Jump to content



Android Mobiles Thread


astrolabos

Recommended Posts

Δεν υπαρχει περιπτωση να μετρησεις mah...αν δεν κανεις συγκεκριμενα πραματα, που το κινητο απο μονο του δεν μπορει.

 

miliVOLT βλεπεις.. Τα υποτιθεμενα 4.35V που εχει στη μεγιστη φορτιση.

(το εγραψα με κεφαλαια για να ξεχωρισει).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει περιπτωση να μετρησεις mah...αν δεν κανεις συγκεκριμενα πραματα, που το κινητο απο μονο του δεν μπορει.

 

miliVOLT βλεπεις.. Τα υποτιθεμενα 4.35V που εχει στη μεγιστη φορτιση.

(το εγραψα με κεφαλαια για να ξεχωρισει).

Πολύ σωστός, δεν το είδα. Στο Note Pro που έχω λέει και Capacity και Voltage. Εκ παραδρομής νόμιζα ότι λέει Capacity στο Bluboo. Ίσως εάν φορτίσει ξεφορτίσει κάμποσες φορές να μου το δείξει!?

 

post-33290-0-12287900-1444206327_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Για να εξάγει με ασφάλεια συμπέρασμα για τη χωρητικότητα, ναι, κανονικά πρέπει ( αν το επιτρέπει το πρόγραμμα, ή εσωτερικά το κινητό ) να κάνει μια πλήρη φόρτιση/αποφόρτιση

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Διατηρω καποιες αμφιβολιες αν μπορει οποιοδηποτε κινητο να μετρησει mah.

 

Αυτο που βλεπεις στο cpuz για το mi note pro δεν ειναι "μετρημενο" αλλα "τοποθετημενο".

(φορτισε το πληρως ...παλι 3060 θα λεει..Και ξανα δες το στο 5-10% ..παλι 3060mah θα λεει.).

 

 Miας και φανηκε ο felix ( :p) δωστου για καμμια μερα την μπαταρια.

Έγινε επεξεργασία από ΝTG
Link to comment
Share on other sites

Εάν ήταν καρφωτό, γιατί δεν έδειχνε κάποιο νούμερο και στο Bluboo!? Επίσης δείχνει την χωρητικότητα, όχι την τρέχουσα χωρητικότητα ;). Το έχω αφήσει τώρα με μόνιμα ανοιχτή την οθόνη να δω πόση ώρα θα βγάλει (είναι στο 95% και λέει απομένουν περίπου 15(!) ώρες) και θα δω.

Link to comment
Share on other sites

Εξαρχης θεωρω αδυνατο το κινητο ως συσκευη (οποιοδηποτε κινητο) να μετραει χωρητικοτητα.

 

Επισης θεωρω αδυνατο το mi note pro στο 56% φορτισης να εχει 3060mah. 

Γενικα ειναι βαλτο το νουμερο στα νουμερα του κατασκευαστη. Σε αλλα απλα εδειχνε 1000mah γιατι κανεις της εταιριας δεν ασχοληθηκε να το αλλαξει ..-που προφανως δεν ειχαν τοσο ουτε αντεχαν για τοσο.).

 

Δεν ειναι θεμα ποσο θα σου βγαλει η οθονη. Να το συγκρινεις με τι? Με αλλη οθονη αλλης αναλυσης και αλλης τεχνολογιας και σε ποια ενταση και πως θα ορισεις την ενταση(απλα full η nits?) ? Οι amoled γενικα καταναλωνουν λιγοτερο..αλλα αν το μεγεθος και η αναλυση διαφερει εξαρχης παει στραφι η ολη διαδικασια (χωρια το soc και οι λοιπες διεργασιες στο παρασκηνιο που τρεχει ο καθενας).

 

12€ κανει η συσκευη απο κινα...Νομιζω εχουν και προγραμμα για απανωτες φορτισεις-αποφορτισεις(απλα για να μη το κανεις χειροκινητα) και σου δειχνουν τα mah.που χωραει καθε φορα.

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται πόσο θέλεις να το ψάξεις και τι σε καλύπτει, βέβαια. Πριν δυόμισι χρόνια αγόρασα το galaxy s3 περίπου 300€ (ναυαρχίδα τότε το s4). Το δούλεψα 2 χρόνια με stock μέχρι που έγινε ανυπόφορα αργό. Λίγο πριν το πετάξω από το παράθυρο, αποφάσισα να ψαχτώ και τώρα πλέον τρέχω CyanogenMod με lollipop 5.1 και το τηλέφωνο πάει σφαίρα.

