Jump to content

Recommended Posts

Ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω το LG G2 mini LTE (Tegra) και αν θα παίρνει Android L; Επίσης και το Moto G LTE θα αναβαθμιστεί σε L;

Ξέρει κανείς που μπορώ να αγοράσω το LG G2 mini LTE (Tegra) και αν θα παίρνει Android L; Επίσης και το Moto G LTE θα αναβαθμιστεί σε L;

Απέφυγε Tegra. Έχω και εμπειρία από LG 2x με Tegra και οδηγούς που δεν έδινε πότε η Nvidia.

Αυτό που δεν έχει καν HD οθόνη το G2 mini με χαλάει πολύ... όλα τα άλλα είναι super για 150€.

Απέφυγε Tegra. Έχω και εμπειρία από LG 2x με Tegra και οδηγούς που δεν έδινε πότε η Nvidia.

Μακριά από tegra αλλά από την άλλη το νέο νεξους 9 Tegra θα φοράει...[emoji53]

Αυτό που δεν έχει καν HD οθόνη το G2 mini με χαλάει πολύ... όλα τα άλλα είναι super για 150€.

Μπαίνουμε στο 2015 εε δεν λέει να πάρεις καινούργιο κ να μην έχει τουλάχιστον hd οθόνη.Από τα δύο πάντως στο moto g θα πόνταρα πως θα πάρει αντροιντ l.(Όλα δείχνουν πως θα πάρει)

P.s.

Super ικανοποιημένος από το moto g μέχρι στιγμής.[emoji2]

Καμία καλή εφαρμογή για email; Το myMail που χρησιμοποιούσα μου κάνει νερά.

Βάζω κανονικά email/κωδικό, προχωράει και μετά δεν κατεβάζει με τίποτα τα email. Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε κανονικά.

Επίσης να πω ότι έκλεισα και το 2-step verification μήπως ήταν από εκεί αλλά τίποτα.

Καμία καλή εφαρμογή για email; Το myMail που χρησιμοποιούσα μου κάνει νερά.

Βάζω κανονικά email/κωδικό, προχωράει και μετά δεν κατεβάζει με τίποτα τα email. Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε κανονικά.

Επίσης να πω ότι έκλεισα και το 2-step verification μήπως ήταν από εκεί αλλά τίποτα.

maildroid, solmail

Θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω. Ελπίζω το πρόβλημα να είναι της εφαρμογής και όχι κάτι άλλο γιατί άντε να βρω λύση μετά...

(edited)

5,2", ελάχιστο bezel, 3900mAh, capasitive buttons ???

:happy2:

nexus2cee_image12.png

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
Ανακοινώθηκε?

Αυτα που ποσταρε ο TifoziF1 ειναι απο το επισημο manual και το παραπανω render απο τον επισημο λογαριασμο της Verizon που βγάζει νεες συσκευες @DroidLanding Την κατεβασανε αλλα καποιος τους προλαβε

Αμα βγει global version εφυγα με τα χιλια. Στα @@ το Note4.

Το software να δουμε, τα specs πλεον δε μου λενε τιποτα.

Σχεδον vanilla android θα ειναι.

ΜΑΚΑΡΙ το Nexus 6 να βασιζεται σε αυτο

Σχεδον vanilla android θα ειναι.

ΜΑΚΑΡΙ το Nexus 6 να βασιζεται σε αυτο

Αν συνεχιστεί το ίδιο μοτίβο όπως με την LG όπου το nexus 5 ήταν σαν μια κουτσουρεμένη έκδοση του LG G2 και στην Motorola τότε το nexus 6 δεν το βλέπω καλά κ ειδικά με qhd οθόνη κυρίως από θέμα μπαταρίας.

Κατά τα άλλα δηλώνω ερωτευμένος με το Moto G που με έχει βγάλει ασπροπροσωπο σε ότι έχω ζητήσει.[emoji1]