Jump to content

Android Mobiles Thread

astrolabos

Recommended Posts

Παιδες μια ερωτηση...

Τις τελευταιες 2-3 μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κινητο μου (galaxy s3)..

Δεν συνδεεται με τιποτα στο pc(μεσω Usb)..Μολις το συνδεω στην Usb θυρα, το μονο που κανει το κινητο ειναι να βγαζει την ενδειξη οτι φορτιζει...Στο Pc δεν φαινεται τιποτα, λες και δεν εχω συνδεσει καποια συκευη πανω..

Στο παρελθον το εχω συνδεσει απειρες φορες χωρις προβλημα, αλλα τις τελευταιες 2-3 μερες απλα αποφασισε να μην συνδεεται με το PC μου:p

Εχει κανεις καμια ιδεα τι σκ@τα παιζει με αυτο το θεμα?

Εχει συμβει κατι τετοιο σε καποιον αλλο?

:help:

Δοκίμασε τις θύρες πίσω από το κουτί και άλλο καλώδιο

Sent from my LG Optimus G E975

Χτες μπήκε το 4.4.2 στο Z1 μου. Σ'ευχαριστώ Google, που αποφάσισες να προσθέσεις ένα επιπλέον βήμα στην πρόσβασή μου στα quick toggles...

Μήπως βγάζει τα toggles αν συρεις από τα δεξιά, και τα notifications από τα αριστερά?

Sent from my LG Optimus G E975

AYTO είναι, 5.2" οθόνη με διαστάσεις 132 x 70 x 9.9 mm και 2900ΜΑh μπαταρία !

K0000580967.jpg

δωράκι το ΙΡ57 !!

link Monsters from Asia: the IP57-certified Sharp Aquos Xx 302Sh, or the most compact full-fledged flagship in the world

Για σύγκριση:

S4 mini, 4.3" 124.6 x 61.3 x 8.9 mm

s4 5" 136.6 x 69.8 x 7.9 mm

S5 5.1" 142 x 72.5 x 8.1 mm

Note3 5.7" 151.2 x 79.2 x 8.3 mm

AYTO είναι, 5.2" οθόνη με διαστάσεις 132 x 70 x 9.9 mm και 2900ΜΑh μπαταρία !

K0000580967.jpg

δωράκι το ΙΡ57 !!

link Monsters from Asia: the IP57-certified Sharp Aquos Xx 302Sh, or the most compact full-fledged flagship in the world

Για σύγκριση:

S4 mini, 4.3" 124.6 x 61.3 x 8.9 mm

s4 5" 136.6 x 69.8 x 7.9 mm

S5 5.1" 142 x 72.5 x 8.1 mm

Note3 5.7" 151.2 x 79.2 x 8.3 mm

Μέχρι να αποφασίσουν να το φέρουν από Ευρώπη μεριά, ας αρκεστούμε στο:

G2 5.2" 138.5 x 70.9 x 8.9 mm

To καλωδιο κατι ειχε παθει τελικα, πηρα ενα αλλο και παιζει κομπλε τωρα!

Tελικα δεν παιζει κομπλε, δεν ξερω τι γινετε:hehe:

Δοκιμασα με καλωδιο ενος φιλου μου στο Pc του και συνδεοτανε κανονικα το κινητο..Λεω καλωδιο θα ειναι 100%, θα χαλασε το παλιο και πηγα και αγορασα καινουργιο...

Παω πριν λιγο να συνδεσω το κινητο με το καινουργιο καλωδιο στο pc μου....τιποτα:hehe:

Το δοκιμαζω σε Pc φιλου με το New καλωδιο, συνδεθηκε κανονικα...:hehe:

Λεω κατι δεν παει καλα με τα windws, κανω φορματ, οντας σιγουρος οτι ετσι θα λυθει το προβλημα...

Τελειωνει το φορματ παω να συνδεσω το κινητο ξανα τιποτα:hehe:

Εν ολιγης, το κινητο σε οποιοδηποτε αλλα pc συνδεετε κανονικα, εκτος απο το δικο μου που αρνειται να συνδεθει.

Ολες οι θυρες usb απο το δικο μου Pc, δειχνουνε οτι δουλευεουν κανονικα, οτι και αν δοκιμασα πανω (usb stik's, εξωτερικους σκληρους, gamepad, ποντικοπληκτρολογια) παιζουν κομπλε....Το κινητο μου ομως δεν παιζει με τιποτα!