Συμπέρασμα : τηλ. μέχρι 200€ από Κίνα ή μέχρι 300€ από Ελλάδα, βγάζει άνετα 3-4 χρόνια απο την αγορά του, αρκεί να υπάρχει community να το υποστηρίξει. Εκεί ακριβώς πρέπει να δίνει βάση ο αγοραστής.

 

To s3 ήταν για πέταμα αλλά τεσπα...Με custom λογικό να πηγαίνει πιο γρήγορα lagsung είσαι.Σε αυτό που λες με τα 200 ευρώ κίνα και 300 ευρώ Ελλάδα θα συμφωνήσω 100% 

 

@lgalkis, το Note II μου το είχα πάρει Μάρτη νομίζω άρα γύρω στους 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του στα 450€ από birdphone τότε πιθανότατα παραεισαγωγής. Δε με ενδιαφέρει το κόστος της συσκευής αρκεί να αξίζει τα λεφτά της, αυτό βρίσκω εγώ VFM. Αν το Note 5 μπορούσες να το βρεις 500€ θα ήταν τρελό VFM. Το LG G2 που πριν ένα χρόνο μπορούσες να το πάρεις στα 300€ ήταν τρελό VFM, ακόμα και τώρα είναι ανταγωνιστικό με μοναδικό ελάττωμα το ότι δεν θα πάρει άλλο update. Όσον αφορά το να παίρνεις τις τελευταίες αναβαθμίσεις προφανώς για τον απλό χρήστη δεν έχουν νόημα. Πόσοι εδώ μέσα είμαστε απλοί χρήστες όμως; Είναι μια μορφή "ανανέωσης", να νιώσεις ότι έχεις κάτι καινούριο και συγχρόνως χρήσιμο. Όταν βγήκε το Note 3 βγήκε custom ROM που έφερνε τα καλούδια του στο Note II και κάναμε χαρές. Πλέον και λόγω ενασχόλησης με Android Development θα ήθελα να έχω το τελευταίο Android κάθε φορά έστω και με καθυστέρηση λίγων μηνών.

 

Και όσον αφορά την υποστήριξη της community που λέει ο @gdp77 απ' ότι φαίνεται η community υποστηρίζει περισσότερο smartphones με περισσότερο κοινό που συνήθως είναι τα VFM.

Το note 2 είναι αργό. Το g2 ήταν πολύ vfm και δεν ξέρεις άμα θα πάρει και άλλο update. Τα updates πια δεν έχουν νόημα και άμα έχουν νόημα φλάσαρε τότε αφόυ είσαι τέτοιος χρήστης.. Από 4.4 και μετά πες μου πραγματικό λόγο να θέλεις τελευταίο update. Εκτός άμα είναι για να το λες ότι τρέχεις last update που τότε δεν έχουν νόημα τα υπόλοιπα κινητά παρά μόνο τα nexus...

 

 Το community ειναι λυση για το 1 % των κατοχων smartphone.

Επισης, τη δουλεια που κανει το community ,θα επρεπε εξαρχης να την κανουν οι εταιρεις (υποστηριξη)

Δεν θεωρω πως γενικα καποιος που θελει τηλεφωνο που να δουλευει,οτι θα πρεπει να ψαχτει στο xda πρωτα

 

 

 

Εγω εχω δει πως το καλυτερο ειναι να αγοραζεις μετα απο ενα 6μηνο.

Λογικα σε κανενα 6 μηνο μπορει το Note5 να εχει οντως 500 ευρω.

Οπως και να εχει, η τιμη θα εχει πεσει και θα συνεχιζει να ειναι καινουργιο το τηλεφωνο.

Εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα κανενα Samsung ,οποτε ΕΓΩ ,δεν τα θεωρω vfm

Tο g2 sιγουρα ηταν vfm και συνεχιζει να ειναι ακομα και τωρα.

Γενικα θεωρω πως τα τηλεφωνα απο G2 γενιας και μπροστα,εχουν μικρες διαφορες.

Δεν θεωρω πως ενα τηλεφωνο καινουργιο ειναι σημαντικα πιο γρηγορο απο το δικο μου,μπορει και να μην ειναι καθολου μαλιστα.

Επισης,αλλα το official update,και αλλο οι custom roms ή τα ports απο αλλες συσκευες.

Συνηθως το official δεν θα σου δωσει τιποτα καινουργιο.Ειναι λιγο placebo νομιζω το θεμα με τα updates.

 

 

 

 

 

Placebo ναι αλλά γιατί λες ότι δεν θα σου δώσεις τπτ καινούριο αφού είναι update? Καμιά εταιρεία δεν έχει υποχρέωση να σου κάνει update εκτός άμα έχει θέματα και πρέπει να βγάλει fix ή εκτός άμα το δηλώσει ότι θα παρέχουμε τόση χρονική υποστήριξη τότε πρέπει να το τηρήσει...

