasos1416003258

Recommended Posts

Χθες συνέβη κάτι πολύ περίεργο. Ενω ημουν με την μητερα μου και την βοηθουσα σε κατι θεματα με την tv χτυπαει το κινητο της και δεν το απανταει. Μετα απο λιγο ξαναχτυπαει και παει να το τσεκαρει και βλεπει να την καλει το δικο μου κινητο. Κοιταει και την προηγουμενη κληση και ηταν απο εμενα επισης. Εγω φυσικα δεν της εκανα πλακα. Δεν ειχα το κινητο μαζι μου αλλα το ειχα αφημενο στο δωματιο μου. Κοιταω στο κινητο μου και δεν ειδα καμια εξερχόμενη κληση. Καποιος καπου καπως εκανε κληση στην μανα μου και φενοταν σαν να γινεται απο το κινητο μου.

Εχω ενα παλιο 6300 , δεν χρησιμοποιω gprs και το bluetooth ειναι μια ζωη Off, το ιδιο και στης μητερας μου που ειναι ενα c2-02 επισης κλειστα bt και gprs.

Μετα απο μιση ωρα δεχεται μια κληση με αποκρυψη. Γενικα δεν σηκωνει αποκρυψεις και ετσι εγινε και τωρα. Οταν κοιταξε λοιπον μετα στις εισερχωμενες κλησεις να δει ποιος πηρε η αποκρυψη φανηκε σαν να πηρε ο αδερφος μου! Φυσικα ο αδερφος μου ουδεποτε εκανε κληση στην μανα μου.

Κυκλοφορεί και ενα chain mail καπου που λεει οτι κλεφτες με ενα προγραμματακι κανουν κλησεις σαν να φενεται το νουμερο αλλου και λενε ο ταδε επαθε το δεινα και τρεχουν οι αλλοι να βοηθησουν και αυτοι τους κλεβουν. Δεν μου φενεται και δυσκολο να εγινε κατι τετοιο.

Καναμε κατι τηλεφωνα στην cosmote αλλα αμφιβαλω αν θα ασχοληθουν.

Στο κινητο της μανας μου επειτα απο εξοντωτικό ελεγχο δεν βρηκα τιποτα το περιεργο. Εψαξα και το δικο μου και του αδερφου φυσικα.

Περιεργα πραματα...

Τι περίεργο να βρεις στο c2-02; Κανένα backdoor;

Απλά όταν "της στείλεις" ότι κινδυνεύει η ζωή σου και να της φέρεις 5.000 ευρώ, πλακώστε 5.000 άτομα και απαυτώστε τους στο ξύλο.

αρκετά πιθανόν να είναι πλάκα... από κάποιον που ξέρει και τα 2 κινητά.

ένα google για CallerID spoof, θα σου λύσει πολλές απορίες, (και η φάτσα αυτού που κάνεις πλάκα.., είναι priceless :hehe: -καλοπροαίρετα μόνο ;)-)

Δεν μας εβλεπε κανενας να σπασει πλακα :laughing:. Πρεπει να ειμασταν ωραιο θεαμα παντως.:rofl:

Το να σε καλουν και να φενεται αποκρυψη και μετα να βλεπεις στις αναπαντητες καποια επαφη πως δικαιολογείται?:hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.