ELRICIOS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2012 Καλημέρα Δυστυχώς το πολυαγαπημένο Roccat Kone μετά από παρακολούθηση ευρωπαικού αγώνα γνωστής αθηναικής ομάδας μέσω τελευταίας τεχνολογίας stream by mitsarassoulasagapaw βρήκε ένα βίαιο αλλά γρήγορο θάνατο. Είμαι ανάμεσα στο να περιμένω το νέο Roccat Roccat KONE XTD και στο zowie EC evo (έχω πρόβλημα με τα λεπτά ποντίκια δεν με βολεύουν στη παλάμη γιαυτό και το φοβάμαι λίγο το συγκεκριμένο). Για την ιστορία το πιο βολικό σε σχήμα ποντίκι που χρησιμοποίησα ποτέ είναι αυτό MS Τι προτείνετε ? Υπάρχει κάτι με το σχήμα του microsoft, το βάρος του Roccat και την απόκριση του Zowie ?
Wizard! Σεπτέμβριος 25, 2012 #2 Σεπτέμβριος 25, 2012 Δοκίμασε το Mionix Naos 3200.Έχει τον ίδιο αισθητήρα με το Zowie (Avago ADNS-3060), αλλά αρκετά μεγαλύτερο σχήμα ώστε να κάθεται σωστά η παλάμη απάνω. Εγώ μετά το Mionix, θα δυσκολευτώ πολύ να βολευτώ σε άλλο ποντίκι. Όσο για το βάρος, παίρνει βαρίδια και το προσαρμόζεις ανάλογα.
GruntGR Σεπτέμβριος 25, 2012 #4 Σεπτέμβριος 25, 2012 Το evo φοραει 3090, το 3200 ΔΕΝ παιρνει βαριδια και μετα τα 800dpi ειναι πρακτικα αχρηστο, επισης εχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ LoD και κοφτερες ακρες στα ποδια, το σχημα παντως εχει βολεψει αρκετο κοσμο και εχει επισης πολυ "τραγανα" κλικ. Μην φοβασαι το evo, ειναι αρκετα πιο φαρδυ αποσο φαινεται στις φωτογραφιες, αν εχεις ευχαριστες αναμνησεις απτο intellimouse explorer 3.0 τοτε μην το σκεφτεσαι καν αγορασε το τωρα. Το G400 ομως βγαινει στα μισα λεφτα σχεδον και απο αποψη αποκρισης δεν εχει ουσιαστικη διαφορα με το zowie, imo ειναι και τα 2 αξεγαδιαστα σε συγκριση με τα laser που χρυσοπληρωνουν ολοι, και τα 2 εχουν βαρος 100-110 γραμμαρια με ΠΟΛΥ ελαφρυ και ευεελικτο καλωδιο που δεν ενοχλει καθολου, επισης εχουν πολυ μεγαλες πατουρες και με στρογγυλεμενες ακρες, οποτε αναλογα με την επιφανεια που θα τα εχεις επανω, μπορει να τα αισθανθεις "βαρια" στην κινηση λογω αυξημενης στατικης τριβης
ELRICIOS Σεπτέμβριος 26, 2012 Author #5 Σεπτέμβριος 26, 2012 Δυστυχώς την Logitech μετά από κάποια προηγούμενα προιόντα και service την έχω κάνει ban και το G400 φαίνεται καλό :/Πόση διαφορά κάνει ο 3090 σε σχέση με τον 3060 ? (ρωτάω γιατί το σχήμα του Mionix είναι love on first sight all the money flowers :red: )Και μία τελευταία ερώτηση και ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο και την υπομονή σας.Για either το Mionix ή το Evo πιο cloth pad θα προτείνατε για precision περισσότερο παρά speed ?
GruntGR Σεπτέμβριος 26, 2012 #6 Σεπτέμβριος 26, 2012 Πόση διαφορά κάνει ο 3090 σε σχέση με τον 3060 ? (ρωτάω γιατί το σχήμα του Mionix είναι love on first sight all the money flowers :red: ) worthless information about your worthless mouse Ξανασκεψου το μαν, ο 3060 εκτος απο angle snapping εχει φυσικη αναλυση 800dpi, τα 1600 και 3200 που πληρωνεις τα επιτυγχανει μεσω interpolation και 2 εκατοστα ( χωρις υπεβολη ) Lift Off Distance , πρακτικα μπορεις να παιζεις χωρις mousepad, αφου δεν χρειαζεται να ακουμπαει το ποντικι κατω ο 3090 στο zowie ειναι απειρως καλυτερη λυση, δεν εχει prediction και το LOD ειναι μολις 1.5mm χαρη στον custom φακο Για mousepad με καλο ελεγχο προτεινω qck heavy.
Wizard! Σεπτέμβριος 26, 2012 #7 Σεπτέμβριος 26, 2012 Υπάρχει και το Puretrak Valor με τον 3090 απάνω. Δεν ξέρω αν είναι στα επίπεδα του Zowie, αλλά σε μέγεθος και σχήμα φαίνεται να είναι στα επίπεδα του Mionix.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.