Έγινε επεξεργασία από mer
Link to comment
Share on other sites

Τα updates πια δεν έχουν νόημα και άμα έχουν νόημα φλάσαρε τότε αφόυ είσαι τέτοιος χρήστης.. Από 4.4 και μετά πες μου πραγματικό λόγο να θέλεις τελευταίο update. Εκτός άμα είναι για να το λες ότι τρέχεις last update που τότε δεν έχουν νόημα τα υπόλοιπα κινητά παρά μόνο τα nexus...

Θεωρώ ότι ανάλογα με τον χρήστη και τη χρήση, τα updates έχουν νόημα. Πχ η lollipop έχει τα permissions per app που δεν υπάρχουν στην 4.4.χ και σε κάποιους είναι πολύ χρήσιμα έως απαραίτητα κ.α.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Από 4.4 και μετά πες μου πραγματικό λόγο να θέλεις τελευταίο update.

Πλέον και λόγω ενασχόλησης με Android Development θα ήθελα να έχω το τελευταίο Android κάθε φορά έστω και με καθυστέρηση λίγων μηνών.

:huh:

Link to comment
Share on other sites

Θεωρώ ότι ανάλογα με τον χρήστη και τη χρήση, τα updates έχουν νόημα. Πχ η lollipop έχει τα permissions per app που δεν υπάρχουν στην 4.4.χ και σε κάποιους είναι πολύ χρήσιμα έως απαραίτητα κ.α.

Εγώ είπα τη γνώμη μου. Αυτό που ζητάς πάντως γίνεται και σε προηγούμενες εκδόσεις με xprivacy

:huh:

Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική σου αφού έχει virtual συσκευή...
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά κάνα καλό tempered glass για το S4 του αδερφού μου παίζει; Του πήρα αυτό και με το που καθαρίσαμε το κινητό και πήγε να το βάλει, του έσπασε στο χέρι.. σαν πλαστικό εντελώς... ενώ το κρατούσε, πριν καν βάλει δύναμη να το κολλήσει κλπ!

VkpyD6j.png

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
Link to comment
Share on other sites

Τι αλλο να ζητητσει κανεις απο θεμα μπαταριας ;

Wifi ανοιχτο, σε 3G μονιμα αλλα οχι μονιμα ανοιχτα τα δεδομενα.

post-33283-0-90585600-1444493269_thumb.p

post-33283-0-52825400-1444493275_thumb.p

Έγινε επεξεργασία από panoc
Link to comment
Share on other sites

Ποια είναι η συσκευή;

σονυ μ4 ειπαμε?

Ναι ξεχασα το βασικο, Sony M4 ναι.

Σημειωση, στο κινητο εχω περασει την 0.100 firmware. Η 2.99 που ειναι η τελευταια διαθεσιμη τουλαχιστο για Ελλαδα ειναι απαραδεκτη. Κανει το κινητο να συμπεριφερεται λες και φοραει τον 410 μη πω και χειροτερα και αυτο γιατι με την .100 θερμαινεται* αρκετα (λογω 615) και η Sony θεωρησε οτι θα λυσει το προβλημα βαζοντας μονιμο throttling με αποτελεσμα αντι για πχ anutut 36-37K να βγαζει 27Κ...

* Προσωπικα δεν εχω αντιμετωπιση εντοτο προβλημα, ναι ζεσταινεται αλλα οχι τοσο ωστε να δικαιολογει τετοια λυση.

Έγινε επεξεργασία από panoc
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα και απο εμενα

Θελω τα φωτα σας για αναβαθμιση κινητου,εχω το Samsung Galaxy Grand 2 duos το οποιο ειναι Dual sim Active, εχω εταιρικο και προσωπικο αριθμο και σκεφτομαι να το αλλαξω σε κατι καλυτερο απο πλευρα μπαταριας και ποιοτητας υλικου μιας και εχει χαλασει το γυρω γυρω απο την χρηση

Θελω κατι σε Dual Sim Active  και σκεφτομουνα το HTc One E9plus το οποιο το σκεφτομαι λογο των 5,5 και μετα ειδα και το Huawei Honor 7,τα περιμενω και τα δυο να ερθουν ελλαδα για να δω ποσο θα κανουν

Επισης σκεφτομουνα και αυτο HTC ONE M9+ το οποιο εμαθα απο την αντιπροσωπεια οτι δεν θα το φερει ελλαδα

 

Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο??????

 

 

Ευχαριστω

Έγινε επεξεργασία από Gnarv
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.