Εχει κανεις καμια ιδεα η να φωναξω κανενα παπα να ευλογησει Pc και κινητο παρεα?:hehe:

Όταν κατεβάζω από πάνω (είτε δεξιά, είτε αριστερά) μου δείχνει τα notifications και πρέπει να πατήσω στο κουμπί για τα toggles.

είμαι μαθημένος από τις custom roms, αλλά μήπως στα settings έχει επιλογή για "quick pulldown";

Όταν κατεβάζω από πάνω (είτε δεξιά, είτε αριστερά) μου δείχνει τα notifications και πρέπει να πατήσω στο κουμπί για τα toggles.
είμαι μαθημένος από τις custom roms, αλλά μήπως στα settings έχει επιλογή για "quick pulldown";

ή

Galaxy Grand 2 Tips and Tricks - YouTube

Και ναι, με δυο δάχτυλα δούλεψε, βγάζει κατευθείαν τα toggles.

Αντε και εσύ έχεις το Z1 έτσι και αλλιώς 2 χέρια θέλεις για να φτάνεις όλη την οθόνη.

Αυτοί που πήραν το Z1 compact και πρέπει και αν θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση στα toggles πρέπει τώρα να χρησιμοπιουν 2 χέρια...

Ευτυχώς που εντόπισαν το πρόβλημα οι developers και οι χρήστες μπορούν κάνοντας μόνο 1 κίνηση παραπάνω να έχουν πρόσβαση και με 1 χέρι! :D

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Έγινε επεξεργασία από FrOsT

LG G3 φήμες

LG-isai-FL-2.jpg

LG-isai-FL.jpg

• Οθόνη 5.5” QHD (2560 x 1440, 538ppi)
  • Επεξεργαστής quad-core Qualcomm Snapdragon 800 2.3GHz
  • Μνήμη RAM 3GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταστη με microSD έως 64GB)
  • Κάμερα 13MP (4160 x 3120)
  • Εμπρόσθια κάμερα 2.1MP (Full HD)
  • WiFi, Bluetooth, GPS, υποστήριξη δικτύων LTE/EVDO/IS2000
  • Λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2 KitKat

Πηγή: TechGear

LG G3 φήμες

LG-isai-FL-2.jpg

LG-isai-FL.jpg

• Οθόνη 5.5” QHD (2560 x 1440, 538ppi)
  • Επεξεργαστής quad-core Qualcomm Snapdragon 800 2.3GHz
  • Μνήμη RAM 3GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταστη με microSD έως 64GB)
  • Κάμερα 13MP (4160 x 3120)
  • Εμπρόσθια κάμερα 2.1MP (Full HD)
  • WiFi, Bluetooth, GPS, υποστήριξη δικτύων LTE/EVDO/IS2000
  • Λειτουργικό σύστημα Android 4.4.2 KitKat

Πηγή: TechGear

Δηλαδή όσοι έχουν G2 κάθονται στα αβγά τους, ακόμα και με Snapdragon 801 να βγει.

Δούλεψα με το G2 ενός συναδέλφου ξανά μετά από καιρό (όταν το πήρε το είχα δοκιμάσει ελάχιστα).

Μετά από 10 λεπτά περίπου γύρισα στο γραφείο μου, κοίταξα με περιφρόνηση το Note 3 και μου πέρασε από το μυαλό να το βάλω κάτω και να το πατάω...

Δούλεψα με το G2 ενός συναδέλφου ξανά μετά από καιρό (όταν το πήρε το είχα δοκιμάσει ελάχιστα).

Μετά από 10 λεπτά περίπου γύρισα στο γραφείο μου, κοίταξα με περιφρόνηση το Note 3 και μου πέρασε από το μυαλό να το βάλω κάτω και να το πατάω...

Γιατί το λές αυτό;

Για εμένα το Note 3 είναι κλάσης ανώτερο...

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να το ανταλλάξεις με g2+ρέστα για σουβλάκια; O:-)

Sent from my MI 2S using Tapatalk

Για δώσε ρε Ζαχο λίγο παραπάνω αν μπορείς, τι φάση?