ZAK Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18, 2004 Σκέφτομαι για αλλαγή ψύκτρας και κοίταξα λίγο το e-shop. Είδα την GIgabyte!!!. Από πότε βγάζει ψύκτρες;;; Αν την έχει κανείς παρακαλώ εντυπώσεις...Υπόψιν, η CPU μου φτάνει συχνά στους 73° C όταν ζορίζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Σε αρκετα review που ειδα ειναι αρκετα καλη αλλα τον Zalman 7000Cu δεν το φτανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Αύγουστος 18, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Ναι αλλα φαίνεται αρκετά εντυπωσιακή από,τι βλέπω και ελαφριά (420gr), βέβαια δεν προορίζομαι για κανένα τρελό overcloack και έτσι είναι θέμα χρόνου να την αποκτήσωreview:http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=278&p=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Εγώ θα σου έλεγα να την αποφύγεις και θα πρότεινα να πας σε μια Thermalright ALX η οποία στα λεφτά που ζητάει είναι μακράν η καλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Αύγουστος 18, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 H Thermalright ALX θα ρίξει καθόλου την θερμοκρασία? Έχω την ΒΟΧ ψύκτρα του Athlon και με έχει φάει στα restart. Επίσης, απ΄ό,τι βλέπω στο hac-shop είναι χωρίς fan. Φαντάζομαι ότι μπορώ να βάλω δικό μου fanaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Η ALX θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από την Gigabyte. Και να παίρνει οτιδήποτε 8άρη ανεμιστηράκι θέλεις εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 ’κου τον μάστορα που είναι ακριβώς επάνω! Χτύπα μια ALX800 και έναν Enermax και θα είσαι αρχηγός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Αύγουστος 18, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Φαίνεται ότι η Thermalright ALX είναι δοκιμασμένη και σίγουρη λύση! Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 18, 2004 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Γενικα τα προιοντα της thermalright εχουν φοβερη αποδωση! Η ALX ειναι μια πολυ καλη λυση και αριστη για τα λεφτα της! Σιγουρα κανει πολυ καλυτερη δουλεια απο την BOX ψυκτρα και αν βαλεις και εναν ενερμαξ ανεμηστηρα θα ειναι και αθορυβη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Αύγουστος 18, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Κάτι άλλο. Επειδή βλέπω την Thermalright ALX ψιλο-ντερέκι, φοβάμαι μην έχω προβλήματα στην τοποθέτηση και αν την παίρνει κιόλλας γιατι ακριβώς δίπλα στο socket είναι φυτρομένοι κάτι πυκνωτές σχετικά μεγάλοι... Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Αύγουστος 18, 2004 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Δες στο site της thermalright την λιστα με τις συμβατες μητρικες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Αύγουστος 23, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Τελικά δεν άντεξα και πήρα την Gigabyte 3D Cooler-Ultra GT (40). Δεν έχω κανένα παράπονο. Όλα καλά και αμερικάνικα με τα μπλε φωτάκια...Η cpu temp είχε πέσει μέχρι και στους 30° σε IDLE κατάσταση και υπό πίεση πάνω από 47 δεν πάει στις 2000 RPM! Gigabyte είσαι τρέλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 23, 2004 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Χαίρομαι που βοηθήσαμε!! Καλορίζικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Αύγουστος 23, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Βασικά για την ALX πήγαινα αλλά μου ήταν πιο εύκολο να βρω την Gigabyte και δεν είχα χρόνο να γυρνάω στα μαγαζιά! ’λλωστε η τιμή τους πάνω κάτω ίδια είναι (αν βάλεις και τον 8αρη ανεμιστήρα με την ALX) και στα bench βλέπω ότι οι επιδόσεις και των δύο με καλύπτουν! Ευχαριστώ πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 23, 2004 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Shaman Χαίρομαι που βοηθήσαμε!! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.