gokuthelegend Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2012 Παιδιά δεν ήξερα που να βάλω το θέμα, οπότε αν κάποιος διαχειρηστής κρίνει ότι πρέπει να μετακινηθεί αλλού τότες μπορεί να το μετακινήσει. Λοιπόν, έκανα την πολύ μεγάλη βλακεία να δοκιμάσω να ξεκλειδώσω τον bootloader με αποτέλεσμα να μπρικάρω το X8. Έχει γίνει hard brick δηλαδή δεν ανοίγει καν, δεν δείχνει το λογότυπο "Sony Ericsson", δεν ανάβει η οθόνη, δεν ανάβει κανένα λαμπάκι, ούτε φορτίζει. Δηλαδή την έκατσα. Το κινητό είναι ακόμη μέσα στην εγγύηση, αν το πάω στο κατάστημα με την απόδειξη και τους πω ότι χάλασε στα καλά καθούμενα θα μου το επισκευάσουν; Θα καταλάβουν ότι έκανα "πειραματισμούς" με μη επίσημο λογισμικό; Σε περίπτωση που πληρώσω ξέρετε πόσο θα πάει η επισκευή; Έχω ακούσει ότι σε αυτή την περίπτωση αλάζουν την πλακέτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Σεπτέμβριος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Αν δεν ανοίγει καθόλου, μπορεί να υποψιαστούν, αλλά δε θα έχουν στοιχεία. Νομίζω ότι -αν γίνεται- απλά θα επιχειρήσουν να περάσουν μαμά ROM, ώστε να δουλέψει. (Λογικές σκέψεις όλα τα παραπάνω, χωρίς να γνωρίζω πώς λειτουργούν στο σέρβις).Νομίζω ότι έχεις καλές πιθανότητες να στο περάσουν στην εγγύηση. Εκτός αν το στείλουν στη SONY (Βέλγιο ??? ) οπότε εκεί καταλάβουν τι έχει παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokuthelegend Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Αν δεν ανοίγει καθόλου, μπορεί να υποψιαστούν, αλλά δε θα έχουν στοιχεία. Νομίζω ότι -αν γίνεται- απλά θα επιχειρήσουν να περάσουν μαμά ROM, ώστε να δουλέψει. (Λογικές σκέψεις όλα τα παραπάνω, χωρίς να γνωρίζω πώς λειτουργούν στο σέρβις).Νομίζω ότι έχεις καλές πιθανότητες να στο περάσουν στην εγγύηση. Εκτός αν το στείλουν στη SONY (Βέλγιο ??? ) οπότε εκεί καταλάβουν τι έχει παίξει.Ευχαριστώ για την απάντηση.Αυτό που σκέφτηκα επίσης είναι το εξής, μπορώ να τους πω ότι όντως πήγα να περάσω άλλη rom αλλά όχι όποια νάναι αλλά την επίσημη, δηλαδή ότι πήγα να κάνω update μέσω του Sony Ericsson PC Companion, ξεκίνησε κανονικά η διαδικασία αναβάθμισης αλλά κάπου στην μέση κόλλησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Πες ότι πήγες να κάνεις update και έπεσε το ρεύμα.Sh1t happens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokuthelegend Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Πες ότι πήγες να κάνεις update και έπεσε το ρεύμα.Sh1t happens.κάπως έτσι θα το κάνω, αύριο θα το πάω (μένω επαρχία σε χωριό και δεν έχουμε καταστήματα ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών, αλλιώς θα το είχα πάει άμεσα), μέχρι τότες θα σκεφτώ κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 25, 2012 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Είχα brickιάσει και εγώ πριν 2,5 χρόνια το P1i μου, ενώ προσπαθούσα να του περάσω νεό firmware. Το επίσημο από τη σελίδα τους με το επίσημο πρόγραμμα. Έχω ups στο pc όλα ΟΚ γενικά, πάει να περάστει το firmware, κολλάει και τουβλιάζεται η συσκευή. Ήμουν 1 μήνα εντός εγγύσης, τους εξήγησα τι συνέβη και σε μια εβδομάδα είχα νέα συσκευή στα χέρια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokuthelegend Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Είχα brickιάσει και εγώ πριν 2,5 χρόνια το P1i μου, ενώ προσπαθούσα να του περάσω νεό firmware. Το επίσημο από τη σελίδα τους με το επίσημο πρόγραμμα. Έχω ups στο pc όλα ΟΚ γενικά, πάει να περάστει το firmware, κολλάει και τουβλιάζεται η συσκευή. Ήμουν 1 μήνα εντός εγγύσης, τους εξήγησα τι συνέβη και σε μια εβδομάδα είχα νέα συσκευή στα χέρια μου.Εμένα δεν με πειράζει να μην πάρω καινούρια συσκευή, να μην τα θέλουμε όλα δικά μας, ας μου φτιάξουνε την ίδια και έτσι όπως θα μου την δώσουνε δεν θα την ξαναπειράξω. Το μαθημά μου το πήρα, δεν ασχολούμαι με custom firmware ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokuthelegend Σεπτέμβριος 26, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2012 Άλλο πάλι και τούτο, πήγα στον Γερμανό (από εκεί το πήρα το κινητό) και ο τεχνικός είχε πάρει άδεια με αποτέλεσμα να μην δεκτούνε το κινητό μου. Τους ρώτησα αν μπορώ να το αφήσω και να να το δει ο τεχνικός όταν γυρίσει από την άδεια αλλά μου είπαν όχι, να το φέρω όταν θα είναι και ο τεχνικός εκεί. Εντάξει ο άνρθωπος δικαιούται άδεια αλλά οι υπόλοιποι υπάληλοι που ήταν εκεί δεν μπορούσαν να παραλάβουν το κινητό και να το δώσουν αυτοί στον τεχνικό όταν έρθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.