Jump to content

Asus Sabertooth Z77 ή κάποια άλλη Mobo ?

JOHNX2

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτην την εβδομαδα στεινω και εγω το νεο μου PC (Intel 3770K, OCZ Vertex 4 256GB, 2x8GB RAM, Corsair AX850, GTX680), και ψηνομαι για μια ROCK Stable μητρηκη... η οποια να ειναι βραχος σταθεροτητας....

H επιλογη μου που ακουει στο ονομα ASUS Sabertooth Z77 ειναι μια δοκιμασμενη λυση ? Την εχεις καποιος χρηστης του foroum ?Ειναι ευχαριστημενος ?

Το PC μου θα ειναι 24/7 ανοιχτο με υδροψυξη (θα λειτουργει το βραδυ ως κατεβαστηρι), και ο 3770Κ θελω να ειναι ROCK Stable sta 4200-4400MHz 24/7...

Απο εφαρμογες δουλευω παρα πολυ Photoshop CS6, και φυσικα ολλα τα καινουργια game....

Ζηταω πολλα.... η μηπως πρεπει να κοιταξω σε καποια καλυτερη μητρικη πλακετα ?

Να πω επισης οτι το ποσο που μπορω να διαθεσω για μητριη ειναι το μεγιστο 230-240 ευρω.

Φίλε μου εγώ την έχω και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επειδή την έχω για επαγγελματικό μηχάνημα δεν έχω κλοκάρει για να την πιέσω αλλά από ότι είχα δει στο νετ όσο έψαχνα για μητρική είναι πολύ γερή. Και τα πέντε χρόνια εγγύηση είναι κάτι πολύ σημαντικό!

Επίσης ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης μητρικής, σου προτείνω να την αγοράσεις!

Καλυτερη ως προς τι ειναι φιλε μου ? Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος ?

Sorry

αλλά οι φάσεις είναι μεγάλο ψέμα.Όλα πλέον έχουν πάει καθαρά στο efficiency.Έτσι κι αλλιώς στην ποιότητα είναι παρόμοιες.Όλες οι high-end.

Εγώ έχω δοκιμάσει Gigabyte P67A-UD3 B3,Msi Z77A-GD80 & Evga Z77 FTW.αθώς έχω δοκιμάσει και την Gene

Απ'όλες αυτές προτίνω την Evga.

Μέχρι κι στα 5Ghz πήγα τον επεξεργαστή.

Πολύ πιο σταθερή μητρική απο τι άλλο έχω δοκιμάσει.

Αν φυσικά έχεις τα λεφτά για κάτι τέτοιο ;)

Φυσικά δεν κάνω διαφήμιση κι δεν θέλω να φανεί έτσι.

Απλά μου έχει κάνει εντύπωση η σταθερότητα της μητρικής μέσα σε ένα σ/κ που την έλιωσα! xD

απλά είναι κι μιά σύγκριση με το παραπάνω ποστ μιας κι έχει 7+1 φάσεις ;)

όντως το μόνο μειονέκτημα είναι η τιμή

300~ είναι όντως πολλά :/

http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/deikste-to-kouti-sas-2737-455.html#post1063347168

Εγώ έχω το συγκεκριμένo Mobo

Και είναι πάρα πολύ καλό

ειδικά για τα 4.2 4.4 4.5 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

ούτε και σε θερμκρασίες ακόμα λόγο τον ανεμιστήρων

αλλά όπως λέω κάνουν θόρυβο οι άτοιμοι

όταν υπάρχει CPU USAGE

για παράδειγμα ασχολούμε με C4D και όταν

κάνω Render ανεβάζουν στροφές μέχρι να το τελειώσει και να πέσει το Usage.

Θέλουν ρύθμισμα μέσα από το uitility

Όσο για Mobo

εγώ θα έπερνα αυτή!

MSI Global ? Mainboard - Z77 MPOWER

άμα έψεχνα Mobo για z77 σε αυτήν θα πήγαινα.

όταν το έκανα εγώ υπήρχε η TUF :p

εγω πριν λιγο καιρο εστησα την performance σε φιλο με 3570κ πολυ ευκολη και γρηγορη μητρικη δεν με δυσκολεψε πουθενα και το uefi βιος της ομορφα δομημενο και αμεσο το δε overclock της επισης παρα πολυ ευκολο και με τις auto ρυθμισεις των 2-3 κλικ αλλα εχει και πολυ πραμα για να παιξεις και με manual ρυθμισεις !!

τελικα την προτεινω! σαν μια πολυ καλη επιλογη!!

100_2784.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.