Jump to content

Android Mobiles Thread

astrolabos

Recommended Posts

Γιατί είναι (ελάχιστα) μεγαλύτερο από το Note II το οποίο μου είναι οριακό νομίζω συν του ότι δεν με τραβάει η Cyanogen.

H Cyanogen ουτε εμενα με τραβουσε αλλά:

1) Εχει theme engine

2) Παει οσο καλα παει και το Nexus 5, ειναι πολυ κοντα σε AOSP, lightning speed και smoothness χωρις περιττα features

Και φυσικα εχει τρομερο build quality.

Γενικα με εχει εντυπωσιασει σαν κινητο, απο κατι αλλες 'ναυαρχιδες' που εχω αγορασει φετος (οκ περυσι) ειναι by far καλυτερο (ΗΤC one m7/Nexus 5)

ΥΓ

Ειναι ελαχιστα μικροτερο απο το Note 2 σε ολες τις διαστασεις πλην του υψους.

Ιδανικά θα ήθελα ένα Moto X με διαστάσεις της περσινής έκδοσης, καλύτερα specs και όσο pure android είχε με άμεσες αναβαθμίσεις κάνα εξτραδάκι. Αυτοί όμως πήγαν και αύξησαν το μέγεθος βάζοντας το (στα μάτια μου) σε σύγκριση με τα Note με FHD ανάλυση όμως.

Εκτός τα όσα είπα για το OnePlus δεν ξέρω επίσης τι εγγύηση θα έχω...

δοκιμάζοντας το one plus και εγώ.δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε.λίγο η οθόνη του, λίγο η αίσθηση.δε με τράβηξε σα κινητό.και σε καμία περίπτωση δε θα άλλαζα το note 2 με αυτό.παμε για note 4 Όταν θα πέσει η τιμή του

Σε αυτά τα λεφτά

[ame]http://www.amazon.co.uk/Moto-4G-SIM-Free-Smartphone-Black/dp/B00KB0YDBG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1414574798&sr=8-1&keywords=moto+g+lte+4g[/ame]

ή

[ame]http://www.amazon.co.uk/Motorola-5-Inch-SIM-Free-Smartphone-XT1068-Black/dp/B00NBSZ56C/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1414574821&sr=8-2&keywords=moto+g+lte+4g[/ame]

προσωπικά πάντα.

Τίποτα άλλο δεν θα είναι τόσο σναπυ / σφαίρα και με άρρωστη μπαταρία.

Το LTE έχει επιπλέον LTE και NFC

LG G2 mini vs. LG G2 mini LTE - GSMArena.com

δεν ξέρω γιατί το έχουν πιο ακριβό. :bigsmile:

Πραγματικά είναι πανέμορφο! Γιατί ρε γ@μώτο να μην έχει HD οθόνη και 1,5GB ram; Θα ήταν τρέλα σε αυτή την τιμή!

LG G2 mini. Μια χαρά snappy και καλύτερη μπαταρία και κάμερα από το Moto G. Συν του ότι παίρνει και SD Card. Απλά έχει χειρότερη οθόνη.

Και τα δύο Moto που πρότεινε ο [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] παίρνουν SD card. Μόνο το παλιό δεν έπαιρνε. Κατά τα άλλα έχουν παραπλήσια τεχνικά χαρακτηριστικά με το G2 mini, απλά το ένα έχει 5.0" με στερεοφωνικά ηχεία και το άλλο <5.0" και LTE. To software του Moto G είναι αρκετά συμπαθητικό, ελάχιστο bloat και με γρήγορες ενημερώσεις.