Jump to content

Recommended Posts

Ήρθε το update. 5.0.2  :rolleyes:

Meh αλλά γενικά ποιο polished και λιγότερο παρακμιακό/κομπλεξικό το UI σε σχέση με πρίν με εμφανώς λιγότερη κατανάλωση πόρων.

Screenshot_2015_02_19_16_42_42.jpgScreenshot_2015_02_19_18_34_57.jpgScreenshot_2015_02_19_18_45_34.jpg

Screenshot_2015_02_19_19_13_15.jpgScreenshot_2015_02_19_18_57_21.jpgScreenshot_2015_02_19_19_12_58.jpg

μπα που να φας τη γλώσσα σου

Oχι εσύ περίμενε να είμαστε το Νοτε 9 και να κάνουν update την παντόφλα σου :p 

Το Htc M9 νομιζω πως ειναι ο αντικαταστατης του Nexus μου.πανισχυρο,με καμερα,ποιοτητα.Θεωρω πως τωρα τα εχει ολα το One.

Το Htc M9 νομιζω πως ειναι ο αντικαταστατης του Nexus μου.πανισχυρο,με καμερα,ποιοτητα.Θεωρω πως τωρα τα εχει ολα το One.

Ισχύει αλλά εξακολουθεί να είναι παντόφλα! Οπότε προσωπικά, τρώει άκυρο  :mellow:

Ισχύει αλλά εξακολουθεί να είναι παντόφλα! Οπότε προσωπικά, τρώει άκυρο :mellow:

Άμα θες ναυαρχίδα, ευτυχώς ή δυστυχώς, πας από 5in και πάνω, και όλες σχεδόν οι εταιρείες σε αυτές τις διαστάσεις τα βγάζουν. Και εγώ προσωπικά, κάτω από 5in δεν νομίζω ότι μπορώ να πάω